Affes Statistik-blogg

Sverige – Utpressning, ocker 1975-2008

Posted in Kriminalstatistik - Sverige by Affe on maj 8, 2009

folk_utpress_1975_2008

Lockade med sex – pressade män på pengar

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Davictus said, on maj 9, 2009 at 7:58 f m

    Om man ser ”vetenskapligt” på diagrammen kan man konstatera att det är häpnadsväckande hur mycket benägenheten att anmäla brott i det här landet har ökat i takt med invandringen. Resten av ökningen består tydligen av ”pojksträck” och det är helt och hållet samhällets fel – ditt och mitt fel alltså. Galningen Sarnecki borde fråntas sin professur och placeras på dårhus.

    Gilla

  2. affes said, on maj 9, 2009 at 3:52 e m

    Jo visst är det märkligt. Framförallt när det gäller rån och butiksrån. Jag har hittills inte sett någon kriminolog förklara varför tiotusentals rånoffer i slutet på 70 och början på 80-talet inte brydde sig om att anmäla.

    Är det kanske för att det är mer spännande att anmäla idag? Hot var ju inte alls lika vanligt på den tiden.

    Gilla

  3. peter a said, on maj 9, 2009 at 6:38 e m

    Jag haller med Davictus. Sarnecki borde sparrras in bakom glas sa folk studera honom pa nara hall, pa nagot slags zoo for farliga manniskor. Regeringarna har anvant honom for att lura hela folket och fa oss att tro att den inte finns nagot brottsproblem vilket har bidragit till att vi har nastan varldsrekord i valdtakter. Alla offer borde tillatas kasta gamla tomater pa Sarnecki och de korrupta politiker som anvant honom med syfte att lura Sverige.

    Gilla


.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.