Affes Statistik-blogg

Visa respekt din jävla gris!

Posted in Betraktelser by Affe on maj 16, 2010

I kaoset under Vilks föredrag utspelades i periferin även ett annat drama som några skarpsynta personer upptäckte.

 1. Kvinnan i svart är inbjuden till föredraget. Hon går dit frivilligt, väl medveten om att saker kanske kommer sägas och visas som hon inte gillar. Istället för att gå därifrån när hon inte gillar vad hon ser så stannar hon kvar, skriker och kräver att föredraget anpassas efter henne. Hon kräver ”respekt”. Beteendet är helt oacceptabelt och respektlöst.

  En person protesterar och säger emot henne. Kritiserar henne. Något som, till skillnad från hennes beteende, är ganska normalt på ett universitet. Hennes svar är inte att han har fel följt av en förklaring. Nej, han ska hålla käften.

 2. Hot om våld. Krav på lydnad och underkastelse. Han beordras att sätta sig. Varför då, och med vilket mandat utfärdar denna person den ordern? Att resonera finns inte på skalan. Mannens kroppsspråk säger allt. Om du inte lyder mig så kommer du att utsättas för våld.
 3. Förnedring. Personen som vågade protestera ska utsättas för förnedring. Han blir slagen och får ta emot flera spottloskor. Säkerligen handlar detta mest om att för den egna gruppen visa hur ”gudfruktig” man är, men det fungerar även ypperligt som statuerande av exempel. Så behandlas man om man säger emot.


Att lägga på minnet
Mannen i vitt är INTE Lars Vilks. Han har INTE ritat någon rondellhund. Han har INTE skymfat någon profet. Han är INTE (vad jag vet) någon värdelös/dålig/usel/tafflig konstig konstnär som bara vill ha uppmärksamhet.

Med andra ord, det går inte att bekvämt distansera sig från honom som så många verkar ha behov av att göra när det gäller Lars Vilks.

Mannen i vitt representerar dig och mig och alla andra i Sverige som inte håller med den skränande pöbeln. Han uttryckte det som miljoner svenskar skulle vilja säga.

Att det faktiskt är ni som ska visa respekt för
våra regler, värderingar, synsätt, traditioner.

Och till alla er som ”står upp för yttrandefriheten” men som inte kan låta bli att distansera er från och hacka på Lars Vilks.

Den fasen är förbi. Inse att även ni är hotade. Det finns uppenbarligen människor i Sverige som vill slå er, spotta på er, se er brinna. Inte för att ni en vacker dag kanske får för er att rita en rondellhund, utan för att ni anser att Lars Vilks och andra ska ha rätten att göra det. Det är en avsevärd skillnad.

1 och 2 är från denna video.

3 är från denna.

Stort tack till bloggen Lätta brigaden som gjorde mig uppmärksam på detta.
http://brigaden.wordpress.com/2010/05/11/om-de-ar-studenter-ska-de-stangas-av/
Där finns även citaten från facebooktråden.

Två anhållna för Vilksattentat DN HD SMP SVT

Tagged with: , , ,

149 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. BLU-82 said, on maj 16, 2010 at 6:48 e m

  Musselmanerna uppträder som riktiga smutsiga hundar. Det är en katastrof att de är här och fler lär det komma när de röd-gröna tar makten. Troligtvis kommer Sahlin att låta genomföra massamnestin av de illegala invandrarna för att kunna bilda regering med MP som stöd. SAP låter gärna landet gå under bara de kan säkra sina löner genom att vinna regeringsmakten.

  Gilla

 2. hej hopp said, on maj 16, 2010 at 6:54 e m

  Ja vad ska man säga behövs det ?? polisen en skam de vågar inget göra och sen den stackarn som vågade säga något blir i princip misshandlad vad gör polisen jo inget skäms på er …

  Gilla

  • Stridis said, on maj 17, 2010 at 6:05 e m

   @Hejhopp

   Vad hade du tänkt att polisen skulle gjort? Jag tyckte de uppträdde väldigt kyligt snarast. Den situationen hade kunnat ha eskalerat ganska elakt ifall de gjort onödigt mycket. Eller vill du att de ska börja veva med batong och det blir världens rabalder? Nu hände inget allvarligt (att Vilks blev attackerad är väl lite väl att begära att de skall hinna reagera på innan det var ett faktum).

   Gilla

   • hej hopp said, on maj 19, 2010 at 11:20 e m

    För det första de kunde väl låtit dessa vara utanför istället när dom vet att de skulle kunna bli såhär .och sen är det inte tillåtet o bli misshandlad tycker dom borde gripit dessa som var på killen som vågade säga något som alla andra inte vågar i detta land.sen får du tolka deta hur du vill .mvh m.mps så många var det inte dom får väl acceptera att om dom gör fel så får dom ju stå för det eller?man får ju hoppas att inte alla var lika agressiva ..någon gräns måste man ju ändå sätta tycker jag men de är vad jag tycker och ordet är ju fritt i sverige (eller är det de)……………

    Gilla

   • Rebecka said, on september 24, 2013 at 2:04 f m

    Eh, de är poliser. De borde ingripit när mannen blev hotad, ofredad och trakasserad. Poliser ska förbygga brott vet du väl.

    Gilla

  • Erik B. said, on maj 17, 2010 at 9:49 e m

   Politiet burde have smidt uromagerne ud, så foredraget kunne fortsætte i god ro og orden.

   Gilla

 3. imittsverige2 said, on maj 16, 2010 at 7:28 e m

  Affe! Strålande!! Hade tänkt att göra något på detta, men nu tror jag lånar lite av dig och länkar hit.

  Mvh

  /FS

  Gilla

 4. mange said, on maj 16, 2010 at 9:11 e m

  Alltså, jag har en ganska bra bild av invandrare och känner flera. Inga konstigheter. Men sånt här blir jag helt jävla överförbannad av att se. Vilka jävla idioter! En rejäl käftsmäll och så är det tandläkaren nästa…

  Men så får man inte säga… men så känner jag när jag ser detta. Helt makalöst.

  Gilla

  • isak said, on maj 18, 2010 at 2:44 e m

   tyvärr blir de svenska folket som får betala tänderna

   Gilla

 5. piete said, on maj 17, 2010 at 12:13 f m

  Tja vad ska man säga? Idioter är förnamn, efternamn blir jubelidioter. Respekt, gris, blah blah blah. Jag är ateist och brukar vara tyst om min avsaknad av tro , men eftersom vi fortfarande har yttrandefrihet säger jag att Muhammed var son till en hora som blivit våldtagen av en gris. Allah är en homofil-pedofil-nekrofil. Jesus var hora och Moses våldtäktsman. Buddha bedrev tidelag med Ganesh. Det är lika bra att passa på för vem vet när det ”fria” ordet inskränks. Tystnade är kompakt från Helgeandsholmen…och min vrede består.

  Gilla

 6. Alexa said, on maj 17, 2010 at 12:32 f m

  Detta är oehört pinsamt och det är skrämmande att det finns sånna här människor i Sverige och det finns säkert många fler. De förstår inte att de bara gör att fler människor röstar på SD.

  Jag kommer fortsätta rösta blått men om de försätter såhär så blir det väl att rösta på SD, bara för att visa att de andra politikerna måste ta ställning i dessa frågor som de så gärna undviker för att inte bli markerade som rasister.

  Gilla

  • MartinA said, on juni 2, 2010 at 8:39 e m

   Det kanske hade varit en ansvarsfull inställning 1998. Nu är det totalt ansvarslöst. Borgarna har haft 4 år på sig att ta tag i detta eller åtminstone deklarera att de tänker ta tag i det. Istället har vi högst invandring i sveriges historia 2009 och deras retorik är oförändrad. Vakna!

   Gilla

 7. Hampus said, on maj 17, 2010 at 4:34 f m

  Dom har uppenbart inte fattat att vi har byggt hela vår civilisation runt vår yttrandefrihet. Det måste dom antingen köpa eller konfrontera. Dom har valt att ta strid..

  Gilla

 8. kalle008 said, on maj 17, 2010 at 5:07 f m

  Om man vill ha fred ska man rusta för krig. Gammalt romerskt ordspråk. Har aldrig varit sannare.

  En sak man kan notera är att våra s k ”svenska” politiker, från Reinfeldt ner till Ohly, inte har kläckt ur sig ett enda ord för att visa att de står på yttrandefrihetens sida.

  Gilla

 9. Robert said, on maj 17, 2010 at 5:42 f m

  Djuriskt beteende.

  Gilla

 10. roberthsd said, on maj 17, 2010 at 9:18 f m

  inte många hjärnceller där inte

  Gilla

 11. svensk said, on maj 17, 2010 at 1:27 e m

  jävla pack….. åk hem

  Gilla

 12. Tystnaden efter Vilks « Snaphanen said, on maj 17, 2010 at 2:03 e m

  […] Förutom överfallet på Vilks utspelar sig andra avslöjande scener i filmens periferi. En av dem uppmärksammas av Affes Statistikblogg: Visa respekt din jävla gris! […]

  Gilla

 13. […] Vilks: Sydsvenska Dagbladet Snaphanen Affes blogg Mot Vilks: Wodinaz Ulrika Knutsson Kommunisternas […]

  Gilla

 14. […] Visa respekt din jävla gris! […]

  Gilla

 15. p a said, on maj 17, 2010 at 4:19 e m

  Det är inte mycket att diskutera. Utvisa varenda galning, alla ska ut från Sverige. Kom ihåg att ni betalar runt 1 miljon för varje galning så de kan bo i Sverige.

  GÖR NÅT!

  Gilla

 16. ddayperspective said, on maj 17, 2010 at 4:25 e m

  Svenska män och kvinnor, ditt land behöver dig! Soffliggare/tv-tittare i alla städer, förena er i den kamp som krävs för att försvara vår tryckfrihet och demokrati! Visa att du är bättre än vår rädda regering och riksdag! Nu handlar det om att MOBILISERA!

  Gilla

 17. Vivian said, on maj 17, 2010 at 4:33 e m

  En modig ung man står upp och säger ifrån. Han blir utsatt för våld, men överfallet får ingen konsekvenser, trots närvaron av ett stort antal poliser.

  Dhimmificeringen af Sverige är så gott som fullbordad.
  Svenskarna tilltalas med kommandoord: HÅLL KÄFT!, SITT!

  ”Herrefolket”, som stort sett inte har annat i sitt ordförråd än könsord och förbannelser har segrat. Segrat över de demokratiska frihetsrättigheterna och förvandlat inte bara befolkningen men också myndigheterna (dialogpolisen, ha) till strykrädda hundar.

  Efter valet blir de ännu mäktigare. Amnesti till avvisade flyktingar, är en klar signal til människosmugglarna: Skicka fler!
  Svenskarna har fortfarande en chance att visa socialistpatrasket porten, och därmed inkluderar jag de partier, som kallar sig borgerliga. Dom seglar under falskt flagg.

  ”Sverigedemokraterna eller Kaos”. http://sverigedemokraterna.se/

  Gilla

 18. Robin Shadowes said, on maj 17, 2010 at 5:01 e m

  Den stora katastrofen här är svensken i vit skjorta som låter sig underkastas islam som den goda dhimmi han är. Han låter sig t o m förnedras av huckle-kvinnor. Sådana föraktfulla varelser som han kommer inte ens erbjudas möjligheten att konvertera och det är kanske lika bra, han hade ändå bara blivit en ytterst svag mohammedan. Hans vidare existens i det framtida muslimska Sverige kommer bli ett än större helvete än vad han ens kan föreställa sig i sina värsta mardrömmar. Hans livs största misstag ser vi här spelas upp inför våra ögon. Han försökte vinna respekt och misslyckades kapitalt. Som resultat är han nu mohammedanernas slav – nu och för alltid.

  Gilla

  • Affe said, on maj 17, 2010 at 6:23 e m

   Nja, det tycker jag är att döma lite väl hårt. Då är nog snarare alla som sitter tysta mer dhimmis än han. Han gör åtminstone något och retirerar måhända instinktivt, men jag klandrar honom inte det minsta.

   Gilla

  • Jakob said, on maj 17, 2010 at 8:35 e m

   Nej, han uppträder civiliserat. Något fler skulle behöva ta efter.

   Gilla

  • elefantter said, on december 22, 2011 at 10:58 f m

   Du har rätt, om man ser det med muslimska glasögon.
   ”Tyskarnas misstag var att dom började retirera på östfronten. Om dom hade stått kvar, orubbliga, hade dom vunnit kriget”?

   Gilla

 19. Barbara said, on maj 17, 2010 at 5:08 e m

  Fruktansvärt hur dessa människor tar till våld!!! Varför VÄLJER dessa människor att leva i Sverige m deändå vill leva enligt islamiska lagar? Enligt islam får inte Muhammed kritiseras, det är naturligtvis oerhört farligt att det inte finns utrymme för någon negativ kritik. Och detta synsätthör inte hemma i en demokrati!!!

  Vill dessa människor leva enligt sharia, så finns flera ”trevliga” ”fredliga” muslimska länder att flytta till!
  Sverige står får yttrandefrihet och demokrati.

  Inte en mörk ocivilicerad medeltid där människor är slavar under religion!!!!

  Gilla

  • Søren Ferling said, on maj 17, 2010 at 11:38 e m

   @ Barbara

   Varför VÄLJER dessa människor att leva i Sverige m deändå vill leva enligt islamiska lagar?

   Jeg forstår ikke, hvorfor så mange – du er jo på ingen måde alene med det spørgsmål – bliver ved med at stille det, når svaret er så indlysende.

   De kommer selvsagt for at tage landene fra os.

   Det er ganske almindelig primitiv voldelig ekspansiv menneskelig adfærd – hos os kalder vi det nazisme – de kalder det islam, men det er samme logik, samme menneskesyn – supremacisme og en dualitisk ‘etik’, én regel for dig og en anden for mig.

   Hvordan kan så mange overse dette helt enkle forhold ?

   Gilla

  • Nisse said, on maj 24, 2011 at 11:39 f m

   Det är inte konstigare än att de är expansionslystna, vill behärska och suga livet ur andra folk.

   De är egentligen inte intresserade av det urspårade beteendet, men är oförmögna att göra något annat.

   Islam är rätt och slätt antikens kommunism.

   Gilla

 20. Barbara said, on maj 17, 2010 at 5:15 e m

  VI MÅSTE VÄRNA OM DEMOKRATIN OCH YTTRANDEFRIHETEN!!!!!!!!!!!!!!! Det är OACCEPTABELT att dessa människor kommer hit och sprider sitt VÅLD!!!!!!

  Gilla

  • TheFifthColon said, on maj 18, 2010 at 2:36 f m

   Ja och så tittar vi i svenska fängelse och domar mot en hel del infödda svenskar och vad hittar vi då? Att vi svenskar kanske inte ska kasta sten i glashus så himla mycket. Närmast vi kommer terroristdåd i Sverige är väl händelser som Flink med mera. 7 döda i den vändan. Finns mer exempel. Inte många muslimer eller invandrare som kommer ens i närheten av alla de svenskar som inte kunde bry sig mindre om demokrati, yttrandfrihet med mera.

   Sist var det då en Sverigedemokrat och vice ordförande i ett partidistrikt som brände hundratusentals med kronor för kommunen pga. sitt grov porrsurfande som denne försökte dölja dessutom när de upptäckte det. Stort antal sessioner som ni skattebetalare dessutom betalat i lön.
   Tycker du det är okej? Det tycker inte jag därför att det är pengar som kunde gått till barnens verksamhet i kommunen -som samme person sedan skriver en insändare om ,efter att ha totalt misstolkat statistiken, att kommunens barn far illa (utan att skriva under att denne är aktiv SD:are).

   Dubbelmoral och rasism är SD’s politik:

   Rasism är…] …varje skillnad, undantag, inskränkning eller företräde på grund av ras, hudfärg, härstamning eller nationellt eller etniskt ursprung, som har till syfte eller verkan att omintetgöra eller inskränka erkännandet, åtnjutandet eller utövandet, på lika villkor, av mänskliga rättigheter och grundläggande friheter på politiska, ekonomiska, sociala, kulturella eller andra områden av det offentliga livet.

   Gilla

   • Bo said, on maj 19, 2010 at 12:07 f m

    @TheFifthColon

    Att dra upp Mattias Flink efter 16 år… Ska du inte dra upp plundringstågen på 900-talet också, när du ändå är igång ?
    Förr hade Sverige c:a ett mord per 100.000 innevånare och år (1975). Nu med invandringen har vi nästan fyra. Om inte sjukvården blivit så mycket bättre, skulle vi idag troligen ha minst åtta mord per 100.000 innevånare och år. Blattar mördar fyra till fem gånger oftare än Svenskar (Brå). Utan blattar skulle vi troligen idag haft betydligt färre än ett mord per år och 100.000 innevånare (bland de lägsta mordfrekvenserna i världen alltså).

    Ditt namn betyder ”den femte tjocktarmen”. Jag tycker du kan byta till ”den femte ändtarmen” : TheFifthRectum.

    Haram på dig och Allah Ho Gaybar !

    Gilla

 21. VX said, on maj 17, 2010 at 6:20 e m

  Om ni har citat från facebook har ni antagligen namn på dessa ”människor” (i ordets lösaste mening) som skrev dom? Publicera gärna!

  @ Robin Shadowes
  Även om jag tycker du är lite väl hård mot han.. Så har du helt rätt i att det var HELT misslyckat! Om han så blivit misshandlad borde han inte ha satt sig ner.. Förnedring är att, som han ge med sig och låta sig förnedras, inte att bli övermannad när man står på sig. Alla som tar strid kommer åka i golvet iaf någon gång.. det hör till. Det är först när viljan knäckts som man är förnedrad och besegrad, eller ”slav” som du säger.

  Gilla

  • Vivian said, on maj 18, 2010 at 10:19 f m

   Misslyckat?
   Han gjorde mer än någon annan svensk i lokalen.

   Det kräver en stor portion dödsförakt att fortsätta motståndet, när muslimmobben börja dra ihop om en. För det var ju just det som hände.
   Plötsligt var det inte Lars Vilks film mer, men en vit, svensk, ”infidel”, som skulle krossas.

   Nu vet jag inte hur många av er, som kritiserarar den unge mannen för att sätta sig ner, själva hade ha haft modet att trotsa den blodtörstiga fanatikerhopen, som än inte vek för polisen.
   Jag vill i alla fall inte göra mig stor i munnen.

   Gilla

   • Mats (Malmo) said, on maj 18, 2010 at 10:59 f m

    Vivian, du har helt rätt! Vad kunde han göra mer? Övermakten var ju överväldigande! Han hade kunnat råka än värre ut om han fortsatt. Han gjorde helt rätt! Hoppas han polisanmäler örfilar och spottloskor!

    Gilla

   • VX said, on maj 18, 2010 at 10:50 e m

    Det handlar inte om mod. Vill hävda att det faktiskt handlar om plikt.. man kan vara hur rädd som helst, men ska ändå inte sätta sig. Ville han inte ta strid där borde han inte ställt sig upp alls. Vad förväntade han sig? Resonliga människor?

    Tro inte att polisen kommer ta några strider för dig (de är, precis som staten, om något bara summan av folket) kan inte folket ta strid av rädsla så är det slut helt enkelt. Då har vi redan förlorat. Tyvärr.

    Att tro att det aldrig kan krävas personliga offer eller vara farligt om man står upp för yttrandefrihet och demokrati.. att polisen alltid skulle skydda en.. Det är en ren önskedröm.

    Här har vi väl om något ett problem med svensk kultur: En överdriven tro på staten och att den alltid kommer skydda och ta hand om en.. Men är folket fegt är staten det också, den svävar inte fritt och består inte av någon sorts övermänniskor utan snarare den sortens människor som folket är.

    Gilla

   • hej hopp said, on maj 19, 2010 at 11:27 e m

    håller med dig vi svenskar är väldigt fega vi vet vad vi har och lever efter det tyvärr..ett plus till killen ivarjefall..

    Gilla

 22. Christer said, on maj 17, 2010 at 6:33 e m

  Det börjar bli dags att ta itu med detta problem nu!

  Gilla

 23. deprimerande said, on maj 17, 2010 at 7:27 e m

  Älskar detta inlägg, FULLKOMLIGT ÄLSKAR det. Det talar för sig själv.
  Man blir bestört och jag hoppas att andra med mig kommer att använda ilskan över vad som pågår som drivkraft till att bidra till en förändring.

  Gilla

 24. Fredde@76 said, on maj 17, 2010 at 7:35 e m

  Mona Muslim vill bygga fler moskéer ! För att då blir det lättare för dem att integreras i Sverige.

  Tror jag på det?

  Nix!!

  Gilla

  • Vivian said, on maj 18, 2010 at 10:22 f m

   Mona Muslim hör till på den låsta avdelningen …. i en gummicell.

   Gilla

 25. AHLAM said, on maj 17, 2010 at 8:55 e m

  Jag är muslim. Bara för att jag muslim så behöver inte det betyda att jag har samma beteende som vissa andra från samma religionstillhörighet har. Det är synd att dessa sk muslimer ska reagera på detta sätt, dock så måste jag tillägga en sak. I sådana lägen där man använder våld och liknande för att tysta ner andra är inte det Islam förespråkar, och i sådana sammanhang så måste man tyvärr urskilja på muslimer och Islam. Muslimer är religionen Islams anhängare. Religionen i sig är fredlig, dock så är det muslimerna som förstört religionens namn. Muslimer är människor som dig och mig, de gör misstag, men det är mänskligt, och därför kan man inte säga att religionen Islam påbjuder sådana handlingar, nej, det är dessa människor som råkar vara muslimer som inte kan behärska sig. Och alltid är det islam som ska få ta smällen. Tycker att det äör synd. Detta är inget rättfärdigt beteende hos en muslim. Man skäms verkligen när man ser detta.

  Gilla

  • Søren Ferling said, on maj 17, 2010 at 11:48 e m

   @ AHLAM

   I sådana lägen där man använder våld och liknande för att tysta ner andra är inte det Islam förespråkar,…

   Det er definitivt usandt.

   De her muslimer følger Muhammeds eksempel, som alle muslimer har pligt til at gøre det.

   Eneste forskel er at de er mindre voldelige, end han var.

   Alle hans kritikere blev myrdet eller snigmyrdet på hans befaling og han myrdede selv.

   Og han er, ifølge islam, alle muslimers perfekte forbillede til evig tid.

   Dit indlæg er både taqiyya og kitman.

   Gilla

  • Vivian said, on maj 18, 2010 at 4:47 e m

   ”Religionen i sig själv är fredlig…”

   Tack Ahlam, men jag har alltså läst Koranen också.
   Utom ca. 2 – 3% av Koranen, som innehåller försonliga verser, består Islams heliga bok av minst 60 % suraer och verser om, hur de rättroende befalls att dräpa och ”jaga terror i ikke-muslimers hjärtan” eller Allahs grymma, ja, sadistiska straff över alle de, som inte underkastar sig Islam.
   Resten handlar mest om Muhammed och hans härs erövringar, massakrer, vansinnesvåld och underkuvelse av andra folk.
   Kvinnornas status är att jämnföras med boskaps, och inget snack om god husdjurshållning där. Mannen får slå, låsa in och t.o.m. svälta en hustru ihjäl, som inte lyder honom.

   Eftersom Koranen, av muslimerna, anses vara ord dikterad av Allah genom ängelen Gabriel, kan ingen muslim undsäga så mycket som ett komma av den, utan att anses för frånfallna och enligt Sharia (baserad på Koranen) dödsdömda, med vissa undantag. När en muslim gör det på låtsas, för att skapa förtroende hos ”infidels”. Kitman, Takyyia kallas det i Koranen, kanoniserade lögner för att förbereda erövring.

   Kom inte stickande med några verser om att tro på Islam är frivilligt o. lign.! De är abrogerade verser, också kallade Mekka-verserna, som senare ersattes av de så kallade Medina-verserna, när Allaha, uppenbart hade ändrat mening.

   Vad vi bevittnade under Lars Vilks föreläsning i Uppsala, var helt efter Koranens bokstav.

   En annan sak, varför kommer du med den här förklaringen till oss (infidels)?
   Om du anser att dina vildsinnta trosbröder/systrar handlade mot Islam och Koranens bud, är det väl dom och du ska vända dig till.

   Gilla

  • hej hopp said, on maj 19, 2010 at 11:31 e m

   tack ahlam fint o se jag både vet och hoppas att de finns fler som dig som vill att de ska bli bra så vi kan leva ihop ..o slippa detta tjafs om bilder som jag anser är tämligen löjligt att ens tjabba om .

   Gilla

 26. Martin Thrane said, on maj 17, 2010 at 9:23 e m

  Jeg er helt enig med AHLAM i at man som muslim ”skäms verkligen när man ser detta”.

  Jeg er ikke muslim, så jeg sidder tilbage med vrede i maven over den behandling manden i den hvide skjorte udsættes for, vrede over de narcisistiske personer med vold og magt vil kontrollere andre, vrede over at en Lars Vilks ikke kan holde et oplæg. Fortsæt selv.

  Men AHLAM jeg forstår slet, slet ikke at der ikke er et flertal i de muslimske samfund, der går op i mod de muslimer som dem på videoen. Så længe man tier, så samtykker man. Så længe man tier, lader man de tåbelige og desværre farlige ekstremister sætte dagsordenen.

  Og jeg forstår heller ikke at der ikker er nogen, der reflekterer over hvordan de folk har kunnet komme så langt ud.

  Gilla

 27. VX said, on maj 17, 2010 at 9:33 e m

  @ AHLAM.
  Islam är fredlig säger du..? Du läser inte koranen så mycket då eller?
  Så nej du, den gubben funkar inte längre! Att detta bara är ”undantag”, ”enskilda fundamentalister”, ”inte islams fel” är ju ljudmattan till terrordåd efter terrordåd efter terrordåd.. Allt medan typer som Usama bin ladin bevislingen ses som hjältar i stora delen av mellanöstern och muslimer världen över med ingen annan koppling till varandra än just religionen dödar och förföljer ”otrogna”. Hur kan man då hävda att islam INTE är problemet?

  Får nog hålla med Geert Wilders: Det finns ingen moderat islam, bara moderata ”muslimer”. (Och ni är ungefär som svenska kyrkans kristna, inte vidare bokstavstrogna alls. Ni följer egentligen inte religionen) Men visst har du en poäng, du och dina FÅ likasinnade ”muslimer” är inte problemet. Problemet är de som faktiskt tror på och agerar utefter islams våldsläror. (dvs majoriteten av alla muslimer) För att detta inte är islam? Nä du, läs din koran och se allt våld den uppmanar till.. (alternativt kan du ju få det ackompanerat av terrordåd som i tex ”fitna”) Det är ju din ”heliga bok” trots allt.. så konstigt att du inte kan den! Fast det är klart: Det är ju inte förbjudet att ljuga inom islam så hur ska man kunna lita på något du säger? (inte för att det behövs, alla som läst koranen kan ju se att det du säger inte stämmer!)

  Och detta var inte ett ”misstag” heller, eller ett plötsligt utfall av okontrollerbar ilska..
  Sluta försöka göra ursäkter för dina ”bröder”! Det här var ju uppenbart förplanerat och skäms för det gör de inte heller.

  Gilla

 28. VX said, on maj 17, 2010 at 9:42 e m

  I kort, Ahlam: Sluta med detta larviga pk-snack och offermentalitet.. det är som vanligt bara försök att slippa ta tag i otrevliga sanningarna och släta över de verkliga problem.

  Det du kör med har ju varit den eviga ursäkten men vi ser ju tydligt hur det har gått med det.. problemen bara växer. Era eviga ursäkter löser ingenting.

  Gilla

 29. AHLAM said, on maj 17, 2010 at 10:35 e m

  Det Usama och och många andra extrema ”muslimer” följer är ”klippa-och-klistra” religionen. Har du aldrig läst bibeln? Bibeln är så mycket mer blodig än Koranen och där hänvisas man till att döda sin egen broder. Har du aldrig hört talas om Korstågen som gjordes för länge sedan?

  Jag är här för att försvara Islams sanna natur. Jag förstår hur ni tänker och reflekterar, men hur villiga är ni att ta till er muslimers perspektiv på saker och ting? Ni låter inte inte oss ens andas. Vädligt fult med andra knep. De muslimer som använder våld och terror i religionens namn är yttrest få, men det är ändå dem som får medias uppmärksamhet här i västvärdle, återigen TYVÄRR!! Ha överseende med att det finns minst 1,5 miljarder muslimer på denna jord och jag skulle betta på att 99% av dessa inte är såsom media framhäver muslimer. Tycker verkigen att det är synd när ni ska vara så trångsynta och inte bara lyssna på muslimer med kunskap.

  Våld är inte lösning på problem, det står itne förskrivet i religionen att man ska misshandla och hoppa på människor på det sättet. Men alla vi är människor och alla vi bär på våra fel och brister, tyvärr.

  Gilla

 30. Tony said, on maj 17, 2010 at 10:38 e m

  AHLAM, du har rätt. Att du är en muslim betyder inte att du gör som islam lär ut.

  Muhammad tystade en hel mängd med folk som skämtade om islam och honom själv. De fick sina huvuden avskurna med kniv. Muhammad blev mycket glad av att få ett avkapat huvud i present och skrek Allahu akbar(Allah är större) över att personen i fråga var mördad.

  Islam är inte fredlig i sig, den är våldsam och tvingande. Det är muslimer, som du själv, som är fredliga.

  Koranen:

  3:132 ”And obey Allah and the Messenger (Muhammad SAW) that you may obtain mercy.”

  4:89 ”They wish that you reject Faith, as they have rejected (Faith), and thus that you all become equal (like one another). So take not Auliya’ (protectors or friends) from them, till they emigrate in the Way of Allah (to Muhammad SAW). But if they turn back (from Islam), take (hold) of them and kill them wherever you find them, and take neither Auliya’ (protectors or friends) nor helpers from them.”

  31:17 ”O my son! Aqimis Salat (perform As-Salat), enjoin (people) for Al-Ma’ruf (Islamic Monotheism and all that is good), and forbid (people) from Al-Munkar (i.e. disbelief in the Oneness of Allah, polytheism of all kinds and all that is evil and bad), and bear with patience whatever befall you. Verily! These are some of the important commandments ordered by Allah with no exemption.”

  Gilla

 31. AHLAM said, on maj 17, 2010 at 10:41 e m

  Jag är inte här för att skapa detbatt eller hat, utan jag skrev här för att ge er ett ´nytt perspektiv på det hela. Men det verkar onödigt, där är väl ändå inte muslimer som är ”hjärntvättade”, i denna fråga så är det ni som följer media blint som är ”hjärntvättade” och ni är faktiskt väldigt trångsynta nu.

  Var en god medmänniska, kränk inte en hel religion. Kriga mot individen som skapar kaos och inte samhället i stort. Våld och kränkningar mot varann löser absolut inte några problem. Ni kan sitta i detta forum och skriva av er era känslor medan muslimer kan sitta i ett annat forum för att skriva av sig sina känslor, men frågan som bör ställas är ändå: NÄR ska ni ha förståelse för varann utan att hat och ilska ska inblandas?

  Det var allt för mig, ha det så bra! :)

  Gilla

  • Vivian said, on maj 18, 2010 at 5:16 e m

   ”Vi är hjärntvättade och trångsynta”

   Där kan man bara se hur farligt det är att läsa Koranen. ;-)

   Gilla

  • Annika Johansson said, on maj 18, 2010 at 9:12 e m

   Ahlam, det basta vore faktiskt om alla muslimer flyttade tillbaka de kom ifran. Lika barn leka bast.
   Muslimer mar faktiskt battre i sina lander de kommer ifran. Sverige behover inte Islam eller muslimer. De flesta muslimer ar helt ointresserade av mangkultur, sa vad gor ni i Sverige, jo lever av bidrag.
   Vi foljer varan religion i varat land du kan folja islam i det landet du ursprunglingen kommer ifran.
   Fakta, de flesta svenskar vill inte ha er har, de vill inte se nagra moskeer. Och Sverige skulle inte ha haft nan skattskuld om vi hade tagit in er i Sverige. Minst 53 miljoner om aret kostar ni Sverige och da har de inte raknat in sjukvard, aldrevard, rattsvasendet mm mm som ni utnyttjar. Rakna det ganger 30 ar och forsta varfor svenskar INTE vill ha er har goda som onda.

   Gilla

 32. Tony said, on maj 17, 2010 at 10:42 e m

  AHLAM, så kommer det sämsta argumentet av alla, Biblen säger dittan och dattan. Det handlar om islam. Vad andra religioner säger eller vad andra har gjort ändrar inte islams sanna natur, lära.

  Gilla

 33. AHLAM said, on maj 17, 2010 at 10:44 e m

  Tony, när du skriver ”Muhammad tystade en hel mängd med folk som skämtade om islam och honom själv. De fick sina huvuden avskurna med kniv. Muhammad blev mycket glad av att få ett avkapat huvud i present och skrek Allahu akbar(Allah är större) över att personen i fråga var mördad.” Så undrar jag faktiskt var du har fått din faktia ifrån? Jag är nog mer kunnig än vad du är i denna fråga då jag sjäv är musim och har studerat min religion o flera år nu. Hänvisa källan till ditt påstående från våra böcker tack!

  Gilla

 34. AHLAM said, on maj 17, 2010 at 10:45 e m

  Så vad är Islams ”sanna” lära enligt dig?

  Gilla

  • General Pershing said, on maj 5, 2014 at 9:51 e m

   Och varför kom korstågen till? Kan det varit för att islam brett ut sig och körde bort eller tvångskonverterade miljontals människor i f d kristna och judiska område. Vilka religioner tror du fanns på Arabiska halvön innan pedofil-profeten hade dragit fram genom öknen? Islam är bara ett påhitt av en haschrökande ökenrövare.

   Gilla

 35. Tony said, on maj 17, 2010 at 10:51 e m

  3:175 ”It is only Shaitan (Satan) that suggests to you the fear of his Auliya’ [supporters and friends (polytheists, disbelievers in the Oneness of Allah and in His Messenger, Muhammad SAW)], so fear them not, but fear Me, if you are (true) believers.”

  4:76 ”Those who believe, fight in the Cause of Allah, and those who disbelieve, fight in the cause of Taghut (Satan, etc.). So fight you against the friends of Shaitan (Satan); Ever feeble indeed is the plot of Shaitan (Satan).”

  5:51 ”O you who believe! Take not the Jews and the Christians as Auliya’ (friends, protectors, helpers, etc.), they are but Auliya’ to one another. And if any amongst you takes them as Auliya’, then surely he is one of them. Verily, Allah guides not those people who are the Zalimun (polytheists and wrongdoers and unjust).”

  Gilla

 36. Tony said, on maj 17, 2010 at 11:12 e m

  Islams sanna lära är islamska texter. Även Sirat rasul Allah är mycket tillförlitlig när det kommer till islams tidiga historia.

  Att du inte känner till Ka’b bin al-Ashraf gör att jag inte kan tro på att du är så kunnig. Jag tror det är som VX säger, ni är selektiva i vad ni läser och följer. Den judiska poeten som skämtade om islam och Muhammad, som Muhammad skickade män till att döda med lögn som medel. Detta är nog det mest kända om hur Muhammad tillät muslimer att ljuga för att kunna mörda folk. Titta även på Usayr ibn Zarim som också fick smaka på samma medicin.

  Sen att Muhammad själv även tyckte om att tortera folk gör inte islam mer fredlig. För man får inte glömma att han är den bästa människan att efterfölja, enligt islam vill säga.

  Sahih Bukhari Vol. 8, Book 82, No. 795 ”Narrated Anas: The Prophet(Muhammad) cut off the hands and feet of the men belonging to the tribe of ‘Uraina and did not cauterise (their bleeding limbs) till they died.”

  Att våldta gifta kvinnor framför deras män var också något som var i enlighet med islams gud med namnet Allah, han ”uppenbarade” en vers till Muhammad på en gång.

  Abu Dawud volume 2, number 2150: ”Abu Said al-Khudri said : The Apostle of Allah (may peace be upon him) sent a military expedition to Awtas on the occasion of the battle of Hunain. They met their enemy and fought with them. They defeated them and took them captives. Some of the Companions of the Apostle of Allah (may peace be upon him) were reluctant to have intercourse with the female captives in the presence of their husbands who were unbelievers. So Allah, the Exalted, sent down the Quranic verse: [Sura 4:24) ”And all married women (are forbidden) unto you save those (captives) whom your right hands possess.” That is to say, they are lawful for them when they complete their waiting period.”

  Gilla

 37. Top Posts — WordPress.com said, on maj 18, 2010 at 12:19 f m

  […] […]

  Gilla

 38. AHLAM said, on maj 18, 2010 at 5:19 f m

  Som sagt ”klippa-och-klistra”-religionen är bara terrorister som följer. Ditt tänkande om Islam är precis vad dessa terrorister som Usama tänker. Ingen skillnad. Att döda en oskyldig människa är som att döda hela mänsklighete, detta har även Profeten Muhammad (SAW) sagt. Det finns altid två versoner av allt. Och det där men att kapa av kroppsdelar, och jag vet itne vad, får inte tillämpas någon annanstans förutom där dom tillämpar sharia-lagar. Så Västvärlden och dina kompisar här ovan behöver inte frukta något. Ni får jättegärna argumentera emot allt islam sägero och det jag säger, men fortfarande, till vilken nytta? Ni gör inget än att skapa hat och misstolkningar, inte undra på varför muslimer blir hatade. Ni harh elt fel syn på religionen och det är fel. Nu ska jag skulle argumentera för mig sak eftersom jag anser att vi ändå inte kommer någonstans och du är inte öppensinnad i det jag säger. Må Gud ha överseende över våra fel & brister!

  PEACE!

  Gilla

 39. Bengt Lundström said, on maj 18, 2010 at 5:37 f m

  Vad ämnet ”islam” beträffar, så borde det väl vara färdigdiskuterat vid dethär laget? När börjar saneringen?

  Gilla

 40. Tomas A said, on maj 18, 2010 at 6:51 f m

  @Ahlam

  Du som nu lever en fredlig religion, stå upp och säg NEJ till dessa idioter. Samla alla dina likvärdiga och protestera mot detta vidriga sätt islamisterna behandlar oss normala i detta land. Det är bara ni som kan ta avstånd, du behöver inte försvara en religion, men du kan försvara Sverige mot dessa idioter. Vi svenskar kan inte säga ett skit, då blir vi hatade, kallade för rasister och islamofober.

  // Tomas

  Gilla

 41. Patrik T said, on maj 18, 2010 at 6:51 f m

  ”piete said, on maj 17, 2010 at 12:13 f m”

  Du glömde skriva att Darwin var en förvirrad bajskorv.

  Så – nu har vi retat upp alla.

  Gilla

 42. AHLAM said, on maj 18, 2010 at 7:56 f m

  @ Tomas

  I dagens samhälle så kan man inte urskilja traditioner och kulturer från religioner, tyvärr. Jag skulle gärna vilja stå emot och lära människor hur man egentligen ska bete sig, som en muslim och som en bror/syster i mänskligheten , dock så är alla inte lika öppensinnade som mig, gäller både troende som icke-troende. Eftersom utlänningar (refererar till utlänningar, för det är väl dom ni syfta på?!) känner sig kränkta och diskriminerade i detta land så tar dom varje chans dom får, dvs. de gör allt för att få sin röst hörd, även våld är inkluderat i detta fall. Att vara öppensinnad och lyssna på vad andra har att säga är en god väg mot framsteg. Som sagt, man kan inte skapa en sida där alla som hatar ”den sorten av människor” skriver och sedan en annan sida där andra personer gör likadant, det blir ju som en ond cirkel ju.

  Jag kallar ingen människa för idiot, jag dömer inte människor. Men människor som varken kan eller vill behärska sin ilska eller sina känslor är folk som aldrig kommer att lyssna på varken dig eller mig, men försöka kan vi nog alla göra. Jag försöker i alla fall, på min blogg och i det verkliga livet.

  Dessa personer som råkar vara muslimer i detta falll känner sig kränkta. att utöva våld etc. är fullständigt oacceptabelt. Men att skriva hatkommentarer och hatinlägg om utlänningar i helhet är bara absurt och gör situationen bara ännu värre. Dessa personer känner sig då kränkta.

  Jag är en muslim som använder talets (skriftens snarare) gåva och jag kunskap är min makt. Vissa av er läser det jag skriver och tänker ”okej, jag förstår dig lite” och andra tänker ”jävla extremist/utlänningar etc. du är like hjärntvättad som alla dom andra”. Men saken är den: Om jag som muslim/utlänning försöker förklara för er vad religionen egentligen säger så kommer ni bara att hoppa på mig och kritisera det jag säger INNAN ni hunnit ta till er det budskap som jag försöker förmedla. Om muslimer/utlänningar försöker göra sin röst hörd, gång på gång, men blir nedtryckta, gång på gång, hur ska dom då bemöta detta samhälle om inte med våld och jag vet inte vad …

  Detta är inte vad jag förespråkar men detta kan vara en orsak till varför det ser ut som det gör. Nu blev det ett förvirrat inlägg men jag hoppas innerligt att ni förstår vad jag försöker säga. :)

  Så länge ni hatar så kommer ni bli hatade tillbaka och vise versa.

  Gilla

 43. Vidstige said, on maj 18, 2010 at 8:09 f m

  Ett halvkilo blodpudding i halsen skulle nog få dom att hålla käft..!!

  Gilla

 44. Martin Thrane said, on maj 18, 2010 at 9:11 f m

  ASLAM

  ”Ni får jättegärna argumentera emot allt islam sägero och det jag säger, men fortfarande, till vilken nytta?”

  Det var vel præcis det som manden i den hvide skjorte gjorde…. Og jeg er helt helt enig… til hvilken nytte var det :-(

  Du bruger din tid her på at tale til os, der reagerer på et voldeligt optrin gjort af muslimer.. og mener at vi skal forstå, lade være med at krænke etc. ….

  Det er meget, meget bedre om personer som du, der forhåbentlig er en fredelig ”rigtig” muslim, i stedet brugte tiden på at tale imod ekstremisterne…. Og det er faktisk ikke mig og mange af de andre, der kommenterer her, der er ekstremisterne.

  Du skriver ovenfor ”Var en god medmänniska, kränk inte en hel religion.”. Jeg er et godt medmenneske, men jeg tillader mig at være kritisk overfor religioner. Nogle muslimers forståelse er at Islam er sandheden, at Muhammed var ufejlbarlig, etc. så enhver kritik vil være en krænkelse…

  For mig at se er optrinnet i Upsala desværre et udtryk for at disse muslimer føler at de nu er så stærke at de kan tillade sig at kontrollere hvad andre kan sige…. Det får mig til at frygte for fremtiden.

  Gilla

 45. AHLAM said, on maj 18, 2010 at 9:50 f m

  @Martin

  Jag har försökt tyda vad du skriver, förstod verkligen itne allting, norksa är inte min starka sida hehe!! Jag förstår vad du försöker förmedla, dock kan du inte anklaga en religion för något sådant. Islam är en religion, Islams anhängare är muslimer. Muslimer är människor, bara för att dessa människor som råkar vara muslimer använder våld för att tysta så betyder det inte att ISLAM påbjuder detta!

  Jag serr du fått en fe uppfattning om Islam i helthet då du säger att du fruktar inför framtiden. Ingen människa ska behöva frukta muslimernas beteenden då dom enligt lära ska vara de bästa i beteendet. Om alla verkligen följde Islam till punkt och pricka så hade ni nog med glädje tagit emot dom till detta land. Jag ser att synen på religionen hos er är tvistad. Det är verkigen synd.

  Gilla

 46. Professor said, on maj 18, 2010 at 10:44 f m

  Så da, etter all sutringen og gnagingen; Hva tenker dere å gjøre med situasjonen? Hadde man vært der kunne kan jo gitt han der drittsekken som kommanderte han andre til å sette seg en skikkelig omgang juling. Dama som skriker om respekt, kunne man bare klappet til.

  Nå må dere svensker se å rette ryggen!! Hör ni?! Nå må dere da forstå hva som er i ferd med å skje? Eller har dere så tungt for det som ryktene tilsier?

  ”Ikke alle er slik” lyder gjerne omkvedet fra de politisk korrekte, nei, det kan så være, men gudene skal vite at de uansett er mange nok til å kunne kneble en hel nasjon selvom de er bare en håndfull.

  Hvorfor finner dere dere i dette tullet fra muslimene? Gi dem en på kjeften! Vold er det eneste språket de forstår og om vold er eneste måten vi kan forsvare våre verdier på, so be it! Capisce?

  Full støtte fra Norge!

  Gilla

 47. […] under: Politik — Hodja @ 13:37 I kaoset under Vilks föredrag utspelades i periferin även ett annat drama som några skarpsynta personer upptäckte. Skriv en […]

  Gilla

 48. AHLAM said, on maj 18, 2010 at 12:04 e m

  Precis sådana svar gör dagens muslimer till vad dom är.

  Gilla

 49. AHLAM said, on maj 18, 2010 at 12:06 e m

  Men nu tror jag at jag en gång för alla ska lämna detta forum och denna diskussion, för som sagt, min avsikt är varken att väcka hat eller att bråka med någon. Det finns 1,5 miljarder muslimer på denna jord, bara några få enstaka personer terroriserar etc. men vill ni dra alla över en kam så be my guest. Men den dagen de sk. muslimerna hoppas på er när ni motdemosterar mot dom, gå inte runt och fråga varför dom gör det. Läs det ni skriver så förstår ni varför de reagerar på detta sätt.

  Ha det så bra!

  Gilla

 50. Jay said, on maj 18, 2010 at 12:14 e m

  AHLAM – Nu blir det lite problematiskt här. Du vill gärna att vi ”ofrälse” ska lyssna på när du säger att islam är en fredens religion, men du kommer inte med några argument som visar det?

  T ex finns det mig veterligen inte en enda demokrati bland de länder som har muslimsk majoritet – kan du nämna en?

  Bl a så tar Thomas upp några koranstycken som du fullständigt ignorerar, du kallar terroristerna för ”klippa-o-klistra-muslimer”.
  Om de nu är sådana falska muslimer – hur kan det komma sig att de har fullt stöd för sina gärningar i koranen o av mullor o imamer?

  Hur kan en muslim säga: ”allt i koranen är guds EXAKTA ord” o sen kan en annan sitta o förklara att ”du måste ha en guide för att förstå koranen”? Är arabiska det enda språket i världen som inte går att översätta?

  Säg mig när de ”moderata” muslimerna senast protesterade mot obehagligheter i islams namn? Offentligt?

  ”Om jag som muslim/utlänning försöker förklara för er vad religionen egentligen säger så kommer ni bara att hoppa på mig och kritisera det jag säger INNAN ni hunnit ta till er det budskap som jag försöker förmedla”

  Så förklara då för mig varför Muhammed INTE var pedofil (Aisha 9 år, han 53år), varför Muhammed INTE var bigamist (även om det verkar som om ni muslimer inte tycker detta är fel men skulle det vara en kvinna som hade fyra män – då hade det tagit fyr i helvetet), varför Muhammed skrev alla de fredliga verserna INNAN han kom till makten…

  Förklara hur koranen kan vara guds EXAKTA ord när Muhammed inte kunde läsa o skriva, hur de kunde vara EXAKTA ord när det på den tiden inte existerade vokaler i arabiskan?

  Förklara hur det kan vara guds EXAKTA ord när ett gäng lärda män valt ut vilka stycken som skall vara med i boken eller inte – var de också profeter?

  Förklara framförallt hur boken med guds EXAKTA ord kan vara så svår att översätta för tydligen så betyder inte sura 5:51 att muslimer inte ska skaffa sig vänner bland judar o kristna – än värre bland ateister… Tydligen så står det inte i koranen att man ska hata judar, att man ska döda judar…

  ”Om alla verkligen följde Islam till punkt och pricka så hade ni nog med glädje tagit emot dom till detta land.”

  Om alla följde islam till punkt o pricka hade alla judar legat i en massgrav, alla kvinnor burit heltäckande klädsel o alla oliktänkande hade antingen blivit mördade eller fått leva under muslimernas häl o betala jizya.

  Ni kan ju inte ens hålla sams inom islam? Sunni o shia hatar ju varann? Är det konstigt att vi misstror er när ni på punkt efter punkt bevisar hur opålitlig islam är? När ni gång på gång på gång tillåter att terrorister använder religionen som försvar men när vi i väst påpekar detta är det VI som minsann e islamofober – vi är SJUKA för att vi inte accepterar islam o dess grymheter.

  I Iran hänger man bögar – bara det säger väl en del om hur ”tolerant”islam är?

  Snälla bespara mig argumenten från korstågen – det var nästan TUSEN år sedan!
  Förklara istället hur ni som muslimer kan låta våldsverkare kapa er ”religion”?

  Gilla

 51. AHLAM said, on maj 18, 2010 at 12:52 e m

  Haha ”ofrälse”?? Vart fick du det ifrån? Jag kallar inte människor som inte är muslimer för ”ofrälse” jag kallad dom mina syskon i mänskligheten. Sätt inte ord på min tunga tack, jag skulle uppskatta om du lät bli det.

  Men då måste du definiera ordet ”demokrati” för mig och vad det symboliserar så jag kan förstå vad du försöker få ut. Jag ignorerar heller inte dessa Koranverser, absolut inte, men för att förstå versernas innerbörd och hur dom tillämpades och hur dom SKA tillämpas så bör ni ta och läsa på innan ni trycker upp det i ansiktet på mig. Man kan inte ta en mening från dess sanna kontext och sedan säga att ”här är vad Islam representerar”. Mitt råd till er är att läsa på hur denna lag tillämpades under Profetens tid och vad dom lärda säger om hur man kan tillämpa dessa verser i dagens samhälle. Ha inte era egna tolkningar i denna fråga, för era tolkningar är bara missförstånd, och då skapar ni bara förvirring och sprider ett falskt budskap.

  Läs på din historia, så ska du se att det var fullt naturligt att man gifte sig men fllickor i den åldern. Profeten gifte sig inte bara med Aisha (RA) utan även med Khadjia (RA) som var äldre än honom. Hans syfte var även politiska och om han inte gifte sig med den och dens dotter så kunde stora problem skapas. Som sagt, läs inte på Islams tidiga historia utan läs på historia i helhet så ska du få se varför Profeten ( som var en i mängden) som gifte sig med en ung flicka.

  Koranen är fulländad och det är Allah (SWT)s egna ord som har skirvits ner! Vart fick du fram det där med vokaler?

  Det står precis som det gör, ”Välj inte judar och kristna till era bundsförvanter – de stöder och skyddar varandra ”. Det är ju sant, ser du inte hur världen ser ut idag? Mer sanning än detta går nog itne att få. Som bundsförvantar skall man icke ta dessa människor står det, men vem sa att man itne får vara vän med dom? Dom är bokens folk. Tänk efter. Sluta läs med trångsynta ögon. Denna vers stämmer till 100% om det som händer idag.

  Varför sekulariserar du judar helt plötsligt? vad har judar med denna sak att göra? Ser du, du drar dina egna slutsatser (misstolkningar) och påstår dig att jag ska sitta och säga ”ja, jag håller med dig det stämmer” när jag i själva verket vill skratta/gråta av den syn ni fått. Är detta vad människor kallar för islamofobi?? Hmm ..

  Såsom det finns katoliker och protestanter etc. inom Kristendomen så finns det även uppdelningar inom Islam:). Det är inte mer är sunt förnuftigt att folk inte kommer överens. Profeten (SAW) har sagt att Islam i slutändan kommer att delas upp i 73 sekter varav EN sekt är den rätta. Terroristerna och extremisterna hör nog itne till denna sekt skulle jag tro då Islam inte påbjuder det onda utan bara det goda.

  Tillämpa sharia med dödsstraff etc. så ska du få se hur många som kommer bli dömda för deras gärnig. Hellre ha sharia-lagar måste jag nog säga än att man tar lagen i egna händer. Kan du inte ditt lands historia och om hur många hundratals kvinnor blivit dödade av sina egna män pga. otro så borde du nog kolla upp det. Sådana lagar skapas endast för att få en struktur och ordning på samhället. [4:26] Gud vill klargöra [allt] för er, visa er de vägar som era föregångare följde och vända Sig till er och innesluta er i Sin nåd. Gud är allvetande, vis.

  [4:105] VI HAR uppenbarat Skriften med sanningen för dig [Muhammad], för att du skall döma mellan människorna med [stöd av] Guds uppenbarelse.

  Gilla

  • Affe said, on maj 18, 2010 at 1:41 e m

   Tillämpa sharia med dödsstraff etc. så ska du få se hur många som kommer bli dömda för deras gärnig. Hellre ha sharia-lagar måste jag nog säga än att man tar lagen i egna händer. Kan du inte ditt lands historia och om hur många hundratals kvinnor blivit dödade av sina egna män pga. otro så borde du nog kolla upp det. Sådana lagar skapas endast för att få en struktur och ordning på samhället.

   Hej AHLAM,
   Du kan resonera och du rycks nog inte med av pöbelmentalitet. Men problemet är att bara ditt uttalande ovan som jag citerar gör att jag och väldigt många med mig helt enkelt inte vill ha dig i landet. Det är så långt ifrån genomsnittsvenskens tänkande som man kan komma. Vi kan helt enkelt inte ta in och förstå hur man ens kan tänka tanken att i ett civiliserat samhälle gräva ned en kvinna till midjan och kasta sten på henne tills hon dör pga att hon varit otrogen.

   Förstår du inte? Du diskvalificerar dig totalt.

   Cherin Awad, som har varit programledare i TV, säkerligen i syfte att överbrygga klyftorna och skapa förståelse. En muslimsk tjej i slöja, skrattar och är trevlig. Precis som du resonerar hon förnuftigt och tar avstånd från grobianernas beteende i detta fall. Men… hon diskvalificerar sig också.

   Hon får stöd av svenska Cherin Awad, som studerar juridik. Hon ser de stränga straffen i den muslimsk lagen mer som en markering.
   – Lagarna visar att otrohet är avskyvärt !
   Enligt henne är beviskraven så höga, att straffen i praktiken aldrig kan utdömas. Men om hon måste välja, så går Guds lag alltid före människornas lag. Och straffet för otrohet är döden.

   http://fredrikmalm.blogspot.com/2008/10/svt-halal-tv-och-avrttning-av-muslimska.html

   Gilla

 52. AHLAM said, on maj 18, 2010 at 1:53 e m

  Jag håller med Cherin , kunde inte ha sagt det bättre:)

  Gilla

  • Martin Thrane said, on maj 18, 2010 at 2:46 e m

   Ahlam,

   Jeg er ikke norsk men dansk…. !!!

   Vi hör ofta att stränga straff i den muslimske lagn er mer en markering och och att väldigt få kommer att bli dömd, men är det någon som förtjänar ett sådant avskyvärt brott om du följer alla krav på vittnen och bevis?

   Episoder i Upsala återspeglar tyvärr att dessa muslimer känner att de nu är så starka att de har råd att styra vad andra kan säga …. Det gör mig rädd för framtiden.

   Jag skulle kunna vara mannen i vit skjorta.

   Gilla

 53. AHLAM said, on maj 18, 2010 at 1:56 e m

  ”gör att jag och väldigt många med mig helt enkelt inte vill ha dig i landet” … Hahahaha skojar du med mig? Jag är lika mycket svensk som du min älskade landsman. Det är varken ditt eller dina kompisar beslut att skicka ut mig ur landet. Där var du allt rolig, kommer nog klassa det som årets skämt;). Men förstår ditt tänkande men ditt sätt att uttrycka dig är ändå roligt. Du och dina vänner äger inte Sverige och det är inte ni som utgör Sverige, utan det är VI. VI är alla som bor i detta land. Så du får nog ta och tänka om lite. Ditt sätt att tänka kommer varken att skapa fred eller förståelse. Det kanske itne mina tankar heller gör, men detta förbjuder itne mig att säga det jag vill.

  Ha det bra!

  Gilla

  • Affe said, on maj 18, 2010 at 2:04 e m

   Du missförstår. Jag är civiliserad och förespråkar inte att du ska kastas ut bara för att du har de barbariska åsikter du har. Vi har åsiktsfrihet.

   Jag kan ändå tycka och helst vilja att du inte bodde i Sverige. Jag förstår helt enkelt inte varför du vill bo i Sverige.

   Gilla

   • AHLAM said, on maj 18, 2010 at 2:19 e m

    varför förstår du inte då? Jag har aldrig uttryckt mig negativt om detta land, så vart fick du ditt uttalande ifrån? Helt sjukt hur vissa människor resonerar ibland alltså shit!!

    Gilla

  • Kristian said, on juni 1, 2010 at 12:35 e m

   Ursäkta mig, men du kommer aldrig att bli svensk med den inställningen och den mentaliteten som du ligger inne med. Jag skiter fullständigt i vilket land du är född i, eller vilken nationalitet och religiös tillhörighet som dina vänner har. En svensk kan aldrig vara för sharialagar, det är inte förenligt med vårt levnadsätt, våra seder eller vår demokratisyn. Så, tyvärr. Du kommer aldrig att bli svensk, så länge som du inte ändrar uppfattning. Så åk tillbaka till Iran istället, eller vilket land din familj nu ursprungligen kommer ifrån. Där kan ni stena varandra bäst ni vill, och jag skulle inte bry mig ett skit.

   Gilla

 54. Jay said, on maj 18, 2010 at 1:57 e m

  AHLAM sa: ”Haha ”ofrälse”?? Vart fick du det ifrån? Jag kallar inte människor som inte är muslimer för ”ofrälse” jag kallad dom mina syskon i mänskligheten. Sätt inte ord på min tunga tack, jag skulle uppskatta om du lät bli det.”

  I din kära koran beskrivs jag som ateist med betydligt värre ord än ”ofrälse” (dvs otrogen/icke troende).

  ”Men då måste du definiera ordet ”demokrati” för mig och vad det symboliserar så jag kan förstå vad du försöker få ut.”

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Demokrati – varsågod.

  ”Jag ignorerar heller inte dessa Koranverser, absolut inte, men för att förstå versernas innerbörd och hur dom tillämpades och hur dom SKA tillämpas så bör ni ta och läsa på innan ni trycker upp det i ansiktet på mig. Man kan inte ta en mening från dess sanna kontext och sedan säga att ”här är vad Islam representerar”.”

  Nu säger du precis som islamisterna ”ni FÖRSTÅR inte vad det står”. Återigen, är arabiska det enda språket i världen som inte går att översätta??

  ”Mitt råd till er är att läsa på hur denna lag tillämpades under Profetens tid och vad dom lärda säger om hur man kan tillämpa dessa verser i dagens samhälle. Ha inte era egna tolkningar i denna fråga, för era tolkningar är bara missförstånd, och då skapar ni bara förvirring och sprider ett falskt budskap.”

  Bara tanken på att vi skulle behöva en ”tolk” för att förstå en mening översatt till vårt eget språk är absurd. Bara tanken på att man inte skulle kunna översätta koranen på ett exakt vis är absurd. Kan man översätta sumeriska så kan man översätta ALLA språk (speciellt då de talas fortfarande).

  Om någon skriver: ”du är en idiot” läser jag det inte som ”du är fantastisk” – utan jag läser ordagrant det som står där. INGEN kan få mig till att tro att ”du är en idiot” egentligen betyder ”du är fantastisk”. I väst är vi så gott som alla läs o skrivkunniga.

  ”Läs på din historia, så ska du se att det var fullt naturligt att man gifte sig men fllickor i den åldern.”

  Om man har sex med mineråriga är man pedofil – så enkelt är det. Men denna tradition finns ju kvar, tex är den lagliga giftasåldern i saudi 9 år pga Muhammed o hans lustar.

  ”Profeten gifte sig inte bara med Aisha (RA) utan även med Khadjia (RA) som var äldre än honom. Hans syfte var även politiska och om han inte gifte sig med den och dens dotter så kunde stora problem skapas.”

  Ah så det var inte så att Muhammed gifte sig med Khadija för att hon var RIK o hade makt? O sen när han fått del av kulorna o makten var det fritt fram att skaffa sig ett par heta 9-åringar…

  ”Som sagt, läs inte på Islams tidiga historia utan läs på historia i helhet så ska du få se varför Profeten ( som var en i mängden) som gifte sig med en ung flicka.”

  Han gifte sig med henne vid 6 års ålder o fullbordade äktenskapet då hon var 9 år. Han var helt enkelt kåt på den unga flickan o kunde inte hålla fingrarna i styr – en pedofil alltså.

  ”Koranen är fulländad och det är Allah (SWT)s egna ord som har skirvits ner! Vart fick du fram det där med vokaler?”

  Konstigt att det är allahs egna ord som skrivits ner, av Muhammed som inte kunde läsa eller skriva – långt efter Muhammeds död. Underligt hur han lyckades med det?
  Du som är muslim känner väl till när ni började använda vokaler? Du är ju så smart o ska visa oss hur fel vi har o vet inte själv ditt eget folks historia?

  ”Det står precis som det gör, ”Välj inte judar och kristna till era bundsförvanter – de stöder och skyddar varandra ”. Det är ju sant, ser du inte hur världen ser ut idag? Mer sanning än detta går nog itne att få.”

  Talat som en äkta antisemit.

  ”Som bundsförvantar skall man icke ta dessa människor står det, men vem sa att man itne får vara vän med dom? Dom är bokens folk. Tänk efter. Sluta läs med trångsynta ögon. Denna vers stämmer till 100% om det som händer idag.”

  Så man kan inte vara: ”sympatisör, bundsförvant, meningsfrände, lärjunge, bekännare, allierad, förbunden, engagerad, partigängare, partiman, medlöpare, anhang, sällskap, supporter” men man kan vara deras ”vän”? Du e lite snurrig nu men jag tar det som att du har problem med språket.

  ”Varför sekulariserar du judar helt plötsligt? vad har judar med denna sak att göra? Ser du, du drar dina egna slutsatser (misstolkningar) och påstår dig att jag ska sitta och säga ”ja, jag håller med dig det stämmer” när jag i själva verket vill skratta/gråta av den syn ni fått. Är detta vad människor kallar för islamofobi?? Hmm ..”

  Vad har judar med detta att göra? http://wejew.com/media/4292/Arab_Hate_Teaching/
  När man lär sina barn från tidig ålder att hata folk är man snett på det.

  ”Såsom det finns katoliker och protestanter etc. inom Kristendomen så finns det även uppdelningar inom Islam:). Det är inte mer är sunt förnuftigt att folk inte kommer överens. Profeten (SAW) har sagt att Islam i slutändan kommer att delas upp i 73 sekter varav EN sekt är den rätta. Terroristerna och extremisterna hör nog itne till denna sekt skulle jag tro då Islam inte påbjuder det onda utan bara det goda.”

  Eller så är det terroristerna o extremisterna som är den ”rätta”. I vilket fall som helst så brukar man passa sig för sekter – de har sällan något gott på programmet.

  ”Tillämpa sharia med dödsstraff etc. så ska du få se hur många som kommer bli dömda för deras gärnig. Hellre ha sharia-lagar måste jag nog säga än att man tar lagen i egna händer.”

  Jag förstår att du hellre vill ha sharia än demokrati – precis som dina bröder i MENA-länderna.

  ”Kan du inte ditt lands historia och om hur många hundratals kvinnor blivit dödade av sina egna män pga. otro så borde du nog kolla upp det.”

  Du pratar om mellanöstern nu va? Inte så vanligt att man dödar sin kvinna pga otrohet här – vi SKILJER OSS, knullar på någon annan som hämnd o liknande. Visst finns det dårar men inga hundratals kvinnor blir mördade pga otrohet av svenska män.

  ”Sådana lagar skapas endast för att få en struktur och ordning på samhället. [4:26] Gud vill klargöra [allt] för er, visa er de vägar som era föregångare följde och vända Sig till er och innesluta er i Sin nåd. Gud är allvetande, vis.”

  Struktur? Ordning? Fin struktur o ordning i att vara rasist, kvinnoförnedrare o pedofil?

  ”[4:105] VI HAR uppenbarat Skriften med sanningen för dig [Muhammad], för att du skall döma mellan människorna med [stöd av] Guds uppenbarelse.”

  Kul att se att han inte utnyttjade ”guds ord” för att hjälpa sig själv till lite mer kvinnor, makt o erövringar… *ironi av*

  Gilla

 55. AHLAM said, on maj 18, 2010 at 1:58 e m

  Jag är också en människa ska du veta, och ditt sätt att skriva är både kränkande och sårande. Även jag har känslor och vill inte höra sådant, hemskt av dig! Vart tog din mänskliga sida med empati vägen? Tänk innan du uttalar dig ..

  Gilla

  • Affe said, on maj 18, 2010 at 2:09 e m

   Trams. Du beter dig som en barnunge och läser in saker i min kommentar som inte står där.

   Ta en kall dusch och försök skaka av dig dina martyrkänslor. ”Buhu, han var dum, nu blir jag ledsen”, Herregud, bete dig som en vuxen.

   Jag försöker bara förklara för dig varför det finns en klyfta och varför (ta in det eller förträng det) många svenskar helst skulle vilja att du inte bodde i Sverige.

   Gilla

   • AHLAM said, on maj 18, 2010 at 2:20 e m

    Jag är också svensk och jag tycker inte att jag inte borde bo i detta land?:)
    Svalka av dig du med ett renrasigt Sverige finns bara med i SD och NPs fantasi!! :)

    Gilla

   • Affe said, on maj 18, 2010 at 3:25 e m

    Jag tror inte du förstår riktigt. När jag skriver ”många svenskar” så menar jag verkligen många svenskar. Inte 4% utan 90-99%.

    Du försöker (föga förvånande) göra det till en rasfråga. Det handlar inte om det. Jag vill helst inte bo granne med Abd Al Haqq Kielan (Leif Karlsson) heller. Han har också extrema åsikter och vill t ex inte att kvinnor ska ha rätt till ett eget socialt liv utanför hemmet. Han kan gärna flytta till ett muslimskt land anser jag och han är etnisk svensk.

    Anledningen till toleransen du möter bland de flesta svenskar beror inte på att de tolererar dina åsikter, nej det beror på:

    1. De vet inte om att du har extrema åsikter. De vet inte att du t ex tycker att det är ok med dödsstraff för otrohet.
    2. De vet om dina extrema åsikter men är övertygade om att du kommer förändra dig. Att det bara är en tidsfråga innan du kommer överge delar av din tro när du kommer till insikt om hur mycket bättre det sekulariserade samhället är.

    dvs antingen beror toleransen på okunskap eller önsketänkande/hybris. Med andra ord, om alla fakta skulle ligga på bordet och du skulle framhärda att du givetvis inte kommer ändra dig och att du som en god muslim kommer uppfostra dina barn i den andan, så handlar det om en förkrossande majoritet svenskar som faktiskt helst skulle vilja att du inte bodde i Sverige.

    Live with it.

    Gilla

 56. Tony said, on maj 18, 2010 at 3:15 e m

  AHLAM,

  ”Som sagt ”klippa-och-klistra”-religionen är bara terrorister som följer….Att döda en oskyldig människa är som att döda hela mänsklighete, detta har även Profeten Muhammad (SAW) sagt.”

  Du tänkte inte på att jag tog verser från samma kapitel som du gör på din blog, när du försöker visa att islam tycker att man skall vara vänlig mot al-kafirun? En människa som inte är muslim är inte oskyldig, de är av Shaitan, Koran och Hadith är tydliga i detta. Jag visade just att klippa och klistra inte fungerar. Islam är tydlig med att inte vara vänlig mot icke-muslimer.

  ”Och det där men att kapa av kroppsdelar, och jag vet itne vad, får inte tillämpas någon annanstans förutom där dom tillämpar sharia-lagar. Så Västvärlden och dina kompisar här ovan behöver inte frukta något.”

  Helt felaktigt, vi ser redan att många har att frukta från islam i Sverige, för att inte tala om resten av världen. Muhammad rånade folk och tog deras land när han gjorde detta, just för att de inte ville ha någon islam, sharia lagar som styrde dem. Men samtidigt så ser man att du inte tycker det är fruktansvärt med att kapa av folk deras kroppsdelar och låta dem torteras till döds, bara det är ett islamskt land och för att Muhammad gjorde det. Jag börjar tvivla på om du är så fredlig som du vill visa dig.

  ”Dessa personer som råkar vara muslimer i detta falll känner sig kränkta. att utöva våld etc. är fullständigt oacceptabelt. Men att skriva hatkommentarer och hatinlägg om utlänningar i helhet är bara absurt och gör situationen bara ännu värre. Dessa personer känner sig då kränkta.

  Om jag som muslim/utlänning försöker förklara för er vad religionen egentligen säger så kommer ni bara att hoppa på mig och kritisera det jag säger INNAN ni hunnit ta till er det budskap som jag försöker förmedla.”

  De personerna råkar inte vara, de är muslimer, och de är kränkta pga vad islam lär ut. Det handlar inte om utlänningar eller religion i allmänhet, det handlar enbart om islam. Varför du försöker få det till att handla om etniciteter förstår jag inte, men har stött på det ett antal gånger. Det är inte, kommer aldrig vara rasism att vara emot en religion.

  ”Så länge ni hatar så kommer ni bli hatade tillbaka och vise versa.”

  Man skall inte vara tolerant mot intolerans. Islams hatiska läror skall visas öppet, och de skall kritiseras.

  Koranen 4:47 ”O you who have been given the Scripture (Jews and Christians)! Believe in what We have revealed (to Muhammad SAW) confirming what is (already) with you, before We efface faces (by making them like the back of necks; without nose, mouth, eyes, etc.) and turn them hindwards, or curse them as We cursed the Sabbathbreakers. And the Commandment of Allah is always executed.”

  Hadith:

  Sahih Muslim Book 001, Number 0033:
  ”It has been narrated on the authority of Abdullah b. ‘Umar that the Messenger of Allah said: I have been commanded to fight against people till they testify that there is no god but Allah, that Muhammad is the messenger of Allah, and they establish prayer, and pay Zakat and if they do it, their blood and property are guaranteed protection on my behalf except when justified by law, and their affairs rest with Allah.”

  Sahih Bukhari Volume 1, Book 8, Number 387:
  Narrated Anas bin Malik:
  ”Allah’s Apostle said, ”I have been ordered to fight the people till they say: ‘None has the right to be worshipped but Allah.’ And if they say so, pray like our prayers, face our Qibla and slaughter as we slaughter, then their blood and property will be sacred to us and we will not interfere with them except legally and their reckoning will be with Allah. Narrated Maimun ibn Siyah that he asked Anas bin Malik, ”O Abu Hamza! What makes the life and property of a person sacred?” He replied, ”Whoever says, ‘None has the right to be worshipped but Allah’, faces our Qibla during the prayers, prays like us and eats our slaughtered animal, then he is a Muslim, and has got the same rights and obligations as other Muslims have.”

  Allt som står här är helt fruktansvärt. Icke-muslimers liv och egendom är inte värt någonting enligt Muhammad, de måste först bli muslimer för att få ett värde över huvudtaget! Det är döden som gäller för alla icke-muslimer som inte vill omvända sig genom tvång.

  Jag gillar inte islam, men jag är glad att du, AHLAM, försöker se bortom dessa påbud och lagar från Muhammad, att du inte vill lyda dem.

  Gilla

 57. Tony said, on maj 18, 2010 at 3:24 e m

  AHLAM! Glöm det sista jag sa just, du vill inte alls se bortom det fruktansvärda i islam. Du håller med en islamist, att man skall döda otrogna. Ni är intoleranta.

  Gilla

 58. Anonym said, on maj 18, 2010 at 6:05 e m

  Det har kunde lika gärna varit vilken arg folkgrupp som helst, tro inte att det är lugnt att använda rasistiska termer iaf.

  Gilla

 59. […] Efter filmerna ska ni läsa redogörelsen på Affesstatistik […]

  Gilla

 60. Inte-en-till said, on maj 18, 2010 at 8:08 e m

  Ropen skalla:

  INTE EN TILL (invandrare från MENA)!

  Gilla

 61. Vivian said, on maj 18, 2010 at 9:28 e m

  Komiska Ahlam,

  Du tillskriver faktisk Tony författarskapet av både Koranen och haditherna, när du skriver att det är något han tänker. då han rent faktiskt citerar ur nämnda skrifter.
  Men jag förstår dig, Ahlam. Jag ville också skämmas, om det hade varit min tro.

  ”Att döda en oskyldig människa är som att döda hela mänskligheten” gäller endast innanför Ummahn.
  ”Otrogna” och kufir inte bara får men befalls de rettroende at förfölja, förödmjuka och förgöra.

  Om Koranen och Sunnah bara vore en 1400-årig historisk/mytologisk skildring , ville den här diskussionen aldrig ha uppstått.
  Det är så här religionen rent faktisk praktiseras i 2010, mer eller mindre, i de muslimska länderna.
  Stening av våldtagna kvinnor, amputering av kroppsdelar, piskslag t.o.m. mot barn,
  slaveri, barnbrudar till gamla män (helt efter profetens förebild), hängning av homosexuella.

  Gilla

  • AHLAM said, on maj 18, 2010 at 9:53 e m

   Jag skäms inte över min tro, jag skäms för vissa folks beteenden!!

   Ha det så bra!! Puss&kraam<3

   Gilla

   • Jay said, on maj 19, 2010 at 1:26 e m

    AHLAM – inte nog med att du inte brydde dig om att svara på några av mina frågor – du ignorerar helt att ta till dig det som Vivian sa.

    Men som sagt, islam o demokrati går inte ihop – det har du bevisat för oss.

    Gilla

 62. scheisse said, on maj 18, 2010 at 9:33 e m

  Lars Vilks är min profet och dom som inte respekterar honom är grisar som bör halalslaktas.

  Gilla

 63. Davictus said, on maj 18, 2010 at 10:07 e m

  AHLAM, det finns ingen Allah och det som står i koranen är lika sanningsenligt som vilken valfri sagobok som helst. Nu har ju jag aldrig blivit hjärntvättad sedan barnsben och själv kunnat bilda mig en egen uppfattning om vilken världsbild jag, helt objektivt, väljer att tro på. För mig är det totalt osannolikt hur man kan leva ett helt liv efter en sagobok. De fakto är det ju så att religioner existerar och folk tror på dessa tomtar och troll. Det är helt ok med mig. Ni får tro på precis vad ni vill. Men kom för fan inte här och berätta för mig vad jag får göra och inte får göra bara för att det står si eller så i ”min” sagobok. Om jag väljer att rita mohammed så gör jag det. Du får ha din tro men jag får ha min (icke tro). På klippet här ovan ser vi alltså gäster i vårt land, gäster som har kommit hit för att få ‘skydd’ mot förföljelse, fattigdom eller sin tro (eller vad de nu har ljugit ihop för migrationsverket). De väljer aktivt att gå på en föreläsning där de vet vad som väntar. Sedan kräver de att föreläsningen ska stoppas. De skränar ”allah akbar”, kräver att vi ska visa respekt. Alla som inte håller med eller vill se vad mannen som håller i föreläsningen vill säga hotas, antastas och blir kränkta (på riktigt, inte kränkta via sin sagobok) Hur fan vågar dom? Till alla som tycker att de har rätt att göra så finns bara en sak att säga: ÅK HEM! Här har ni ingenting att hämta! Ni är inte välkomna här.. och nej.. Det här är INTE ditt land!

  Gilla

 64. VX said, on maj 18, 2010 at 10:10 e m

  Ahlam.. Diskrimineringskortet är det? Nä du, det funkar inte heller! Ni har skrikit varg länge nog.

  Säg gärna på vilket sätt muslimer är diskriminerade??
  Islam behandlas BÄTTRE än de flesta religioner i det här landet.. Islam får knappt kritiseras offentligt (sk. ”islamofobi” då och motsvarande finns inte för annan religion) ministrar från regeringen kommer och besöker era moskéer och pratar skit om hur duktiga ni är, ni får bidrag till islamsk verksamhet och ni får tro på er gud ostört.. Samma ger muslimer dock inte till andra religioner i era egna länder! Tvärtom eftersom desto mer muslimskt ett land är: Desto mer odemokratiskt och förtryckande av oliktänkande är det. Enkla statistiska fakta.

  Nä, som sagt.. Prata inte strunt!
  Och jag är även så trött på detta med ”muslimers perspektiv” bla bla bla..
  ”Vi” behöver inte se ett dugg från ”erat perspektiv” (trots detta försöker dock många pkiter in absurdum att göra just det trots att ert perspektiv är så oerhört förvridet).. Vad är det för sjuk idé??

  Varför skall Sverige anpassa sig efter muslimer (eller någon annan ideologi med liknande krav) för fem j-vla öre?

  Det är exakt som att efter att man blivit erbjuden att bo hos någon för att man är bostadslös.. istället för att bara vara tacksam och nöjd med detta börja kräva att inredningen måste ändras för man tycker inte om den och att husägaren måste acceptera detta. Det är ett sjukt och bortskämt sätt att bete sig och lika sjukt är det att vissa tycker det är ett okej beteende.

  Såhär är det: Som alla andra så skall muslimer anpassa sig efter Sverige om de vill bo här. PUNKT. Vill man inte göra detta skall man inte bo här. (Och borde inte få bo här!)
  Och ja, jag applicerar gärna detta på odemokratiska och totalitära etniska svenskar också! Gilla yttrandefriheten (och i förlängningen demokratin) eller stick till valfri diktatur.

  Gilla

 65. Anna said, on maj 18, 2010 at 10:15 e m

  Polisanmäl!! Identiteterna är ju ute på flashback.

  Gilla

 66. nicke said, on maj 18, 2010 at 10:18 e m

  Korkade mussar förf-n ! hur pantade får man bli …de där fick motsatt effekt från va de flesta mer smarta muslimer vill .

  Gilla

 67. UncleBob said, on maj 18, 2010 at 11:16 e m

  Jag fick ett mail häromdan med en mycket bra förklaring på begreppet ”Dubbelmoral”

  ”Muslimer i allmänhet och speciellt araber i synnerhet erkänner ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG att de är skyldiga till något. Även om de tas på bar gärning, var det bara ett ”misstag” eller så var det offrets fel – det är kort sagt allt bara ett ”beklagligt missförstånd” eller den oförbätterliga ”Svenska rasismen”.

  Socialister i allmänhet och svenska socialister i synnerhet är naturligtvis helt överens om detta och använder även de flitigt denna metod för att avvisa kritik. ”Det är de andras eller samhällets fel”.

  Gilla

 68. Søren Ferling said, on maj 19, 2010 at 12:19 f m

  @ TheFifthColon

  Din snak om svenskere i fængsel er den klassiske fejlargumentation – asymetrisk sammenstilling.

  Din snak om svenskere og demokrati er en tom påstand.

  Din snak om en sverigedemokrat, der har surfet porno er jo helt til grin – mener du virkelig at det et argument ?

  Din racismedefinition er reelt kommunisme, nærmere bestemt stalinisme, søgt gennemført under dække af at være ‘antiracisme’.
  ______________________________________________________

  @ Vivian

  Misslyckat? – Han gjorde mer än någon annan svensk i lokalen.

  Helt enig – han var, om ikke en helt, så dog et hæderligt menneske – i modsætning til de fleste andre ikke-muslimer i auditoriet.

  Man må have stor respekt for alle, der rejser sig imod den systematiske undertrykkelse – også selv om oprørsforsøget mislykkes.

  For at parafrasere Edmund Burke:“The only thing necessary for political correctness to triumph is that good men and women do nothing.”
  ______________________________________________________

  @ VM

  Här har vi väl om något ett problem med svensk kultur: En överdriven tro på staten och att den alltid kommer skydda och ta hand om en..

  Præcis – og omend svensk kultur er værst, er det noget fællesskandinavisk.

  Og tilliden har ikke været helt grundløs, dengang socialdemokratierne var relativt uideologiske og faktisk forbedrede mangt og meget, men omkring 70’erne blev partierne mere rent (kultur)maxistiske og dermed racistiske imod egne befolkninger.

  Et af den kulturelle marxismes slogans er: ‘Hvem vil befri os fra den vestlige civilisations åg (sv. ow)’.
  ______________________________________________________

  @ UncleBob

  ”Muslimer i allmänhet och speciellt araber i synnerhet erkänner ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG att de är skyldiga till något. Även om de tas på bar gärning, …

  Jep – fænomenet kaldes på arabisk ‘mazulum’ (z’et udtales som i det engelske ‘the’).

  Gilla

 69. deprimerande said, on maj 19, 2010 at 1:12 f m

  Har följt kommentarerna för denna länk och det är intressant att se den stora skillnaden som blir mellan dem som tänkt över situationen och resonerar efter egna uppfattningar som de skapat av grund och på dem som läser innantill ur en ”handledningsbok” .
  Det kommer människor till detta land pga förföljeser och krig som har gemensam faktor religion. TROTS detta så fortsätter deras kamp här. De kan inte stanna och slåss för sin tro men de kan fly och ta med sig problemen till ett samhälle som tidigare inte hade dessa problem. Och det jävligaste av allt är att vi, Sverige, de som styr detta land, har gjort det möjligt för dessa människor att göra detta.
  Det är en sådan jävla hets emot SD överallt men att extremister regerar i vårt samhälle protesteras det inte lika ljudligt mot för det kallas rasism. Det skrämmer folk till tystnad. Skam den som vågar tala så. Rasist vill ingen vara.
  Tycker att folk ska välkomna SD med öppna armar och låta dem uttala sig så som sig bör, visa lite stake, våga väcka debatt i offentlighetens ljus.
  Man kan lätt sitta på kammarn och ha massor av åsikter men det förändrar ingenting på utsidan. Så upp till kamp säger jag bara. Finns en massa ”brighta” människor som sagt ifrån i detta ämne och jag hoppas att ni är lika taggade att förändra situationen som jag är. Stå på er helt enkelt!

  Gilla

 70. EC said, on maj 19, 2010 at 1:35 f m

  Se hvad religion gør ved folks hjerner.

  Gilla

 71. Lawrence said, on maj 19, 2010 at 10:37 f m

  Detta är så sjukt jävla vidrigt. En 40 årig+ mussla med slöja står och skriker nonsens och beter sig som en 12-åring. Visst, vi vet ju att dom inte är världens intelligentaste människor men detta?! Killen i vitskjorta ska ha så jävla mycket cred för att han inte vände sig om och gav tjejen en fet jävla snyting, det kallar jag självbehärskning!

  Gilla

 72. shocked dane said, on maj 19, 2010 at 10:46 f m

  Svenske; nu må I stå sammen, annars er det snart slut.

  Gilla

  • Herr Jansson said, on januari 18, 2012 at 12:03 e m

   Jag, en lugn sansad person till åren kommen, inser att det ligger mycket i det du säger ”shocked dane”.

   Gilla

 73. Patrik T said, on maj 19, 2010 at 2:19 e m

  AHLAM

  ”Har du aldrig hört talas om Korstågen som gjordes för länge sedan?”

  Och vad gjorde Muhammed? Du glömmer en otroligt viktig detalj när du jämför kristendomen med islam. Upphovsmannen, min käre vän – upphovsmannen.

  Fast du har rätt i en sak. Folk är korkade (fritt tolkat av ditt inlägg). Koranen säger säkert en sak – och folk gör annat – precis som det är med Bibeln och dess anhängare. Av frukten känner man dock igen trädet…

  Gilla

 74. Tony said, on maj 19, 2010 at 5:22 e m

  AHLAM, ”Jag skäms inte över min tro, jag skäms för vissa folks beteenden!!”

  Tycker att det är mycket konstigt att du kommer hit och först säger att du inte tyckte om deras beteende mot ”mannen i vit skjorta”. Men nu så har du helt plötsligt visat att du inte skämdes över deras beteende, då de gjorde exakt som islam lär ut. Men skäms du inte över vad Muhammad sa om kvinnor?

  Jag hoppas du inte använder guldringar,

  Sahahi Bukhari Volume 7, Book 72, Number 754: ”Narrated Abu Huraira:
  The Prophet forbade the wearing of a gold ring.”

  och att du inte glömmer vad Muhammad sa, så att du förstår hur intolerant islam är,

  Sahih Bukhari Volume 7, Book 62, Number 33: ”Narrated Usama bin Zaid:
  The Prophet said, “After me I have not left any affliction more harmful to men than women.””

  Gilla

 75. Tony said, on maj 19, 2010 at 5:37 e m

  Till och med Muhammad förstod att Koranen var helt otrolig, så han sa att muslimer inte skulle ta med den till icke islamska länder.

  Sahih Muslim Book 020, Number 4609:
  ”It has been narrated on the authority of Ibn ‘Umar that the Messenger of Allah (may peace be upon him) said: Do not take the Qur’an on a journey with you, for I am afraid lost it should fall into the hands of the enemy. Ayyub (one of the narrators in the chain of transmitters) said: The enemy may seize it and may quarrel with you over it.”

  Gilla

 76. Mats Strandberg said, on maj 20, 2010 at 11:12 f m

  Jag är redan i kontakt med grekiska skeppsredare och indiska direktörer för företagen som slutligen skrotar utjänta fartyg. Greken är beredd att gratis föra ett skrotningsfärdigt skepp till Malmö eller Landskrona. Där delar han ut gratisbiljetter till personer som vistar sig i Sverige på landets bekostnad och med det politiskt korrekta Sveriges öppna famn. Han lovar att bekosta mat och husrum till resenärerna mellan den muslimska delen av Sverige och Suezkanalen. Där planerar han att göra ett kort stopp och lyckönska resenärerna inför deras återvandring i öknen till sina ursprungsländer.

  Detta kallar jag generositet och ett exempel på aktiv problemlösning.

  Det skrotfärdiga fartyget fortsätter sedan till Indien för upphuggning och återvinning.

  Två flugor i en smäll :)

  Gilla

 77. Peter said, on maj 20, 2010 at 12:31 e m

  Jeg så godt videoen hvor manden bliver truet.
  Ærgeligt at alle de muslimske retards ikke får et ordenligt lag prygl, så de selv kan lære at holde deres kæft!

  Hold kæft nogle klamme svin, de kan kun angribe i flokke!

  Gilla

 78. […] I kaoset under Vilks föredrag fanns det åhörare som stod upp för yttrandefriheten. Posted on 20 maj, 2010 by thomassdkarlsen https://affes.wordpress.com/2010/05/16/visa-respekt-din-javla-griiiis/ […]

  Gilla

 79. […] Så här skriver Jorge Capelan på newsmill om de våldsamma händelserna i samband med Lars Vilks föreläsning. Dessa händelser videofilmades och fotograferades så vilken amatör som helst kan kontrollera om det påstådda stämmer. Tack vare internet finns det idag många glada amatörer. En av dem hittar ni här på Affes statistikblogg. […]

  Gilla

 80. Danne said, on maj 24, 2010 at 3:27 e m

  Det här packet som hotar, spottar, attackerar med våld och sedan har mage att kräva respekt borde omedelbart utvisas på livstid. Ännu hellre avlivas.

  Gilla

 81. Jens said, on maj 24, 2010 at 4:30 e m

  Jodå,det är som vanligt. Människan är en simpel varelse i ständigt behov av en fiende….

  Gilla

 82. lee said, on maj 25, 2010 at 6:35 e m

  Den fredsälskande religonen som har en profet som var en rövare och pedofil .Det fanns judar i saudiarabien men dom finns inte kvar efter ett möte med the religon of peace (Den första muslimska slakten på judar ägde rum år 628 i Khaybar)..Muslimerna låter ingen annan än muslimer komma in i Mekka (så toleranta är dom mot religoner)men muslimer ska ha rätt att leva i och besöka Jerusalem som är judarnas och dom kristnas heliga stad.Där på tempelberget bygger dom en moskee ..Ungefär som om vi bygger en kyrka över kaban ..Skulle vi gjort det skulle det bli ett jäkla liv .

  Gilla

 83. Fred said, on maj 26, 2010 at 9:26 f m

  Att inte alla invandrare skäms? Se hur dom beter sig, som ett par jävla hundar! VISA RESPEKT SJÄLVA SÅ KANSKE NI FÅR RESPEKT. Idioter.

  Gilla

 84. ddayperspective said, on maj 28, 2010 at 5:17 f m

  Vilks har ensam en större moralisk resning än om man travade alla svikarna i riksdagen ovanpå varandra!

  http://ddayperspective.wordpress.com/2010/05/28/kommentar-till-wargentins-inlagg-faran-med-troga-politiker-httpfrianyheter-wordpress-com20100527insandare-faran-med-troga-politiker/

  Gilla

 85. Allan O Snackbar said, on maj 30, 2010 at 10:56 f m

  Ett tydligt exempel på skillnaden mellan svensk mentalitet och mellanöstern beteende.
  De här människorna kommer aldrig att kunna bli en del av vårar samhälle, inte så länge vi har ett samhälle som bygger på demokrati och samförstånd.
  Inte undra på att wahhabiterna vill sätta sina smutsiga klor i mitt land.

  PS: Vi har en ny form av marxism som håller på att infiltrera vårat samhälle, men denna gång från toppen den kallas för genus”vetenskap” och är förklädd marxism+radikalfeminism.
  Tro mig när jag säger att alla här bör kolla upp denna ideologi och exakt vilka som är dess förespråkare.

  Gilla

 86. Patricia said, on juni 23, 2010 at 7:06 f m

  Riktigt bra inlägg måste jag säga, sådant behöver verkligen uppmärksammas och jag hoppas att det kan bli en tankeställare för många.

  Gilla

 87. […] man se videoklipp som visar vad som hände när Lars Vilks besökte Uppsala Universitet i våras: https://affes.wordpress.com/2010/05/16/visa-respekt-din-javla-griiiis/ […]

  Gilla

 88. Robsvali said, on juli 15, 2010 at 10:57 e m

  Släng ut dom bara vilka svin.

  Gilla

 89. Peter said, on augusti 28, 2010 at 5:38 e m

  Med risk för att få en hel del potatisar kastade på mig (bildligt) här i kommentarsfältet…
  Ni anklagar muslimer, islam och hela folkgrupper pga vad dessa SKITSTÖVLAR på mötet gjorde. Dessa idioter är rasister, intoleranta, konfliktsökande och allmänt störda.
  Det är SÅDANT som skall tryckas ned och stävjas och som tyvärr ses mellan fingrarna av samhället av rädsla för att nån pk-tomte skall skrika ”rasist” eller ”islamofob”.
  Att just skilja på islam och oacceptabelt beteende är därför a och o för att komma till rätta med sådant här utan att bli måltavla för pk-institutionerna.

  Jag känner flera muslimer som är helt normala. Det är ”Svensson”-muslimer som skiter i sådana här saker, förvisso kan de bli ledsna och kränkta av grova påhopp som tex Vilks ägnar sig åt, men de lever sina liv i all enkelhet utan att ta på sig offer-rollen så fort någon svensk yttrar ordet ”islam” i någon mening.

  Missförstå mig inte, jag blir lika förbannad som ni när jag ser de här bilderna och vill ge samtliga sk*tungar på filmerna på käften. Mannen i vitt verkar få stå ut med en hel del påhopp som ingen skall behöva tåla i ett fritt samhälle, dock vet jag inte vad han har sagt och gjort innan. Skulle han t.ex. skrikit ”håll mun svartskallar” hade jag nog snarare ursäktat de övrigas beteende. Jag tvivlar dock på att så är fallet.
  Så, min poäng är: var inte dumma och yttra ”Ja.. se, sådana är dem.. muslimerna” pga detta klipp. Då är ni inte ett dugg bättre än de på filmen. Var smartare än så.

  Att sedan många idioter är muslimer och tvärtom visar snarare på att stora grupper som tagit sig hit kanske inte är de mest välutbildade öppna människorna. Men som sagt, de har flytt till ett fritt demokratiskt samhälle, och då skall de även lära sig att tolerera andras fria åsikter också. DET skall vi inte tumma på.

  Gilla

 90. Vill du inte veta? said, on februari 13, 2011 at 11:21 e m

  Är lite nyfiken över vad det är ”dom” skriker. Någon som vet?

  Självklart borde detta anmälas. Varför inte till DO också. Som jag kunde se så var ”de vita” i minoritet i denna lokal….

  Gilla

 91. […] Lyssna och läs mer om det här. […]

  Gilla

 92. natas said, on mars 13, 2011 at 9:21 e m

  Har länge funderat på varför en troende muslim väljer att fly till ett västland . varför fly till ett land med i botten kristna värderingar . varför fly till ett land fullt med ”otrogna”
  Jag skulle aldrig fly till land med folk jag föraktar.

  Gilla

 93. Observer said, on april 15, 2011 at 9:24 f m

  Skammens land Sverige idag .

  Gilla

 94. Susanne said, on april 15, 2011 at 4:26 e m

  Hur puckad är man om man skriker massa plåpord på annat språk än svenska, när man är i sverige??????
  Dom kräver respekt, respekt är nått man förtjänar det kan man inte kräva.
  Och om man kommer hit och bara tar och tar och inte ger. D.v.s Tar socialbidrag och inte jobbar, man kan överhuvudtaget inte ens 1 sekund, förvänta sig att vi ska respektera dom.
  Det är åt helvete för lite knuttar och raggare i sverige i dag.

  Gilla

 95. David said, on april 17, 2011 at 1:57 f m

  Ut med muslimerna, och judarna samtidigt! De tär på vår välfärd, och stjäl våra jobb och tjejer.

  Gilla

  • Illwill said, on april 17, 2011 at 8:48 f m

   Lite väl uppenbart trollande, David. Judar tär inte på välfärden och i nästan samtliga fall är de fullt integrerade. Muslimerna stjäl inte våra jobb. Ska du vara rolig: var rolig och inte korkad. Dock är ämnet tyvärr inte överdrivet skoj, så ska du vara rolig så bör du lägga dig på en hög nivå och inte bara köra ”jag är 15 år och tycker att jag är jätteskoj”, för jag tror de flesta som läser Affes alster är minst 10 år äldre än vad du är och uppskattar inte snorungar.

   Gilla

 96. Anna Dahl said, on juli 12, 2011 at 12:42 e m

  Jävla muslimer.

  Gilla

 97. lasse said, on juli 17, 2011 at 11:42 f m

  klassisk media retorik.
  Man klipper ut en liten del av verkligheten för att bevisa sin sak om att hela verkligheten är så här.

  Visar man en film om hur korkade araber och muslimer är så är det väl klart att ett det blir ett som getingbo ibland musslimerna som tittar. Stoppar man då in huvudet i det getingboet så gör det ganska ont. Det kan min femåring räkna ut.
  Tjaffs om respekt hit och dit men försök vara lite pragmatiska. ber man om respekt i en uppretad arabisk folkhopp så kan vem som helst räkna ut att det blir konflikt.

  Att folk från arabländer och musslor har ett gapigt och demonstrativt sätt är inte heller okänt.
  Polisen gör rätt som släpper ut dom på gatan och där kan dom stå och skrika av sig lite.

  Felet ligger i att naiva svenskar har offentliga visningar av wilks film. Det är som att be om bråk.
  Vi tror att folk ska komma till Sverige och direkt be sig svenskt åt. Människor från länder där krig och hot tillhör vardagen reagerar helt annorlunda på sånt här än vad en medeklass svensk gör.

  Släpp den här jävla prestigen och respekt hit och dit. Försök se praktiskt på det hela.

  Gilla

  • Aemon said, on augusti 17, 2011 at 12:02 e m

   ”Felet ligger i att naiva svenskar har offentliga visningar av wilks film”

   Nej Lasse, du har helt fel där. Felet ligger i att hatiska muslimer hetsar upp sig så till den milda grad över en teckning, en film o liknande. Däri ligger felet.

   Att visa bilder/filmer osv i Sverige där vi har yttrandefrihet (än sålänge) är INTE fel.

   När vi börjar vika oss så kommer yttrandefriheten att försvinna, sen dröjer det inte länge förrän resten av våra fri- o rättigheter försvinner ner i samma svarta hål.

   Vi är på väg mot en skiljeväg, antingen ger vi efter o förlorar demokratin o våra fri- o rättigheter eller så sätter vi ner foten rejält o visar vem som bestämmer i Sverige.

   Gilla

 98. SS said, on september 2, 2011 at 6:35 f m

  Vi ska visa respekt!!….VA??

  Gilla

 99. renate said, on september 13, 2011 at 7:52 f m

  Jag kan bara beklaga Affe, och hans rädsla. Än mer beklagar jag att folk som skriver sina hatiska inlägg på denna sida ofta är anonyma. Det är ynkligt.

  Gilla

  • O_Rolig said, on september 23, 2011 at 11:01 f m

   Kunskap och intelligens leder till rädsla när människor därav kan konkretisera en annalkande fara och därmed förstår vad som kan och HÅLLER på att hända. renate (med litet ”R”?) mfl kan leva låtsaslyckliga i sin infantila bubbla tills det går åt h-vete totalt…

   Gillad av 1 person

 100. Nisse said, on november 18, 2011 at 8:20 e m

  Citat lasse

  ”Vi tror att folk ska komma till Sverige och direkt be sig svenskt åt.”

  Nej det tror vi inte. Var har du fått det ifrån?
  Du kanske skulle börja engagera dig i alla problem vi fått med invandringen istället och se att detta bara är toppen på isberget.

  Gilla

 101. Nisse said, on november 18, 2011 at 8:24 e m

  renate!

  Jag kan bara beklaga att du själv är så rädd för att Affe belyser problemen med invandringen.
  Är du rädd att verkligheten ska störa din humanistiska storhet?

  Gilla

 102. Ärlig hederlig svensk man said, on december 26, 2011 at 4:50 e m

  Helvetet kommer att välkomna dessa muslimska fanatiker.

  Gilla

 103. Herr Jansson said, on januari 18, 2012 at 11:57 f m

  Otroligt ! Nu förstår jag (som vanlig ”Svenne”) varför polisen i Malmö sade ”apa-djävel” som jag innan dessa video-snuttar var emot. Inte nu.
  De uppför sig sig och låter faktiskt som riktiga apor.
  Tack vare videorna underlättar de min politiska kompass nästa val.

  Gilla

 104. Mathias said, on januari 26, 2012 at 9:47 e m

  Fy F-n.
  Efter detta har ordet rasist helt bytt mening.
  Ordet rasist är nu i mina ögon en rättighet som alla icke muslimer måste få ha.
  För det betyder att man inte accepterar att bli förtryckt.
  Jag önskar att alla muslimer på dessa 2 filmer blev utvisade i morgon.
  Nu skall jag sätta in 1000 sek på anti islams bg.
  Usch vad illa berörd jag blev av detta

  Gilla

 105. yaser said, on april 4, 2012 at 12:23 f m

  Det är synd och skam att en del mina medmuslimer är så obildade, samt att de är så osofistikerade att det ger nyheterna just de bilder och rubriker som eftersöktes.

  Jag kan inte se samhällsnyttan med att skapa en tillställning där hela upplägget går ut på att tankelöst provocera, samt att informerar om det i förväg, så att alla lättprovocerade och förutsägbara muslimer av lägre bildning kan samlas som flugor lockade till skit.

  Jag tänkte föreslå att man filtrerar åskådarna så att man får en mer akademisk respons, men så kom jag att tänka på att Lars Vilks skulle vara det förste att misslyckas med att få inträde.

  Jag har länge tyckt att Lars Vilks är en fjant, en narr.

  Dock har jag fått lite mer respekt för han på senare tid. Med betoning på ”lite”.

  http://y4ser.wordpress.com/2012/03/20/lars-vilks/

  Jag skulle kunna be om ursäkt till killen i vit å muslimerna vägnar, men ärligt talat, det där var framför allt representanter för jordens idioter, inte för jordens muslimer. Precis som fotbollshuliganer är reprentanter för jordens idioter.

  Jag skulle inte gå till ett möte som i förväg har publicerat att de tänker provocera fotbollshuliganer, låta fotbollshuliganer komma in, och ta in två (2) poliser för att hålla ordning.

  Skulle jag gå till en sån möte, och bli nerslagen, skulle jag vara idioten i det hela. Jag och de som sammordnade fiaskot.

  Gilla

 106. yaser said, on april 4, 2012 at 12:34 f m

  Kolla in nedan video, och varje gång du hör ”black army” så ersätt det med ”muslimer” i tanken. Bytt ut ”alkohol” mot ”allah’o akbar”.

  Gilla

 107. Tre sanningar | Jan Millds blogg said, on februari 18, 2015 at 6:40 e m

  […] Affes blogg kommenterade: […]

  Gilla


Kommentera gärna. Håll god ton.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: