Affes Statistik-blogg

Jimmie Åkesson äter spädbarn till frukost!

Posted in Betraktelser by Affe on september 20, 2010

Grattis alla ni inom media som piskar upp hatet. Jag tycker ni kan vara mycket nöjda med er själva. Misstänksamheten sprider sig. -Vilka var det som röstade in SD? -Finns dom i min närhet? Kan det vara någon på mitt jobb? Bland mina vänner? I min familj!!?

Stämningarna på 90-talet omkring Ny Demokrati var liknande men den här gången har ni lyckats mycket mycket bättre. Kilarna drivs nu in mellan vänner, mellan par, mellan föräldrar och barn och mellan släktingar.

På Facebook verkar det finnas ett enormt behov att nu i valets efterdyningar försäkra sina vänner om att man inte var med om att rösta in ”hatet” i Sveriges riksdag. De flesta gör det väl med nåt beklagande över resultatet men många går mycket längre.

Ta bort mig från din vänlista om du röstade på SD. Det är min demokratiska rättighet att inte vilja ha med dig att göra.

FB-vänner, om några av er, mot all förmodan, har röstat på SD, så ber jag er i all vänlighet att avlägsna er från min vänlista. Vi har ingenting gemensamt. Ni går emot allt jag står för. Mina vänner är vidsynta, varmhjärtade, solidariska människor som tar strid för mänskliga …rättigheter och allas lika värde.

”vill att alla som röstade på nassarna tar bort mig från sin vänlista!!!”

Jag kommer aldrig att stödja SD. Ni idioter på min facebook som gör det får väldigt gärna ta bort mig som vän. För min del är ni förlorade själar som aldrig kan räddas! Jag hoppas vi överlever detta helvete och går…segrande ur det hela. Vi är starkare och smartare än det här fiaskot!

”uppmanar dig som har röstat på SD att gå in på min sida och ta bort mig som vän. Hej då. (Kopiera gärna statusraden)”

Enligt statistiken så har 10,6 av mina vänner på FB röstat på SD, ni kan vänligen avlägsna er från min vänlista. Vi har ingenting gemensamt och går emot allt jag står för.

Om du outar dig som positiv mot Sverigedemokraterna så ryker du från min vänlista lika fort som du outar dig. Så är det bara.

Dom som jag anser ha Röstat på SD,Kommer jag plocka bort från min vän -lista på FB,detta kommer tiden utvisa !

en halv miljon människor röstade in SD i riksdagen – är du en av dom? Ta bort mig som vän. Vi ses aldrig mer igen.

Alla ni som röstade på SD, var så snäll och meddela mig det, så jag kan ta bort er från min vän-lista här på fejjan! Tack!

Skriver som alla andra, NEJ skriver värren dom andra. Röstade ni på SD så kan ni ta bort mig som vän och sen gå och skära handlederna av er, stoppa huvudet i arslet på er själva och gräv fram lite vett. Välkommen till 2010 och inte 1925 jävla rasisthoror !.

”Ni som röstar på SD får gärna plocka bort er själva från min vänlista och aldrig mer ringa.”

”Om ni röstat för det jävla nazistiska partiet så kan ni knulla er i röven ta bort mig hejdå”

”Enligt statistiken röstade ungefär 22 av mina vänner på SD idag, jag tror inteni är så många, men ni som känner er träffade kan vänligen gå in på minprofil och hitta knappen ”Ta bort som vän”.”

Till dig som har röstat på SD: Gå in på min sida och ta bort mig som vän.

”Har jag någon SD-sympatisör som vän här på FB så tveka inte att bocka ur mig från er vänskapslista. Jag kommer inte att misstycka, lovar.”

”Hej! Ska du rösta på Sverigedemokraterna? Jaha, men du, då kan du ta bort mig härifrån och prata helst inte med mig nåmer. Tack!”

Tjejens syrra:
Ni som röstade på SD kan ta bort er från min vänlista!

Jag:
Ok, borta.

Tjejens syrra:
Jasså??

Vän 1:
Ok, borta.

Vän 2:
Ok, borta.

Vän 3:
Gud va ni är dåliga människor, hört talas om solidaritet?

Alla ni som röstat på SD snälla gör mig en tjänst o ta bort mig från vänlistan.

Alla som Rösta på SD i Min FB lista kan ta bort mig jag stödjer inte era åsikter huvud taget.

Om jag , mot förmodan, skulle ha någon av Sveriges ca 450 000 Sverigedemokrater som ‘vän’ här på FB så ber jag dig vänligt men bestämt att ta bort dig själv, följt av ett dra åt helvete.

Till alla er som lagt er röst på Sverigedemokraterna: Tilltala mig aldrig någonsin. Och rör inte mina kompisar, mina vänner, min familj eller den majoritet som INTE röstade på er!!!


kolla era vänner på fb av adda dem snarast om de är med i denna grupp!!!!! Sverigedemokraterna i riksdagen – ja tack!

”Jag tar bort alla som röstar SD från min vänlista”

”uppmanar dig som har röstat på SD att gå in på min sida och ta bort mig som vän. Hej då.”

***** ***** Om det är någon av mina polare som röstade på SD så säg det till mig så vi kan säga upp vänskapen.

En utav kommerntarerna:
***** ***** trevligt och lära känna dig! kanske syns i nästa liv…..

Citaten är från en tråd på flashback där olika läsare delar med sig av kommentarer från vänner på deras facebook-grupper. Jag vet inte vad man ska kalla det men masshysteri känns passande.

Utöver alla avbrutna vänskaper så uttrycker vissa en önskan om att Åkesson ska dö. Detta på alla möjliga och omöjliga sätt. Citerar bara ett som jag tyckte var ovanligt kreativt.

”Nackskott i pannan på Jimmie Åkesson!”

SvD SvD SvD SvD HD DN DN DN

Tagged with:

16 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. robban said, on september 20, 2010 at 7:56 e m

  våga vägra facebook…tyvärr är det konstruerat så att grupptryck funkar på sidan, hade jag fått en sån förfrågan så hade jag klickat bort mig oavsett vad jag röstar på. min politiska åsikt är min privata och ingen jävel ska tro att de kan döma mig för den gratis..

  Gilla

 2. diana said, on september 20, 2010 at 8:00 e m

  Nackskott i pannan MUAHAHAHA ;)

  Gilla

 3. K said, on september 20, 2010 at 8:22 e m

  Intressant bloggpost. Det stärker mitt intryck av Facebook som tillhåll för den dumma massan.

  Gilla

 4. Le blatte said, on september 21, 2010 at 8:35 f m

  Gilla

 5. ddayperspective said, on september 21, 2010 at 12:27 e m

  Folk är inte kloka! Nu handlar det om att Reinfedlt bevisar om han är diktator eller demokrat! Sopkvasten, den grova, behöver gå på åtskilliga mediaredaktioner!

  Gilla

 6. ulf said, on september 21, 2010 at 12:31 e m

  Ungar/ungdomar får inte lära sig i skolan vad demokrati och yttrandefrihet är. Vad mitt och ditt är. Vad kritiskt tänkande är. Inget av vad som uppfostrar dom till väl fungerande samhällsindivider får dom lära sig. Historia är tydligen bannlyst. Vikingatiden är tabu. Den har aldrig funnits. Det är bara fantasier man ser på bio. Et.c, et.c.

  Politikerna har fostrat ungdomarna till pöbel. Socialistindoktrinerade vänstergalningar har det blivit av dom. En pöbelhop som rusar blint ut på gatorna via Facebook-kommandon från deras ledare. En skrikande apflock med tomma skallar. Ej kapabla till den minsta intellektuella ansträngning.

  Utvisa alla dessa galningar till något ”särkland” så får dom lära sig vad stenkastning innebär, när den riktas mot dom själva.

  Gilla

  • Emma said, on september 21, 2010 at 12:58 e m

   du har helt rätt, det som är ännu värre är att politikerna tydligen inte heller har uppfostrats, inte ens Ohly, som är prästson har lärt sig hyfs – för hur kan de annars uppföra sig som de värsta mobbarna? Istället för att fundera varför folk röstar på SD och göra något åt orsakerna, så ägnar man all sin energi på att hitta på ännu fler sätt att mobba de folkvalda! Dessutom hetsas de som tydligen inte förmå att tänka själva till allehanda kriminella aktioner, som vi har sett före valet och som fortsätter ännu kraftigare nu. Vilket annat parti hade fått sitt medlemsregister utlagd på nätet utan till synes igen påföljd mer än ett halvhjärtat beklagande?

   Hade jag facebook hade jag också strukit mig från dessa hysteriska innehavarnas lister – vad har de med ens röst att göra? Och varför kan de inte vara tolerant, när de nu har utnämnd sig själva till godhetens och toleransens väktare? Ser de inte att de är just dem som agerar på det sättet de vill tillskriva SD?

   Gilla

 7. Vladimir Ilyich Ulyanov said, on september 21, 2010 at 2:10 e m

  Ett fint formulerat citat nedan:

  ”FB-vänner, om några av er, mot all förmodan, har röstat på SD, så ber jag er i all vänlighet att avlägsna er från min vänlista. Vi har ingenting gemensamt. Ni går emot allt jag står för. Mina vänner är vidsynta, varmhjärtade, solidariska människor som tar strid för mänskliga …rättigheter och allas lika värde.”

  Hur kan man vara sapass ointelligent att man sjalv missar vad man gor nar man skriver pa detta vis? Varfor ar det sa pass manga som gor det?

  Gilla

 8. illwillfn said, on september 22, 2010 at 6:24 e m

  Göran Lindes flumskola, curling-föräldrar, 7-klövern och svensk objektiv media har skapat en generation av kompletta idioter. Sveriges unga är INTE imponerande. De innehar ingen kunskap (förutom om hur man skriver SMS på en Iphone) och saknar all form av kritiskt tänkande (eller tänkande alls).

  Nackskott i pannan på dem alla!

  Lenin: ja…det är som 7-klövern (Lars Ohly speciellt). Folk har rätt att tycka precis som de gör. Gillade de som ville slänga ut SD ur riksdagen, för det var odemokratiskt att det svenska folket hade röstat in dem. Man blir ju mörkrädd (är jag redan, bor i Stockholm…vi är berikade här).

  Gilla

 9. BLU-82 said, on september 23, 2010 at 5:18 f m

  Bra kommentar av illwilfn ! Det är denna drogade, deprimerade , masskulturgeneration som även stod bakom valet av Obama som president i USA. Svenskarna är ett mycket trögt folk. Vi reagerar genom att fly. När antalet familjer och individer med främmande etnisk bakgrund blir för stor , ja då flyr svenskarna. Svenskarna flyr även mentalt, de kan och vill inte inse att massinvasionen har inneburit Sveriges undergång som nation etniskt och socialt mm utan de tror på gammelmedias och etablissemangets lögner som säger att alla behövs i Sverige för att ”välfärden” ska vara levande, ja alla , hela världen helst. Svensken är beredd att slå knut på sig själv och vända sig in och ut för att behålla denna villfarelse.

  Gilla

 10. […] valet kommer nu hatet. Några röstade fel. Det gör man inte ostraffat i en skendemokrati. Och den enfaldiga mobben […]

  Gilla

 11. Magnus A said, on september 24, 2010 at 8:27 e m

  Där jag röstade var två hyllor fulla med valsedlar och en tredje på kanten hade bara Sverigedemokraternas och Vänsterpartiets valsedlar. Jag anser att detta är ett ganska kasst system, som inte garanterar valhemlighet. När jag tog min SD-valsedel (blev bara till riksdagen) tittade några upp på mig som stod något steg bakom och spanat var partiers valsedlar fanns.
  .
  Skulle inte bli förvånad om detta — naturligtvis jämte medias hets och ”bästa förstasida någonsin” i Expressen (nedtrampad SD-lista med SD:ares namn) kan ha kostat SD tiondels procent. Hade SD bara fått 5 procent hade jag misstänkt att det betydde en procent. Om det betydde en tiondels procent eller mycket mer vet man ju inte.
  .
  Noterade att hon som hade Ring P1 denna vecka har var juste mot SD:are och sa ifrån mot de som hävdade att SD ska tryckas ned.
  .
  Nu är det upp till SD att driva debatten på ett skarpt och målmedvetet samt bra och balanserat sätt. Ska bli ett spännande riksdagsår. Hoppas man inser att en åsiktsregim — en slags tankeram/tankebubbla — måste brytas utan anpassning men skarpt och sakligt. Motreaktioner från politiker, media samt alla andra håll är tankeramens försvar som kräver anpassning. Man ska såklart vara ”städad”, men att uttala och underbygga allvaret med nuvarande utveckling krävs allt.

  (såg att Almqvist och Westling knappt fick en syl i vädret i SVT Debatt häromdan. Välförtjänt trötta. Mot Munkhammar kan om målet invandrare i arbete nämnas att undersökningar visar att muslimska invandrare i 2:a och 3:e generation, som radikaliseras, är mer radikala med utbildning, arbete och social status. Vad löser alltså arbete? En av tusentals möjliga repliker… i en av tusentals debatter närmste år! :) )

  Gilla

 12. Patrik T said, on oktober 10, 2010 at 9:20 e m

  Kontring: Ryggskott i näsan på Lars Ohly.

  Gilla

 13. Johan said, on oktober 13, 2010 at 6:46 f m

  Jimmie Åkesson är en bra och väldigt utbildad människa som vill förbättra vårt skamliga samhälle.

  Jag förstår inte hur den person som skrev denna sida eller dom som håller med denna person kan vara så lättlurade och outbildade framförallt så förvirrade av Mona Sahlin?!

  Gå in på http://www.sverigedemokraterna.se och se dom tre filmerna som Jimmie Åkesson har lagt upp! Där ser att Jimmie Åkesson är värn om vårt samhälle och vår kultur.

  //Johan

  Gilla

 14. Mr Spadrig said, on november 10, 2010 at 1:56 e m

  ”Nackskott i pannan på Jimmie Åkesson!” – Det kan ha varit bland det roligaste jag har hört på länge. Kul att människor som ska yttra sitt hat ibland gör det på ett så pass ”kreativt” sätt!

  :D

  Gilla

 15. Anonym said, on oktober 15, 2011 at 3:56 f m

  JIMMIE ÅKESSON är vår nya GUD han har verkligen brytit sig in och tagit fram problemet. Snacka om att våga!! Han är en underbar person som verkligen tänker med hjärtat och vill att alla ska ha ett hem i sitt hemland och få vara med sina anhöriga och vänner och sin egen kultur.
  Det är äntligen någon som vågar ta itu med invandringspolitiken och alla problem som uppkommit pga invandringen. De ska inte behöva lida och komma till ett annat land där de har otroligt svårt att ta sig fram och skapa egna normala liv med arbete familj och vänner. De ska inte behöva komma hit och få bli kallade svartskallar blattar och lakrtistomtar utan de kan få hjälp på plats där de bor eller i värsta fall komma till ett annat lika bra land som Sverige.

  Gilla


Kommentera gärna. Håll god ton.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: