Affes Statistik-blogg

SD:s fejkade folkstorm mot Skavlan

Posted in Betraktelser, Medias mörkning by Affe on mars 30, 2015

Anders Lindberg twittrar:
anders_lindberg_sd_troll

tweets

12 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. norrmannen65 said, on mars 30, 2015 at 9:02 e m

  Mycket bra sammansatt. Måste nog skicka länken till frk Mellin

  Gillad av 1 person

 2. sternococktail said, on mars 30, 2015 at 9:10 e m

  Jag har inte följt med, så jag kan inte uttala mig om det är en ”fejkad folkstorm” eller inte. Men så pass begriper jag av journalistik, att Skavlan var så snäll han kunde. Hade han varit ännu mjukare, så hade han förlorat all trovärdighet journalistiskt, och hade klassats som en ren P.R-makare. Åkesson hade ju ställt upp frivilligt, och verkade vara beredd på alla frågor. Och genom sin stora öppenhet gjorde han det omöjligt för motståndare att utnyttja hans sjukdom för att skaffa debattpoäng. Vad många inte begriper, är att att SD är viktiga, inte för sin politik, men bara genom att finnas.De andra partierna har ju blandat sig, och röd-grönt och blått osv ger ju en schaskigt grå blandfärg – kolla själva med barnens vattenfärger! Eller modellera.

  Är det en aktion av SD-are, så har de gjort Åkesson en björntjänst i grizzly-klass.

  Men nu får jag gå ut och läsa på lite. Kanske är de tekniska spåren tydliga – som när Behrang Miris raplåt på youtube fick sina flesta ‘likes’ från – Indien. Men nu är han tydligen ren igen och kan dela estrad med den där musikgruppen bestående av grova våldsbrottslingar. Tjusigt, vänstern! Men dessa gäster kommer inte upp i samma våldsromantiska klass som Clark Olofsson som var hedersgäst när studentrevolutionärerna hade rödvinspartaj på det röda 70-talet. BM är ingen Clark – mer åt Reefat el Sayed-hållet.

  Gilla

  • Ginne said, on mars 31, 2015 at 12:46 e m

   Varför korsförhörde Skavlan inte Löfvén om vad SSU’s Anna Sjödin skrek till vakten med invandrarbakgrund på Crazy Horse 2006? Det var ju t.o.m. fem år närmare i tiden än fallet med den illatalande sverigedemokraten 2002, som dessutom sparkats.. Och det som Anna sa var lika starkt, och dessutom rakt i ansiktet på vakten.
   Tror så få på att det finns en skala i kritiskhet mot invandring, och SvP har långt till riksdagen och SD ligger närmast, så att de relativt få stollar som finns dras till SD? Jag tror att det rör sig om någon procent, och de är så pass tokiga att de inte kan få bättre jobb än som förtroendevalda (under falska förespeglingar)

   Gilla

 3. rostaratt (@rostaratt) said, on mars 30, 2015 at 9:33 e m

  Återigen,medialas vänstervridna syn visar sig änmer tydligt,förkastligt illa av SVT Skavlan.
  Mest och kanske farligast är dock,defacto att mörkertalet och/eller all mörkläggning oftast är större än det redan kända.
  Det behövs inte ngn professor för att förstå bättre.Oavs utgör och är viseringarna en betydande risk,oavsett etnicitet.Att förtrycka den denne som då påtalar ev brister/risker tyder enkom på avsaknad av kunskap.
  En kraftig reprimand skall media och politiker rätt och riktigt delges,för deras mörkläggning av det som sker samt att det faktiskt, på det debatterade nätet defacto förekommer mest grova kränkningar/ hat/kommentarer emot Svensktänkandet,inte vänster som media målar upp och påstår,visst finns det men ringa grovt i jmf.
  Avgör själv, mot höger allvarliga handlingar,mot vänster dumma ord och mindre allvarliga handlingar-att nu Skavlan försöker få Åkesson i sämre dager för ngt som kommer från ngn kanske förkastlig kommentar i tredjepart är riktigt illa handlagt.Väl mött,mvh en transparent person,för landet som sådant som delar missnöjet med många mot bättre fly än illa fäkta taktiken.Rätt och riktigt vore demokrati,således låta folket säga sitt,inte media.Sistnämnt så heter det inte vare sig hat rasist eller fobi,när man värnar om ett land som vi alla bor i.

  Gilla

 4. Pipi said, on mars 31, 2015 at 1:50 f m

  Regeringen s fel.

  Gilla

 5. […] konspirationsteorier med foliehattsvarning, att folkstormen skulle vara fejk och iscensatt av SD. Affes statistikblogg har tagit en titt på denna […]

  Gilla

 6. P said, on mars 31, 2015 at 11:30 f m

  Vi tar lite mer när vi ändå år i gång ”affe”. Men hans pressekreterare Henrik Vinge säger att partiet inte kommer att kräva någon ursäkt från programledaren Fredrik Skavlan, eller NRK, efter intervjun som fått många tittare att rasa……

  Men Henrik Vinge anser inte att partiledaren blev kränkt.

  – Nej, jag skulle inte använda det ordet. När man ställer upp i en intervju som partiledare vet man att det kan bli tuffa frågor.

  Vad har DU för kommentarer om detta ”affe”

  Gilla

  • mrthomasson said, on mars 31, 2015 at 12:52 e m

   Jag kan inte svara för affe, men känner att det är en intressant synpunkt som kan bemötas av vem som helst. Jag vet inte vad SD’s tycke om intervjun har med tittarnas tycke för detsamma att göra dock.

   Problemet är väl inte vad SD och/eller JÅ känner efter ”intervjun”. För då skulle givetvis, som du poängterar, Vinge m.fl. gå ut och ”kräva” ett och annat. För min egen förstår jag att politiker inte ”rasar” så mycket som väljare gör. Om detta är pga. vana eller för att de är mer hårdhudade, det vet jag inte.

   Problemet är dock att tittarna reagerar. Och att Anders Lindström dessutom, tillsammans med sina kollegor på ”den goda sidan”, målar upp det som om det är en organiserad… ”hatattack” eller liknande på den där stackars norske programledaren som gör ett sååååååå bra arbete.

   Jag håller med om att man kan vara kritisk mot politiker. Men då ska det ske konsekvent. Mona Sahlin borde fått sitta i 20minuter och svara på parkeringsböter, kronofogden samtidigt som hon inte fick tala till punkt. Schyman skulle fått lägga 20minuter på att prata om sin alkolism, utan att få prata till punkt. Reinfeldt… Ja, du förstår kanske?

   För om du inte förstår anledningen till att vi är ganska många som bara kräver en sak, att JÅ och SD hanteras på samma sätt som Batra/M eller Löfven/S. Granska kritiskt, men gör det med konsekvens och god kutym.

   Gilla

  • Affe said, on mars 31, 2015 at 2:19 e m

   Min kommentar till det är att det var mycket klokt av SD. Några fler skandalintervjuer i mysprogram och SD är snart största parti.

   Gilla

 7. Göran said, on mars 31, 2015 at 12:17 e m

  Ha ha strålande… Mera sånt.
  Tack för att ni finns!!

  Gilla

 8. […] Källa: affes.wordpress.com […]

  Gilla

 9. Johan said, on mars 31, 2015 at 7:05 e m

  Skavlan gjorde tydligen bra ifrån sig.

  Gilla


Kommentera gärna. Håll god ton.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: