Affes Statistik-blogg

Det nya medielandskapet.

Posted in Betraktelser by Affe on mars 24, 2010

Jag har tittat lite på besöksstatistiken för bloggen Politiskt Inkorrekt. En blogg som i princip gjort succé på nätet. En viktig faktor för att göra succé på nätet är länkar till sidan. Länkar till denna sida har systematiskt censurerats bort i de flesta etablerade media på nätet. Det är väldigt sällan, om någonsin, man hittar en länk till sidan i något kommentarsfält eller bland blogglänkar på de etablerade mediasidorna. Med det i åtanke är deras framgångar ännu mer imponerande.

Den här censureringen och blockaden kan man ha i bakhuvudet när man studerar diagrammen nedan. Dessa trogna besökare gör alltså allt de kan för att deras egna läsare inte ska besöka PI.

Diagrammen visar besök hos PI från datorer på de etablerade medias arbetsplatser.

Den första grafen ger en bild av regelbundenheten. Vilka dagar som är helgdagar går inte att ta miste på.

Den andra grafen visar mer specifikt vilka som är de största fansen av PI.

Den tredje grafen visar besöken kontorstid under en månad. Mellan 15:00-16:00 är det någon där från media nästan varannan minut.

7 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cavatus said, on mars 24, 2010 at 10:51 f m

    Jag slår mig i backen på att många journalister inte längre ställer upp på den svenska lögnen. Men de måste hålla masken för att inte bli av med jobbet. I själva verket tycker de att det är bra att sanningen kan komma fram på annat håll, eftersom de i sitt dagliga värv är tvungna att mörka och undanhålla fakta.

    Tack för denna utmärkta sammanställning.

    Gilla

  2. Universalgeni said, on mars 25, 2010 at 9:05 e m

    Jeg tror ikke, svenske journalister forstår ret meget af, hvad de læser. At svenskerne gerne vil være svenske. At man foretrækker at have svensk kultur i Sverige. Og være et folk som i gamle dage, – det fatter de ikke.

    At et folk er et folk, har jo ikke noget med racer at gøre. Eller racisme. Jeg fatter ikke, hvorfor de vil have, at Sverige skal løbes ned af fremmede.

    Man har haft store udvandringsbølger før. 1,3 millioner svenskere rejste til USA mellem 1800 og 1900. Det bliver meget værre den her gang. Alle kan jo koordinere over internettet og selv oprette hjælpecentre i de lande, folk rejser til. Videoer kan vise, hvad man gør og hvordan det nye land ser ud. Det bliver nemt og hurtigt.

    Tomme huse. Som bankerne ”arver”. med gæld. Bankerne går ned. Statsbankerot følger. Endnu flere rejser.

    Lige pludselig en dag går der hul på bylden. Ligesom sidste gang vil de ansvarligt sande, at man ikke kan byde svenskerne hvad som helst. Når Sverige skider på svenskerne, vil svenskerne en dag skide på Sverige.

    Til tonerne fra Pippi Långstrump: Ajö, lilla Sverige, ajö….

    Gilla

  3. Allemand said, on mars 31, 2010 at 7:11 e m

    Från Ians sajt
    Kan du hjälpa till.

    Ian Wachtmeister säger:
    mars 31, 2010 kl 7:26 e m
    Någon som är bättre på att leta uppgifter på Internet; var snäll att leta fram de fakta som jag minns så tydligt, nämligen att 80% av journalisterna i Sverige tillhörde den röd gröna röran och att mera specifikt (ung.) 38% var miljöpartister. O.S.A.

    Gilla

  4. Torbjörn said, on mars 31, 2010 at 9:06 e m

    Herregud! Sitter journalister och surfar på extrema sajter på betald arbetstid? Det kunde gå ihop om de samlade info till artiklar, men eftersom de inte skriver om Politiskt Inkorrekt, så förutsätter jag att det är hobbysurfande. Avskeda dem! :)

    Cavatus:
    Jag tror också att en del journalister har en kluven inställning till mångkulturen. Den har ju drabbat dem också.

    Gilla

  5. kalle008 said, on april 15, 2010 at 9:06 e m

    Affes statistikblogg är den i särklass bästa bloggsidan på hela nätet.

    Just FRÅNVARON av sofistikerade analyser, och användningen av grova, vardagliga diagram, enkla och tydliga, gör bevisningen robust i ordets mest positiva betydelse.

    Det är i det närmaste omöjligt att argumentera MOT Affes statistik!

    Gilla

    • Affe said, on april 15, 2010 at 9:38 e m

      åja, nu tog du väl i litegrann :-) men tack för berömmet! Glädjande att du har noterat det som var en av intentionerna.

      Gilla

  6. […] Palmaer är en otäck ”konspirationsteoretiker”? I så fall bör du bekanta dig med följande besöksstatistik. Som visar på pk-mediernas dagliga besök hos en stor, politiskt inkorrekt nyhetsförmedlare, vars […]

    Gilla


.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.