Affes Statistik-blogg

Maud Olofsson och nybyggarlandet

Posted in Migration by Affe on juli 9, 2011

33 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Victor said, on juli 9, 2011 at 8:52 f m

  Haha, så tragikomiskt.

  Gilla

 2. Anonym said, on juli 9, 2011 at 9:14 f m

  Haha. Denna var bra.
  Hejdå Maud.

  Gilla

 3. svensson said, on juli 9, 2011 at 9:48 f m

  Maud Olofsson är liksom jag från Ångermanland. Där upphör likheterna…

  Hon, Torbjörn Fälldin och Gunnar Hedlund var alla från landskapet. De två sista var rejäla bönder med sinne för rikets bästa. Olofsson är en vilsegången, kacklande höna som tror på sin egen propaganda. Litegrann om detta har jag bloggat här:

  http://lennart-svensson.blogspot.com/2011/07/exit-olofsson.html

  En kommentator sa: Karin Söder kunde på sin tid gå i folkdräkt. Och underförstått: detta är idag omöjligt, det är kontroversiellt och tabu och jag vet inte allt. – Avskaffa dödsstraffet för att gå i folkdräkt.

  Gilla

  • Johan Söderstrand said, on september 14, 2013 at 3:41 e m

   Fy fan visste inte att hon var där ifrån.Har släkt där och nu skäms man nästan när man hör att en sådan patetisk människa som Maud kommer därifrån!

   Gilla

 4. HC said, on juli 9, 2011 at 11:47 f m

  Äntligen blir vi av med den där jävla kärringen, ett sällan skådat exempel på inkompetens, förslagen lögnaktighet, manipulativ propagandist och monumental Sverigeförstörare. Maud Olofsson och skatan Karin Söder, som på sin tid sade:

  ”Om jag skall vara ärlig, så får man inte många sympatisörer bland den svenska
  befolkningen genom att föra en progressiv invandringspolitik, men det kommer
  inte att avhålla mig från att göra det ändå.”

  Invandrarminister Karin Andersson i radioprogrammet
  Gränslöst (P 1 den 27 februari 1980)

  Gilla

 5. Illwill said, on juli 9, 2011 at 11:57 f m

  Maud Olofsson borde sitta inspärrad. Hon har, genom idioterna som röstat på hennes parti, spenderat flera år med att konsekvent försöka försämra Sverige. Maud är en förrädare och borde åtalas för detta…får vi någon gång en svenskvänlig regering så vårt absurda rättsväsende (med politiskt tillsatta nämndemän) så kanske vi får objektiva åklagare och domare.

  Gilla

 6. Robin Shadowes said, on juli 9, 2011 at 12:11 e m

  Maud Olofsson är bindgalen och mentalsjuk. I 10 års tid har hon tillåtits att förstöra vårt land. Den skada hon åsamkat vårt land och folk är förmodligen irreparabel. I alla fall kommer det sannolikt ta minst 200 år att reparera. Nu är hon ju inte ensam skyldig. Det är möjligt att hon aldrig ens har hållit i en pistol, en mindre tryckt på avtryckare. icke desto mindre har hon blod på händerna, massor av blod rent av. Genom sina politiska beslut har hon dödat och skadat massor av svenskar. Hon har därför lika mycket blod på händerna som om hon vore en Pol Pot eller Idi Amin. Slutligen vill jag bara säga att det SR kallar för satir, alltså programmet Tankesmedan inte har ett endaste dugg att göra med vare sig satir eller humor. Det handlar om ren skär kränkning. Riktig satir i ordets sanna bemärkelse är det som Affe skapar.

  Gilla

 7. andersj said, on juli 9, 2011 at 1:23 e m

  Den troliga ersättaren, Annie Johansson, är ännu värre en Maud. Annie är för fri invandring och motståndare till allt vad assimilering heter.

  ”Människor som kommer till Sverige från andra länder innebär ett enormt tillskott till vårt samhälle. Därför är min vision en fri invandring. En invandring som bygger på att vi ser människor som tillgångar och inte som belastningar.

  En förutsättning för att tillvarata det tillskott som människor från andra länder bär med sig är en fungerande integration i det svenska samhället, i form av jobb, företagande och bostad. Assimilation är direkt skadligt, Sverige berikas av att vi är många kulturer som lever tillsammans och att man får behålla sina kulturella identiteter.”

  Källa: http://anniejohansson.se/oppenhet/migration/

  Gilla

  • Robin Shadowes said, on juli 9, 2011 at 7:13 e m

   Så låt dom välja Annie J till ny partiledare. Det kommer garantera oss att vi slipper partiet i riksdagen efter 2014.

   Gilla

 8. Bjovulf said, on juli 9, 2011 at 1:47 e m

  Även om de var kannibaler eller huvudjägere, då skulla de väl ha al rätt att leva ut sina kulturer til 100 % i stackars Sverige enligt Annie Johanson och Maud Olafsson med flera. Men kanske skulla de göra ett undantag med fanatiske, britiska vänsteråkere, som insisterade på att just detta är en oavvikelig del ut av deras urgamla, ärvärdiga kultur ? :o) Där risikerar man ju inte at få en rasiststempel i pannan.

  Med Sverige som granna känns våra naivia, okunniga och oansvariga PK-politiker i DK ju NÄSTAN som helt normala människor. Vad skulla vi göra utan er?

  Heja Sverige ;-)

  Gilla

  • Robin Shadowes said, on juli 9, 2011 at 7:18 e m

   Vet inte om du känner till det men Reinfeldts förfader, afrikanen John Hood var tydligen kannibal. Kanske är den där kannibal-genen synnerligen dominerande och har inte lyckats bli undertryckt trots att 130 passerat sedan denne maerikansk-afrikanske loppcirkusdirektör tillfälligt besökte Sverige i slutet av 1800-talet. Vem vet, Fredrik kanske smackar med läpparna som Hannibal Lector när vi inte ser honom. Skulle inte förvåna mig om vi får se honom med den där Lecter-masken på sig på den här sidan i framtiden.

   Gilla

   • Bjovulf said, on juli 9, 2011 at 9:56 e m

    ROLFMAO ;-)

    I rest my case.

    Gilla

   • stefan said, on augusti 1, 2013 at 4:33 f m

    Det borde göras genetiska test på alla blivande politiker

    Gilla

 9. […] Maud Olofsson höll den 7 juli sitt sista Almedalstal som partiledare för Centerpartiet. Det var en avspänd, glad och stundtals rörd Maud Olofsson. Bildcollage från Affes Statistik-blogg. […]

  Gilla

 10. […] Maud Olofsson och nybyggarlandet HUMOR Lite mer humor från Affes eminenta statistik-blogg. […]

  Gilla

 11. Sannomin said, on juli 10, 2011 at 12:19 f m

  20 saker som försämrats för svensken med 35 års påtvingad massinvandring

  http://www.sveket.n.nu/

  Gilla

 12. Peter Andersson said, on juli 10, 2011 at 7:50 f m

  Vad glad jag blir att man slipper mötas av detta falska ansikte mer i Media.

  Gilla

 13. daniel spansk said, on juli 10, 2011 at 3:34 e m

  ”det fans alltid behov av att investera i nya traktorer när jag ville ha en ny klänning” – berättar Maud i något slags försök att verka verklighetsförankrad.

  – Det finns alltid ett behov av att investera i nyanlända invandrargrupper, som redan besitter……okuvligt engagemang, vilja av stål, entreprenörskap, spetskompetens, och sa vidare och så vidare, när äldrevården ,skolan, infrastrukturen och andra grundläggande samhällsbehov vill ha helt ägg till frukost, utbildningsmaterial – nya räls och tåg och fungerande rättsapparat.

  -säger hundratusentals svenskar som lever i den verklighet som Maud sedan länge sluppit uppleva i sin vardag.

  Gilla

 14. BLU-82 said, on juli 10, 2011 at 5:39 e m

  Kan inte suggan sticka till Afghanistan och röja minor utan skyddsutrustning..

  Gilla

  • Robin Shadowes said, on juli 11, 2011 at 9:49 f m

   Eller bli lika orubbligt engagerad som sin afganske nybyggare och spänner på sig ett bombbälte och väljer att flyga i luften på Rosenbad.

   Gilla

 15. […] bär upp välfärdens kärna”, sa den avgående centerledaren Maud Olofsson i sitt tal i Almedalen nyligen. Statistik över utrikes föddas förbrukning av ekonomiskt bistånd (socialbidrag eller […]

  Gilla

 16. Olli Rein said, on juli 18, 2011 at 4:04 e m

  Det är roligt att just nu hitta dig i bloggtoppen.se på första plats. Det är du väl värd, med all din begripliga statistik och dina kritiska fotoserier av kända Politiskt Korrekta fåntrattar. Fortsätt så Affe så kanske vi är många nog att hålla dig kvar i toppen, på den kanske mest rättvisa av de topplistor för Bloggar som finns.

  Gilla

 17. Magnus A said, on juli 19, 2011 at 7:51 e m

  Det här var skickligt ihopsatt!

  Gilla

 18. Anonym said, on juli 22, 2011 at 12:14 e m

  Blir riktigt rädd när man läser denna statistik, kraftiga besparingar lär vänta barnomsorg sjukvården mm. För att fler nybyggare ska kunna komma hit och ta del av Sveriges välfärd…

  Gilla

 19. antisosse said, on augusti 2, 2011 at 2:29 e m

  Konstigt att gen gemene skattebetalaren gar med pa detta… att deras surt forvarvade pengar gar till att finansera kameldrivande anafalbeter och obildbara hottentotter fran varldens mest underutvecklade horn. dom kommer till sverige i massor och forvaras i gettoliknande reservat dar ingen civiliserad manniska vill bo. ingen av dom bidrar med en spann. dom ar bidragsberoende for alltid. vad ar syftet med det? vad ar det samhallsekonomiska tanken? men ingen vagar ifragasatta eftersom man omgaende far etiketten rasist vid minsta antydan till ifragasattande. vad ar sverige for sjukt land egentligen?

  Gilla

 20. […] Olofsson grät i Almedalen. Hon tyckte att vi hade gjort för lite för invandrarna! Att vi kunde göra mer. Jaha! Sverige är numera ett Nybyggarland enligt Centern. Vi har 800 000 […]

  Gilla

 21. […] ”Vi har ju ba´ varann. Vi är ju bara människor.” […]

  Gilla

 22. Snaphanen said, on september 24, 2011 at 9:42 e m

  […] ”Vi har ju ba´ varann. Vi är ju bara människor.” […]

  Gilla

 23. […] 2004  a picture was taken of the four non-socialist party leaders at the home of the Centre Party leader Maud Olofsson. Those who look closely at the picture see an embroidered hanging above the heads of the bourgeois. Someone, perhaps Maud Olofsson herself, has embroidered: “The best we have is each other.” It was almost the same words as she sobbed out at her luckiily last speech in Almedalen July 7 this year: “We’ve jus’ got each other. We’re just people.“ […]

  Gilla

 24. elefantter said, on december 22, 2011 at 9:45 f m

  Jag hittar en obotlig folkmordsmedlöpare.

  Gilla

 25. […] upp välfärdens kärna”, sa den avgående centerledaren Maud Olofsson i sitt tal i Almedalen. In med nästa […]

  Gilla

 26. […] bearing the core welfare costs,” said the outgoing Center Party leader Maud Olofsson in her speech in Almedalen recently. Statistics on the Foreign-born consumption of financial assistance (social assistance or income […]

  Gilla

 27. […] ända sedan dess har samtliga statsministrar inklusive särskilt rekommenderade som Mona Sahlin, Maud Olofsson och de flesta av Sveriges tungviktare inom finanssektorn och näringslivet, varit. Tidigt […]

  Gilla


Kommentera gärna. Håll god ton.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: