Affes Statistik-blogg

Miljöpartist vill stoppa utvisningar av våldtäktsmän

Posted in Betraktelser, Migration by Affe on juli 2, 2009

Tizian_094_smallMikaela Persson, språkrör för Grön Ungdom Skåne skriver i en debatt på nätet att vi inte ska utvisa dömda våldtäktsmän även om vi har möjlighet till det.

Motiveringen?

Problemen skickas bara vidare till något annat land.

Jag misstänker att Mikaela ångrar att hon ”tog debatten” på sin blogg. Flera debattörer och i synnerhet signaturen UncleBob ger Mikaela Persson en ordentlig mangling.

Läs hela debatten, som inte bara handlar om våldtäktsmän, på Mikaela Perssons blogg



Åtalas för våldtäkt på dottern
Våldtäkt i Askersund
Kriminell ledargestalt misstänks för våldtäkt
15-årig flicka våldtagen

Tagged with: ,

12 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Voldens top 10 « Snaphanen said, on juli 2, 2009 at 2:01 e m

    […] Men med den nuværende  kurs, skulle de nok kunne avancere yderligere i tabellen. (se dagens:  Miljöpartist vill stoppa utvisningar av våldtäktsmän.) Danmark og Norge har meget at miste endnu. Tallene er fra Euroststat, hvis man vil dybere ind i […]

    Gilla

  2. Westman said, on juli 2, 2009 at 3:51 e m

    Skrämmande. Hur kan en politiker ha så dålig koll på verkligheten?

    Gilla

  3. […] Miljöpartist vill stoppa utvisningar av våldtäktsmän, Affes […]

    Gilla

  4. jerka said, on juli 2, 2009 at 7:11 e m

    hittar det inte på hennes blogg. hon har nog strukit det, insåg (mot all förmodan) sin fadäs.

    Gilla

    • Affe said, on juli 2, 2009 at 10:45 e m

      Nej då, det finns kvar. I en kommentar en bit ned på sidan.

      På sätt och vis är det en fadäs. En taktisk fadäs. Men egentligen är Mikaela bara ärlig och konsekvent (läs naiv), till skillnad från mer slipade och hycklande kollegor i både MP, S och V som förstår att detta är minerad mark.

      Gilla

  5. unclebobswe said, on juli 6, 2009 at 3:37 e m

    Gå in och förklara för Mikaela att det inte är JAG som misstolkar henne, hon har ju faktiskt skrivit ordagrant:

    ”Jag tyckte mitt tidigare svar var tydligt nog. Men jag svarar gärna igen:
    Är det rätt att utvisa en våldtäktsman som fått asyl året innan?
    -Nej.
    Är det rätt att utvisa invandrare som begår sådana brott som i dessa två exempel jag nämnt?
    -Nej.

    Jag tror helt enkelt inte att utvisning löser problemen. De skickas bara vidare till något annat land. Bättre att en person som blivit dömd för ett brott får sitta av sitt straff och sedan få den hjälp som krävs för att komma in i samhället igen.”

    Sedan påstår MIKAELA att: ”Jag har inte heller försvarat gärningspersoner i en våldtäkt. Det skulle jag aldrig få för mig att göra! Jag tar inte parti för Farid Habibi.”

    Trots att jag bad henne kommentera just det specifika fallet!
    Här finns naturligtvis en logisk brist i Mikaelas resonemang: man kan inte både vara självutnämd ”feminist” ”humanist” och samtidigt vilja utvisa en våldtäktsman för då är man inte lika ”god” som Mikaela. Byt ut ordet ”god” mot ”naiv” eller ”godtrogen”.

    Ytterligare en debattflykt från Mikaela:
    Denna film har Mikaela fortfarande inte kommenterat:

    Jag får väl tjata på henne till hon faller till föga :-)

    Hemskt tråkigt med debattörer som bara snackar snömos och inte står för vad de sagt.

    UncleBob

    Gilla

  6. Flash said, on juli 6, 2009 at 5:03 e m

    Hmm. Is it true? :-)

    Gilla

  7. Berg said, on juli 6, 2009 at 5:34 e m

    Om folk har en kvinnosyn att det är OK att våldta kvinnor i Sverige ser jag ingen som helst som säger att du inte borde göra det, det är folk som dig som gör att Sverige har mest Våldtäkter i Europa dubbel så många som 2:an, och det är grovt underskattat pga att många kvinnor inte anmäler.
    Du förespråkar mångkultur och därför förespråkar ett Sverige där vissa kulturella grupper tycker det är OK att våldta.
    Det är folk som dig som får mig att spy, hoppas du eller någon anhörig råkar ut för en våldtäkt så får du se hur vanligt folk tycker och tänker, för du har uppenbart tappat greppet om verkligheten.

    Gilla

  8. UncleBob said, on juli 7, 2009 at 4:41 e m

    Mikaela låter meddela att hon tar ”semester”. De´t låter som en god tanke för det blev nog för mycket kritik poå en gång mot hennes ensididiga invandingskramande.

    Det är märkligt med dessa vänster/miljömupps-tejer: De kan uttala sig vitt och brett om ”den och den flyktingen” skall få stanna i Sverige och ordna stödmanifestationmer för iranier men när man drar upp enskilda fall blir det för svårt och då känner de sig ”Krängta”,Snacka om hycklare!

    Gilla

  9. […] Miljöpartist vill stoppa utvisningar av våldtäktsmän, Affes statistikblogg: […]

    Gilla

  10. mark said, on maj 26, 2010 at 1:01 e m

    Mitt syskonbarn som endast är 15 år våldtogs i helgen av en ickeeurpe´ läs (arab).
    Vår familj har traditioner ifrån ett annat europeiskt land i västeuropa och är således inte
    helt svenska. Den utveckling som sker nu och har skett under ett par decenier med en ökad sk. flyktingström (invandrare) ifrån länder med en helt annan tradition och helt andra värderingar med en kvinnosyn och demokratisk syn har nu drabbat hela vår familj med stor, stor sorg. Mina tankar går till min stackars brorsdotter som har blivit utsatt för denna bestialiska handling. Sådant som jag tidigare läst om och tänk att detta drabbar inte oss, detta är överdrivet. Det har nu slagit till som en bomb i min själ. Jag känner ett våldsamt hat mot denna människa som kränkt både henne och hela vår värld. Hur kan man försvara
    detta….hur kan man med gott samvete sitta och uttala sig på det sätt som de flesta politiker gör…en gåta. Jag vill på inget sätt kalla mig rasist då jag vet att detta inte är vad jag är. Jag ser med skräck fram över hur rättegången också kommer att kränka min brorsdotter ännu en gång. Kanske kommer denna individ att sitta med sina kompisar och hånskratta och spela tuffa och få ett straff som inte motsvarar den kränkning som HON utsatts för…..varför frågar man sig inte varför VI ska betala för att bli kränkta av dessa illdåd. Varför kan man inte sätta straff i relation till brott……varför skrattar bara dessa vedervärdiga kräk åt rättssystemet? Titta noga på den statistik som finns över brott. Säg inte invandrare tala istället om varifrån dessa individer kommer ifrån och belys problemet gör något åt det nu innan det är alldeles för sent….vi är inne på 11 timmen här.
    Mitt tålamod är snart slut…jag kommer kanske precis som min far gjorde på 60-talet att tvingas flytta, inte för att arbeta och försörja sig, utan för min egen och min familjs säkerhet för att freda mig och leva i frid…och kvinnofrid pga. att det kommer hit folk som lever på mina pengar och dessutom våldtar mina släktingar Tack så hemskt mycket
    du kära politiker…..jag har alltid varit liberal….jag är ICKE det längre kan jag tala om för dig!
    Vi är på väg åt helt fel håll och har tappat greppet helt

    Gilla


.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.