Affes Statistik-blogg

Lägg ned migrationsverket!

Posted in Betraktelser, Migration by Affe on november 12, 2009

Det kostar bara pengar i onödan.

Skrivet av en anställd på migrationsverket.

Vårt arbete på asylområdet känns mer och mer meningslöst i och med Visionen. Det finns knappast någon poäng med att utreda asylskälen när till och med den mest oseriösa sökande är fullt införstådd med att han kommer att få tillstånd, om inte i asylprocessen så i alla fall på grund av anknytning till barn som han han skaffat under tiden som asylsökande eller på grund av arbete som hans släkting erbjudit honom i familjens pizzeria.

ensamkommande2OBS! OBS! OBS!
Obligatorisk läsning för alla som uttalar sig om ensamkommande barn

Angående Migrationsverkets barnhantering

Är det inte dags att konstatera att kejsaren är naken? Hur länge ska vi låta den här löjliga cirkusen få fortsätta?

PS: Sprid länkar till Merit Wagers blogg så mycket som möjligt. Hennes blogg är unik på det här området då hon publicerar texter skrivna av personer som är mitt i denna cirkus. En riktig nagel i ögat på alla förnekare och en blogg de inte kan avfärda med den sedvanliga smutskastningen.

Webmagasin Rebell har ett bra inlägg med många exempel på vad man kan hitta på Wagers blogg.

Minister vädjar till kommuner
Stark känsla av oro i Hököpinge
Flyktingvänlig politiker hoppade av efter hot
I Vellinge vill man inte ta emot flyktingbarn.
Kommuner kan tvingas ta emot flyktingbarn

Tagged with:

8 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. BLU-82 said, on november 12, 2009 at 6:50 e m

  Migrationsverket är endast spel för gallerierna, man försöker tuta i svenskarna att det finns en legitim och rättslig process bakom varje beviljat fall. I själva verket råder naturligtvis fri invandring till Sverige. En brittisk propagandist anställd av Labour erkände att målet med Brittisk invandringspolitik hela tiden har varirt att snabbast möjligt få de vita människorna i minoritetsställning. Ett raskrig förs med avsikten att förgöra ursprungsbefolkningen, dvs britterna. Det är helt klart att riksdags-7-partiet har samma målsättning : avsvenskandet av Sverige och avskaffandet av nationen, med alla till buds stående medel – det må kosta vad det kosta i vill, i pengar , förstörda svenskars liv och en raserad framtid för svenskarna i Sverige.

  Gilla

 2. robban said, on november 12, 2009 at 7:07 e m

  det är GD som sätter ribban hur verket ska funka med sin ”vision”. saken är att dan eliasson är en råsosse som leker gud, fattar fan inte varför han valdes som ny GD 2007. det om nåt är ett utslag att moderaterna är lika blåsta som sossar i frågan.

  Gilla

 3. Blodsven said, on november 13, 2009 at 5:43 f m

  Hörde på radion någon säga att svenska barn och ungdomar blir allt mer deprimerade. Är det konstigt med dagens helt sinnesförvirrade politiska beslutsfattare….

  Gilla

 4. Robin_Shadowes said, on november 13, 2009 at 4:59 e m

  Får man svenska ungdomar till att bli så förtvivlade att dom hellre begår självmord eän kämpar så går ju avsvenskningen av f d Sverige ännu fortare. Motorn i karusellen har hakat upp sig och snurrar allt fortare. Svernska folket skall dö, utrotas och ersättas med muslimer. Det är elitens målsättning med det s k mångkulturella projektet. Vi står i vägen för deras utopia. För att kunna bygga detta måste först den västerländska civilisationen krossas fullständigt. Dom etniskt vita medborgarna måste också bort.

  Gilla

  • Trocadero said, on november 13, 2009 at 7:16 e m

   Frågan är vad som är så förbannat fel med oss. Varför har inte vi samma rätt till liv och arbete som alla andra? Är det för slavhandeln, månne? Är det för att vi gjorde en pedofil till hund? Är det för att vi är upplysta, intelligenta människor som inte måste underkasta oss en totalitär, skäggig gubbe i skyn?

   Den frågan är för mig svårare än vad kvinnor vill ha.

   Gilla

 5. Lars H said, on november 14, 2009 at 6:33 f m

  Nu är ni väl ändå för svartsynta pojkar och flickor. Gå med i SD och gör något åt saken. När jag var barn och växte upp bredvid Årstaviken på Södermalm var vattnet så skitigt att man förmodligen skulle tvärdött om man fallit i. Nu kan man fiska och bada där. Det går att vända utvecklingen till något positivt. Vi måste vara ett alternativ till de grönrödblå.

  Gilla

 6. Panis Angelicus said, on november 14, 2009 at 4:09 e m

  Nu brinner det i knutarna.
  Först och främst måste vi stoppa Måna Muslim och hennes patrask till anhang redan i valet.
  Det är ett första steg.
  Sedan måste moderaterna övertygas om att låta sin lille rumpnisse Billström att få härja fritt med öppna gränser och låga krav.
  Steg 1 sedan är det dags för steg 2 till vilket jag återkommer.

  Gilla

 7. Ser vi samma Sverige som Mona Sahlin? said, on november 16, 2009 at 7:45 f m

  För alla oss som lever sida vid sida med afrikaner, troende muslimer, asiater och andra ”nysvenskar” med starkt avvikande beteende märker att att samhället kokar. Samhället har delats upp i vi, dem och dem och dem. Jag menar att det finns grupperingar med etniska inslag som helst håller sig till den egna gruppen. Dessa tränger undan det normala beteendet i samhället. Vi svenskar är alltid de som förlorar, det svenska tänkandet förlorar. Samtidigt skyddas invandrarnas uppförande av staten med hänvisning till bla religion och medborgerliga rättigheter. Diskrimineringsanklagelser har blivit ett sätt att tysta oss kritiker. Det finns en rädsla hos företag och privat personer att bli anmälda. Trots att många invandrare inte lever efter svensk norm läggs inga större resurser på att utbilda invandrarna, istället tillrättaläggs en bild av en påstådd växande rasismen som förstärker invandrarnas möjligheter till att behålla sina traditioner och seder. Många gånger strider just dessa seder och traditioner mot svenska principer och tillämpningar. Lagar har ändrats efterhand då konflikter/krav ställts på samhället av invandrare. Alla tydliga signaler och statistik göms eller redovisas på ett otydligt vis som manipulerats eftersom de oftast visar att den drivna politiken inte fungerar. För en person med följande yrken är det totalt omöjligt att kritisera systemet eller visa upp sanningen journalist, politiker, statlig tjänsteman, facklig representant, lärare, polis, företagsägare, eller annat yrke med hög staus. Avsked och svartlistning blir följderna. Därför är det tyst och allt kan fortsätta. För syns skull påtalas ibland vissa brister, men utan att det händer nämnvärt mycket. Jag anser att vi måste ta tillbaka Sverige och göra Sverige svenskt igen så att vi känner igen oss i vårt egna land. Stå på dig du arme svensk..Jag har mer utvecklade tankar på min blogg http://www.sverigebloggaren.blogg.se

  Gilla


Kommentera gärna. Håll god ton.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: