Affes Statistik-blogg

Skrämselpropaganda från UR.

Posted in Betraktelser, Gammelmedia, Migration by Affe on januari 26, 2011

Utbildningsradions ledning skriver i DN att nätrasismen exploderade efter att Dagens Nyheter publicerade en bild från deras sexualupplysningsfilm.

Jag tror att UR:s ledning medvetet förstorar upp rasismen i de mail de har fått.

Hundratusentals av dem är rasistiska och måste lyftas upp i ljuset.

Det tror jag inte ett ögonblick på. Jag betraktar mig som ganska erfaren på nätet och min bild är att människor som använder sig av begrepp som ”rasblandning” och ”rasförrädare” är extremt få. Jag är övertygad om att även EXPO skulle hålla med mig om detta.

Artikelförfattarna citerar några ytterst grova och rasistiska mail och ger sken av att de skulle vara representativa för hundratusentals mail.

Min teori om den överväldigande reaktion som UR tydligen har fått är att de gick ett steg för långt denna gång. De rörde i ett infekterat sår. De var fullt medvetna om att filmen och i synnerhet scenen med en mörkhyad som ligger med en ljushyad skulle provocera. Det är för övrigt intressant att flickan inte är typiskt svensk. Hon heter Melody och hon har ett sydeuropeiskt snarare än ett svenskt utseende. Varför då? Filmen riktar ju sig till ungdomar i Sverige.

Jag får känslan av att Melody är en kompromiss. Kanske att ”Melody” först framställdes som en typisk svensk flicka, med ett svenskt namn, blond och med ljus hy, men att det ändrades. Någon insåg att det skulle nog bli lite väl magstarkt och Melody fick bli något mer neutralt. Men inte tillräckligt neutralt. Hon är fortfarande ljusare än Abdurachman och hon har blå och gula kläder. Oavsett om min misstanke stämmer eller inte så är signalen ändå tillräckligt tydlig. Det är en invandrare som ligger med en svensk tjej. UR kunde helt enkelt inte låta bli att peta i det infekterade såret.

Det infekterade såret hade inte varit något sår överhuvudtaget om saker hade sett annorlunda ut. Om svenska män hade haft förhållanden med/sex med kvinnor från MENA-kulturer (mellanöstern/nordafrika) i lika stor utsträckning som män från MENA-kulturer har sex med svenska kvinnor så hade det inte funnits något sår.

Alla vet att så inte är fallet. Långt ifrån.

Ur en artikel i Dagens Nyheter den 10/2 – 2000

Det var ingen tillfällighet att det var en svenska som sargades och skändades i Rissne – det framgår tydligt av samtalet med Ali, Hamid, Abdallah och Richard. Alla fyra ser i någon mening ner på svenska flickor och hävdar att denna inställning är mycket vanlig bland unga män med föräldrar som har invandrat till Sverige. Ytterst få är förstås beredda att gå så långt att de tvingar sig till sex; varje man som begår ett sådant brott har förlorat viktiga värderingar i sin moderkultur.
Hemska händelser som gruppvåldtäkten i Rissne är svåra att förklara. Men de har uppenbarligen något med kvinnoförakt och krockande kulturer att göra:

– Det är alldeles för lätt att få en svensk hora… tjej, menar jag,
säger Hamid och ler generat över sitt ordval.
– Jag håller med om att många svenska tjejer är för lätta att få,
säger Richard. De är godtrogna, och de blir utnyttjade.
– De ger för mycket, fortsätter Hamid. Det är bara billiga tjejer
som har sex med killar innan de gifter sig. Jag skulle aldrig låta
min syrra göra så. Det skulle bli rykten, hon skulle bli kallad hora
och det vore en skam för familjen.
– Men du tycker ju att du får vara med tjejer hur du vill – är
inte du en hora då? frågar Richard.
– Nej, det går inga såna rykten om en kille, svarar Hamid.
– Det är orättvist, säger Richard. Det borde inte gå rykten om
nån. Varje tjej borde få vara med vem hon vill.
– Det tycker inte jag, säger Hamid. Många invandrarkillar är ju
med svenska tjejer när de är tonåringar. Men sen när de ska gifta
sig tar de en riktig kvinna från sin egen kultur som inte har varit
med någon kille. Så ska jag göra. Jag har inte så mycket respekt
för svenska tjejer. Man kan säga att de blir sönderknullade.

Jag tror att detta når mycket djupa och explosiva psykologiska skikt hos svenska män. Att det kommer hit människor som ser ned på ”våra” kvinnor. Har sex med dem och tycker att de är horor som de bara använder för att leka av sig innan de gifter sig med en anständig kvinna från sin egen kultur. ”Deras” kvinnor är inget som svenska män har tillgång till. Det är förenat med livsfara att försöka sig på det.

Statlig TV producerar detta material i uppenbart uppfostrings- och indoktrineringssyfte där vi ska lära oss att ”detta är helt naturligt”. Och visst, sex är helt naturligt. Men utifrån obalansen som jag beskriver ovan, som varenda svensk man känner till, blev det lite för mycket för många. Därav dessa hundratusentals ”rasistiska” inlägg.

Man kan tycka vad man vill om reaktionerna. Att de kanske inte är vidare rationella, behärskade och civiliserade. Men människans djupare psykologiska skikt är å andra sidan inte alltid rationella, behärskade och civiliserade.

DN Söndagskrönika av Julia Caesar

34 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Osynlige Mannen said, on januari 26, 2011 at 4:39 e m

  Med tanke på att det heter Affes STATISTIK-blogg, bör du väl fundera över sannolikheten att en artikel i DN.se genererat mer än en halv miljon inlägg? Hur många tiopotenser är den verkliga siffran överdriven med?

  Gilla

 2. RE said, on januari 26, 2011 at 4:52 e m

  Kom igen!
  Historielektion:
  Sverige ÄR landet där själva rasläran kommer ifrån…
  Det har länge varit en del av svenska nationalstaten strategi (för att överleva) och under sk stormakts tiden och vidare ända in i våra dagar att skapa en nationalistik och rasistisk ”Vi och de” känsla.
  det är LIKA mycket fakta som att påstå att vi har problem med integrationen..
  Tack o lov så är det ju en minoritet som numera fortfarande dras med de starka Xenofobiska och rasistisker förebilderna men de är 100 ggr mer än tex de sk extrem Islamister i Sverige.
  Vill man debattera och ta upp saker på ytan får man nog vara ödmjuk nog och erkänna sin egen mörka historia.
  Man kan inte låstas att vi INTE har problem med Rasismen och att det bara är ett företeelse som folk drar fram när de är förbannade.. Problemet är lika uppenbart som integrationsproblemet och hedersmordsproblemen och andra invandrar relaterade problem fats 100 ggr större.
  det finns 10 ”lasermän” för varje sk muslimskt Jihadist..

  Lätt att skylla alla sina problem på just ” de andra” utan att ta något ansvar själv..

  Gilla

  • Rashid said, on januari 27, 2011 at 9:26 f m

   @RE: dina historiekunskaper i all ära, du är en av de som skapar detta problem genom att ignorera det. Du kan inte vid dina sinnes fulla bruk hävda att det inte är problem på tex Rosengård i Malmö. Jag har bott där länge, men flyttade för att mina barn inte skulle bli mobbade för de var Svenska. Min granne bad nyligen 2 personer röka utanför trapphuset istället för inne, och han blev hotad med ett litet maskingevär. Tror du det är lögner? ISF välkommen hit och undersök själv. Våldet mot svenskar är LÅNGT större än våldet svenskarna gör mot invandrare, iaf i Malmö där jag har bott.

   Gilla

  • Illwill said, on januari 31, 2011 at 12:07 e m

   Rasläran kommer från Sverige påstår du…har du någon form av bevis för det, eller ska vi bara lita på dig?

   Jag ignorerar din politiskt korrekta propaganda då alternativet vore att svära åt dig. :)

   Det handlar inte om xenofobi eller rasism, det handlar om att öppna ögonen och insupa verkligheten. Oavsett hur mycket man vill vara politiskt korrekt så kommer inte verkligheten vara det. Sverige och samtliga västländer som tagit emot MENA:iter har stora problem med gruppen, och EXAKT samma problem. Det handlar inte om rasism, det handlar om att afrikaner och araber beter sig riktigt illa i samtliga länder de kommer till. Oavsett vilket västland du ser på så har de exakt samma problem med exakt samma folkgrupper, även Finland som inte tagit emot speciellt många.

   Sådana som du brukar skylla på socioekonomiska orsaker, men för det första så förklarar det inte våldtäkterna och för det andra så har invandrare i Sverige bättre ekonomi än många svenskar (som INTE begår brott, speciellt inte våldtäkter).

   Att det skulle finnas 10 ”lasermän” för varje muslimsk Jihadist är bara löjligt. För det första så var båda ”lasermännen” ursprungligen från andra länder, men främst så verkar du ju inte ens ha läst PK-media. Hur många ”svenskar” har inte blivit haffade i andra länder för terrorbrott, eller identifierats som ”svenskar” efter de lyckats med sitt dåd? Betydligt fler än 0,2…

   Jag skyller inte på invandrarna direkt, många av dem fungerar efter instinkt. Men visst skyller jag på ”de andra”…fast med ”de andra” menar jag sådana som DU. Det är ni som skapat det enorma problemet Sverige har med massinvandringen. Ni blinda, ni döva, ni dumma…det är ni som förstört vårt land. Du och övriga idioter som gått på politikernas/medias lögner, ni borde fråntas rösträtt och politikerna/”journalisterna” borde åtalas. Fast det är du väl inte intresserad av, eller hur? Det är ”andra” som ska ta ansvar, inte du så klart.

   Gilla

 3. Demokratbloggen said, on januari 26, 2011 at 5:18 e m

  Jag blev provocerad av denna rasblandning för den är inte representativ för Sverige.

  Jag har inget emot att folk från olika etniciteter har sex, eller om de har sex med en svenska, men det har varit så många grymma våldtäkter mot svenska blonda flickor, och det i rent jihadsyfte, och det vet både UR och RFSU.

  Därför var den här filmen en stor provokation.

  Dessutom importeras ju Muhammed-Jugend till landet trots ihärdigt motstånd från kommunerna. Det är inte rasism att folk vill värna den svenska etniciteten, för vi är mindre än en promille av världens folk.

  Gilla

  • Emelie said, on januari 26, 2011 at 8:30 e m

   Det är ju just det är – dela in människor in raser värda att bevaras. Att ens snacka om rasblandning.

   Det är konstigt att muslimer beskylls för att vara lätta att provocera, när du själv blir provocerad att av ett fånigt program på TV. Men folk som tror på raser är ju inte direkt kända för att vara smarta.

   Gilla

   • Demokratbloggen said, on januari 26, 2011 at 9:31 e m

    Men det är du uppenbarligen!

    Låt mig få erinra att det var de vita som utvecklade civilisationen!

    Vad det i sin tur beror på återstår att reda ut, men det är i alla fall välkänt att folk från U-länderna är inavel i hög grad, så det kan vara en bidragande orsak.

    Och hur smart det är att fullständigt skita i den svenska etniciteten, eller pursvensken, överlåter jag åt dig själv att kontemplera över.

    Gilla

   • tjatte said, on januari 30, 2011 at 10:11 e m

    Det är absolut inte vi som anser att det finns olika raser eller sub-raser (beror på hur begreppet definieras) som är dumma, utan dumheten och de hjärntvättade sinnena finns hos er som med bestämdhet hävdar att så inte är fallet. Att ”alla människor är lika”, förutom skillnaderna på utsidan då. De har ni svårt att förneka.
    Du kan ju alltid gå in på Flashbacks rasforskningsforum och läsa lite om du törs.
    https://www.flashback.org/f117

    Jag ska ge dig en liten bitter karamell att suga på så länge.
    Män som klassas in i den svarta folkgruppen (dvs. negroider och utblandade sådana, mulatter) i USA är sex (6) gånger så benägna att våldta som män som hamnar i den vita folkgruppen (här hittar man allt från MENA-människor till nordeuropéerna som en gång byggde landet). Vad tror du det kan bero på?

    Gilla

   • Illwill said, on januari 31, 2011 at 12:10 e m

    Lilla snuttan, visst är det lätt att vid 16 års ålder iterera det politiskt korrekta lärare sagt till dig…men om du tror att du är ”smart” så har de verkligen inte hjälpt dig.

    Vartenda land på denna jord, förutom Sverige, accepterar att det finns människoraser. Invånarna i dessa länder vet om att det finns stora skillnader mellan folkgrupperna. Det må vara politiskt inkorrekt i Sverige, men vad är inte det?

    ”Tror” du på raser inom andra arter än Homo Sapiens, eller vägrar du acceptera sådant också?

    Gilla

 4. Anders said, on januari 26, 2011 at 5:22 e m

  Filmen måste förstås i ett sammanhang. Svenska män, precis som alla män i världen har i grunden en stark skeptism och negativ inställning till dels andra män, men framförallt män som är främmande och som tar ”deras” kvinnor. Detta tror jag är närmast biologiskt.

  Sedan finns det en annan problematik där främmande män, i Svensk kontext, värderar Svenska kvinnor sämre än sina ”egna”. Detta har framkommit i många fall, även i andra länder och där sexuell frigörelse möter en mer konservativ syn, företrädesvis från främmande män.

  Sedan har främmande män i stor utsträckning porträtterats ofta i Svenska filmer med mera som tillsammans med Svenska kvinnor, inte motsatsen. Vinterviken, Kopps, Tre Kronor med mera, nu idag på SVT kan vi se samma sak i serien ”Svavelkär”. När såg vi en svensk man vara i romans med en främmande kvinna? Jag tror mig aldrig sett detta.

  Så när UR fortsätter odla detta förhållande så reagerar folk, i synnerhet män. Jag hade sett en Svensk heterosexuell man ha sex med en afrikanska? eller en thailändare?

  Vad hade folk sagt då?

  Gilla

 5. Silver said, on januari 26, 2011 at 5:40 e m

  Varför inte en muhammedansk tonårstjej som ligger med en ”otrogen”, det borde man pumpa ut i skolorna för att se vilka rasistiska reaktioner det får… eller just det, icke-svenskar kunde ju inte vara rasister blev jag lärd – förlåt mig.

  Det vore något för hedersfadern att bita i, så att säga. Den svenske fadern har ju i årtionden förlöjligats både i tv och film genom att framställas som både det ena och andra mindre smickrande när dottern kommit dragandes med en utlänning – detta oavsett hur verkligheten faktiskt ser ut där oro och misstänksamhet är allt annat än fördom.

  Att svenskar reagerar på den vidriga så kallade ”sexualundervisningsfilmen” är ett sundhetstecken.

  Gilla

 6. gotiskaklubben said, on januari 26, 2011 at 6:09 e m

  Siffrorona, är precis som du skriver, orimliga. Det blir bara tramsigt.

  Kvinnor ljuger antagligen bättre än män. Så är det väl. Två kvinnor och en man har undertecknat artikeln. Jag har ingen annan förklaring. Skulle i så fall vara att kvinnor ljuger sämre än män.

  I och med att ordet ”nazist” förekommer så vågar ingen kräva pappren på bordet av kärringarna.

  Förlorarna är läsarna och DN som tappar i trovärdighet.

  Gilla

 7. Emelie said, on januari 26, 2011 at 8:31 e m

  Kanske dags att öppna ögonen mer? Är ju bara att titta på exempelvis Folkfrontens anhängare.

  Gilla

  • Vad är detta värt? said, on januari 28, 2011 at 11:44 e m

   Emilie, om du nu är en tjej som vurmar för andra kulturer, på bekostnad av din egen:
   DÅ måste jag fråga dig om du har hunnit bli kulturberikad ännu? Tänker då främst på den nya sporten ”överraskningssex” som de nya kulturerna fört med sig.

   Sverige har fler än dubbelt så många anmälda våldtäkter som det näst mest våldtäktsfrekventa landet i Europa. I lite mer än 89% av dessa fall är gärningsmannen av utländsk härkomst.

   Jag vet inte, jag trivdes rätt bra med vår svenska kultur :(

   Gilla

   • tjatte said, on januari 30, 2011 at 10:16 e m

    De som vurmar så enormt för utlänningar bör ju flytta till arabvärlden eller afrika eller vad det nu kan vara som lockar.

    att Sverige har så många anmälda våldtäkter har att göra med att varje enskild våldtäkt räknas, i många andra länder är det tydligen inte så utan man klumpar ihop alla våldtäkter en gärningsman misstänks för och räknar det som en våldtäkt. Du förstår väl själv orimligheten i att Sverige skulle vara värst i Europa när det ser likadant ut de flesta andra länder, exkl. Östeuropa.
    Har du sett den här förresten?
    Några franska poliser som ska utreda en våldtäkt.

    Gilla

   • tjatte said, on januari 30, 2011 at 10:22 e m

    det är för övrigt lite intressant hur uppladdaren av klippet nedan börjar snacka om muslimer… Hur vet han att människorna som figurerar i videon är muslimer?
    Jag tippar på att flera av dem överhuvudtaget inte kan läsa. :D
    Typiskt SD-snack. Islam, islam, islam.

    Gilla

   • Demokratbloggen said, on januari 30, 2011 at 10:58 e m

    Tjatte tjattrar om hur fel det är med rasblandning och ryser. Samtidigt visar han sig vara Muhammedankramande nazist.

    Låt mig gissa

    SvP?

    Gilla

   • tjatte said, on januari 30, 2011 at 11:52 e m

    Nästan rätt, ND. =)

    Jag är ingen muhammadankramare, men grejen är att många SDare fokuserar alltför mycket på islam och använder sig av mycket halvsanningar och lögner i sin kamp.
    Vissa ledande SDare verkar t ex ha Robert Spencer som någon husgud…
    Här kan du läsa om honom
    http://spencerwatch.com/why-spencerwatch-com/

    Det är inte religionen islam som är det stora problemet. Det är människorna från vissa regioner. Om de är kristna eller muslimer eller inte direkt troende alls spelar ingen större roll. Titta på Södertälje t ex. Där har det till och med berättas om hur kristna ger sig på muslimer där. De förra som då ofta ska ha blivit förföljda i hemlandet pga sin tro.

    Gilla

   • Demokratbloggen said, on januari 31, 2011 at 12:53 f m

    ND kör med judehat och blir på det sättet Muhammedankramare!

    1. Hata judar

    2. Hata Israel

    3. Sök argument mot Israel

    4. Man säger att israelerna är elaka mot Muhammedanerna

    5. Tyck synd om våra fiender Muhammedanerna

    6. Se USA som en imperialistisk supermakt och hata landet för det

    7. Nu står du helt och hållet på Muhammedanernas sida.

    Därför ser jag ND som ett nazistiskt parti som inte är ett enda spår bättre än Sjuklövern(nn).

    För resten, nn betyder nynazisterna för din information.

    Gilla

 8. Ej rasblandad ;) said, on januari 27, 2011 at 1:40 f m

  Vad förväntar man sig?
  Desto mer extrem/radikal man blir i sin hyllning och införande av massinvandring och mångkultur, desto mer extrem/radikal riskerar motreaktionen bli.
  Tillsist är folket splittrade bakom två motpoler som inte förenas, inte har något att diskutera och där iaf en i allmänhet blivit militant under vägen.. Och då smäller det.
  Tyvärr verkar man för dum för att förstå detta av historien igen-och-igen bevisade faktum..

  Gilla

 9. Manckerstroem said, on januari 27, 2011 at 9:36 f m

  Det är ingen slump att den tecknade bilden ser ut som den gör. Främlingsockupationen av Sverige och Europa, ingår i ett mycket större, och väl dolt mönster. I Frankrike är det mera öppet att man försöker ”mixa” befolkningen, och det finns en väl genomtänkt strategi bakom. Det handlar inte i första hand om ”raser”, vilket skulle vara svårt att genomföra pga etniska motsättningar och skulle medföra stora begränsningar i antal individer. Målsättningen är egentligen ganska enkel, och väl beprövad i historien. Det handla om att bryta ner kulturella mönster, familjestrukturer och västerländska traditioner, vilka alla är ett kitt som förhindrar snabba förändringar i västvärlden. Men mera om detta senare.

  Gilla

 10. Affe said, on januari 27, 2011 at 2:24 e m

  Jodå, jag reagerade allt på den halva miljonen. Låter som en överdrift. Om de verkligen fått så många inlägg/mail så kanske det kan vara en spamrobot. Hursomhelst så har de säkerligen fått många reaktioner. UR:s artikel blir ju inte mindre skrämselpropaganda om de utöver lögnerna i den angående ”rasismen” även har ljugit om antalet.

  Gilla

 11. Rickard said, on januari 28, 2011 at 10:41 f m

  Brunetter!

  Imorgon samlas vi på Segels torg och protesterar mot Kalle i Kalles Kaviar! Blondinismen måste bekämpas!

  …typ så tror väl de politiskt korrekta att det kommer låta om de skulle avbilda personerna med typiskt svenskt utseende. Är man så jävla lättkränkt så får man helt enkelt flytta till sydliga länder. Jag är, trots att jag är brunett, stolt över att vara svensk och jag ser inga som helst problem med att den typiska svensken avbildas som blond. Det är väl snarare ett ”varumärke” för Sverige? Men inte ser jag blondiner som bättre än andra för det. Jag tror att de flesta svenskar resonerar likadant.

  Gilla

 12. Dannie said, on januari 29, 2011 at 6:55 f m

  Som far till döttrar ser jag med avsmak på denna statsorkestrerade propaganda som vedervärdig.

  Staten försöker indoktrinera och lära små barn/flickor (och naiva föräldrar) att de är naturligt att ha sex med muhammed, medans verkligheten är annorlunda. Mina döttrar kommer nog få ha sex med vem de vill, Det innebär att de, med min välsignelse, kommer att få ligga med vem de så önskar, och hur mycket de vill. Bara de skyddar sig själva, och är lyckliga med förhållandena. Heck, bli lesbiska, inga igentliga problem, utom kanske avsaknad av barn-barn på sikt.

  Dock, de bästa svärsonsmatrialet, utom naturligtvis någon pursvensk då med en korrekt uppfostran i sin syn på kvinnor, vore kanske någon trevlig pojke från mellanösterns …enda demokrati, ja ”go multikulti”, med en sån där ”främmande” från… Israel, kanske någon trevlig judisk zionist som tjänstgör med vapen i IDF fallskärmsjägare på gränsen mot Gaza =)

  Min gräns, som ansvarstagande förälder, går vid arabiska muslimer, och muslimska nordafrikaner (exempelvis somalier), då det är strängt förenat med livs-fara ur flera aspekter. Då skyddar de inte sig själva, och det blir min plikt (inte statens) som ansvarstagande och fostrande fader att skydda mina döttrar. Med alla medel som står till buds.

  Gilla

 13. […] En kommentar från en pappa som kallar sig Dannie, citerad i nedkortad version från Affes statistikblogg, säger en del om hur filmen kan uppfattas av föräldrar: […]

  Gilla

 14. Vivian said, on januari 30, 2011 at 12:11 e m

  Visas den här filmen för muslimska flickor också? Eller är dom fritagna från sexualundervisningen?
  Finns den filmen också med svensk (vit) pojke överst och brun el. svart flicka under?

  Det här är ett statsligt overgrepp mot svenska tonåringar/barn. Svenska föräldrar borde liksom muslimska dito neka att låta sina barn undervisas i denna avspårade form för sexualundervisning, som allt mer har tagit form av pornografi.
  Bilda föräldragrupper, gadda ihop er och protestera med att hålla barnen hemma från denna undervisning!
  Stödj upp om den person, som har anmält RFSUs barnsexfilm, eller ännu bättre anmäl RFSU filmen till JK!
  Dränk JK i anmälningar!!!

  Gilla

  • Affe said, on januari 30, 2011 at 1:14 e m

   Har liknande tankar. Jag skrev ett förslag till UR i en kommentar på snaphanen

   Tips till UR:
   Översätt filmen till arabiska.
   Var noga med att använda de grövsta arabiska könsorden.
   Gör om och ljusa upp Abduracham och döp om till “Pelle”.
   Gör motsvarande fast tvärtom med Melody och döp om till “Fatima”.
   Bjud in muslimska organisationer och muslimska föräldrar och deras barn till filmvisning.
   Ha bilar startklara nära utgången.

   http://snaphanen.dk/2011/01/29/s%C3%B8ndagskronik-valdtagen-av-staten/

   Gilla

   • Loa said, on december 5, 2012 at 11:12 e m

    UNDERBART Affe!! Svarade UR?
    När jag såg att detta fanns blev jag mållös. Jag vet inte om jag är mest förbannad eller gråtfärdig. Vanmäktig i vilket fall. Nermonterade gränser visste jag ju, men statlig uppmaning till 14-åringar om etnisk rensning?!! Att ligga med fiendens kvinnor är ett välkänt led i krig (avsikten är att besudla, utspäda och förinta folkets identitet), och stadgat som krigsbrott sedan Jugoslavien-tribunalen.
    Förutom att statlig sexualupplysning till unga svenskor ser ut som uppmaning att ligga madrass, till tongångar av föga kärleksfulla ord. Är det så ni ”stärker tjejer” och ger dem självkänsla?

    Gilla

   • Affe said, on december 7, 2012 at 12:24 e m

    Ha ha! Nej, jag skickade det aldrig. De skulle ändå inte ha svarat.

    Gilla

 15. Galne Gunnar said, on februari 1, 2011 at 3:42 e m

  Vänsterpartiet kallar kungen för ”horbock”:

  http://www.dagensps.se/artiklar/kronikor/jesper-carlson/2011/02/01/82740929/index.xml

  Gilla

 16. […] Se vidare dold rasism. Och Affes blogg. […]

  Gilla

 17. H. B. Palmaer said, on februari 2, 2011 at 1:27 e m

  Var det någon saom fann argumenten på Spencerwatch särskilt tunga? (Wildeers = fascist m m.) För egen del skiter jag i såväl Israel som araberna. De vet sannerligen att ta vara på sitt och behöver inte mig. Mina barns framtid däremot oroar jag mig för. Endast européer kan se om europeiska intressen. Enbart svenskar kan se om svenskars intressen. Och vi byts ut som folk.

  Varför är svenskar oförmögna att samla sig för att kämpa gemensamt för sin egen överlevnad?

  (Om Emelie visste någonting alls om världen hade jag inte behövt påpeka att etniskt medvetande är slående starkt bland araber, perser, de olika svarta folken i Afrika, koreaner, kineser, judar, tibetaner, japaner, chilenare, mexikaner o s v).

  Gilla

 18. Ina Höst said, on mars 30, 2013 at 1:29 f m

  Tonåringar blir lätt förälskade både i verkliga personer och idoler. De möter sin sexualitet för första gången och vet inte riktigt vad de ska göra med den. För många i de lägre tonåren stannar det vid svärmeri och ljuva drömmar. De söker. Låt det vara med det! Men istället utsätts unga tjejer för grupptryck och media understöder detta genom att framställa sex i den åldern som något fullständigt normalt. Det är det inte! Ingen tjej bör ha sex utan att kunna lita på sin partner till !00, även om hon skyddat sig aldrig så mycket mot graviditet och sjukdomar, så har hon inte skyddat hjärtat! Och detta bör hon varnas för!

  Gilla

 19. […] En kommentar från en pappa som kallar sig Dannie, citerad i nedkortad version från Affes statistikblogg, säger en del om hur filmen kan uppfattas av föräldrar: […]

  Gilla


Kommentera gärna. Håll god ton.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: