Affes Statistik-blogg

Våldtäktsrekord igen år 2009

Posted in Kriminalstatistik - Sverige by Affe on december 15, 2009

Bara en prognos men att det blir rekord även 2009 råder det inga tvivel om. 5455 våldtäkter anmälda och då är inte december inräknad. Förra rekordet låg på 5446 (2008).

Tillsammans med medelvärdet för de 11 första månaderna blir prognosen 5951 anmälda våldtäkter 2009.

Tagged with: , ,

22 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Joakim said, on december 16, 2009 at 1:45 f m

  Detta har så klart inget med den ständigt växande gruppen icke-svenskar att göra…

  Gilla

 2. Daniel said, on december 16, 2009 at 7:36 f m

  Alltså, fan, vilken ökning. Trenden innan 2005 var dålig nog men de senaste fyra åren? Vad är det som händer med Sverige?

  Gilla

 3. Ann-Marie said, on december 16, 2009 at 2:37 e m

  Vad det är som händer? Jo, massor av nya invandrare från länder där kvinnor är tvingade att gå klädda i svarta sopsäckar hela dagarna för att inte fresta dom stackars männen. Det blir en kulturchock att se så många lättklädda flickor och dom tror förmodligen att det här är ett gratis smörgåsbord och det är bara att ta för sig.

  Gilla

 4. Per den andre said, on december 16, 2009 at 8:52 e m

  Riktigt sorgesamt att läsa men samtidigt väldigt frapperande… i alla fall för de flesta. Hur många fler våldtäkter ska det krävas innan vi drar i nödbromsen?

  Jag undrar vad mörkertalet är.

  Gilla

 5. Torbjörn Frisk said, on december 17, 2009 at 8:28 f m

  http://hodja.wordpress.com/2009/12/15/danmarks-statistik-er-blevet-lidt-mere-aben/

  Du har väl inte missat Danska statestiken som finns tillgänglig på länk ovan?

  Vära invandrare är väl ungefär som deras!

  Gilla

 6. Nemo said, on december 17, 2009 at 11:18 f m

  Hej Torbjörn,
  Nej, Danmark har faktisk ikke haft en tilsvarende stor stigning. Det er også i DK mænd af anden etnisk herkomst, i praksis muslimer, der begår de fleste voldtægter (de står vist for to ud af tre), men der har altså ikke været denne stigning, og jeg har undret mig meget. Måske på grund af den ‘stramme flygtningepolitik’ som den kaldes – altså at vi har sendt et signal om, at vi ikke vil finde os i hvad som helst. Der er også mulighed for udvisning, men det er jo en relativt ny foreteelse, og jeg tror såmænd ikke engang, at de nyeste indvandrere er klar over, at de kan blive udvist.

  Gilla

 7. Morten - - - said, on december 17, 2009 at 9:33 e m

  ”Vära invandrare är väl ungefär som deras!”

  Ja – men vi er ikke præcis som I, for vore vilkår er ikke præcis som jeres. Vi konfronterer således typisk indvandrerne hurtigere, og derfor forekommer ikke bare voldtægt mindre hyppigt i Danmark, men karakteristisk nok også såkaldt ”hate-speech” fra (specielt: somaliske) imamers side. Et stort problem i mange lande, og et problem, vi også havde, men gjorde noget ved.

  Danmark er et lille land, og vi kan ikke ”vige ud”, som svenskerne kan. Og dermed ikke fly problemerne. Det er måske en ulempe i visse sammenhænge, men har dog den fordel, at man ikke så let kan lyve for os. Vi kan allesammen se, hvad der foregår.

  – – –

  Gilla

 8. Nemo said, on december 18, 2009 at 8:05 f m

  Hvad jeg virkelig ikke fatter er, at indvandrerne ikke har noget ‘don’t rock the boat’-instinkt. Det er som om det ikke falder dem ind, at de er i et fremmed land, og at dårlig opførsel kan få ubehagelige konsekvenser.
  Det allerværste, man tilsyneladende kan gøre mod danske kriminelle uden statsborgerskab, er at idømme dem udvisning – men hvis de har så meget imod at skulle forlade landet, hvorfor passer de så ikke lidt bedre på med at lægge sig ud med befolkningen? Tror de, vores langmodighed vil vare evigt?
  Det er måske det, der er galt. DE har en tendens til umiddelbar hidsighed – VI sætter en ære i at holde masken indtil vi er mere end gale nok til at gøre noget alvorligt ved sagen. Det misforstår de i retning af, at vi er så dorske, at vi vil finde os i hvad som helst.

  Gilla

  • Ann-Marie said, on december 18, 2009 at 2:40 e m

   Det ligger mycket i det du säger! Men samtidigt tror jag att vi europeer har blivit så avtrubbade av ständig propaganda från massmedia och politiker att allt vi säger och gör är rasistiskt. Det är därför som, i alla fall, svensken ”knyter näven i byxfickan” istället.

   Gilla

   • Morten - - - said, on december 21, 2009 at 7:22 e m

    Mon ikke Sverige kan læse sin fremtid i Danmarks nutid ?

    Debatten i offentligheden kommer vel til Sverige engang ?

    Også vi blev kyst tilforn – fuldstændig ligesom I gør i dag. Men det fik jo gudskelov ende. Nu kører debatten i alle danske medier med langt mere balanceret repræsentation.

    – – –

    Gilla

   • Affe said, on december 26, 2009 at 6:13 e m

    Säkerligen kommer det förändras även här. Det tar bara mycket längre tid. Förnekarna har mycket större makt här och sitter på tunga positioner. Det jag hoppas på är internet och bloggandet.

    Gilla

 9. Torbjörn Frisk said, on december 18, 2009 at 2:04 e m

  Kan något samband mellan deras orationella beteende och nedanstående länkar finnas??

  Mycket muslimskt!
  http://www.consang.net/index.php/Summary#Introduction

  Lite Muslimskt!
  http://www.jewishmag.com/99mag/nobel/nobel.htm

  Inget Muslimskt!
  http://www.topuniversities.com/university-rankings/world-university-rankings/2009/results

  Gilla

 10. BR said, on december 19, 2009 at 11:16 e m

  http://www.aftenposten.no/english/local/article190268.ece

  65% av gärningsmännen var av utländsk härkomst
  80% av kvinnorna var av norsk härkomst

  Översätt det till svenska förhållanden -6000 våldtäkter
  3120 svenska kvinnor våldtagna av mångkulturen per år.
  Brå uppskattar mörkertalet till 3 ggr.
  Över 9000 svenska kvinnor våldtagna av invandrare per år.
  Undrar när den löpsedeln kommer på aftonbladet.

  Gilla

  • Ann-Marie said, on december 22, 2009 at 3:15 e m

   Glöm det! Det vore rasistiskt!

   Gilla

 11. BLU-82 said, on december 22, 2009 at 10:59 f m

  Har svenska män blivit kåtare ? Gudrun S menar att alla män är talibaner, det är kanske pga det. Man bör över lägga märke till att den genomsnittliga åldern på våldtäktsmännen minskar. Se tex serievåldtäktsmannen i Göteborg som är 15 år. Svenska män måste skärpa sig , och ta sig i kragen. Svenskarna ses ju internationellt som de värsta våldtäktsmännen i världen, eftersom Sverige har flest antal våldtäkter i världen per capita.

  Gilla

  • Ann-Marie said, on december 22, 2009 at 3:17 e m

   ”Nysvenska män” i så fall… Därmed inte sagt att inte våldtäkter begås av ursprungsbefolkningen, men inte tillnärmelsevis i samma höga grad.

   Gilla

 12. OBOen spiller falsk « Snaphanen said, on december 22, 2009 at 4:16 e m

  […] Bara en prognos men att det blir rekord även 2009 råder det inga tvivel om. 5455 våldtäkter anmälda och då är inte december inräknad. Förra rekordet låg på 5446 (2008).Tillsammans med medelvärdet för de 11 första månaderna blir prognosen 5951 anmälda våldtäkter 2009. Våldtäktsrekord igen år 2009 […]

  Gilla

 13. Spaceman Spiff said, on december 23, 2009 at 1:14 f m

  Det er bare en løsning på dette, at også svensker begynner å kle seg i svarte ”sopsäckar” også. Det begynner å haste for dere å stoppe utviklingen. Er dere i stand til å stoppe galskapen? Sverige er et skrekkeksempel, men Norge følger desverre etter…

  Gilla

 14. Olle said, on december 23, 2009 at 9:49 f m

  Hej Affe!!

  Kritiken är löjlig vägd mot de rena falsarierna BRÅ ägnat sig åt.Du är så där lite luttrat artig när du malts ner av rödtottarna som gift sig med lögner och manipulationer.
  Statistik kan alltid kritiseras men kritiken mor dina bästa sammanställningar är myggplockning från elefantens rygg.
  Den siffra som är hemligstämplad är antalet fängelseinterner med utländsk bakgrund.
  Jag förstår varför den är det.
  Det har blivit en politisktkorrektekt lyteskomik när det gäller att åtgärda problemen.
  Struts mentaliten är ohållbert barnslig och dess ena frukt är ökad misstänksmahet och polarisering.
  Jag kan berätta för dig att BRÅ är rejält generade av din sammanställning över sambandet mellan andelen ”utländsk härkomst” brott och totalbefolkning i olika kommuner. Jag har tvingat dem att svara och förklara varför det ser ut som det gör och VARFÖR de inte gjort samma sammanställning och vilka fel din sammanställning skulle innehålla. Efter att ha lyckats simma igenom alla undanflykter bortförklaringar finter och trams.Kom sent om sider erkännandet att de inte FÅR göra den.
  Det framgår av det direktiv som regeringen gett dem.
  Sammanställningen skulle vara ”etniskt särskiljande” vilket både du och jag vet att den inte är. ”Utländsk” bakgrund säger faktiskt inget annat än de kommer från annat land.

  Argumenten om ”andel unga” ”socioekonomiska faktorer” ska brå vara oerhört glada för att du inte tagit med. För korrelationen mellan din statistik och deras ”social” kriminologiska bortförklaringar pinsamt okorellerade.
  Jag kan bara konstatera att ”Kriminologi” är socialismens verktyg för sin självuppfyllande profetia. Det största hålet i ”krimonoideologins” teser är de tvärförbjudna orden religion och kulur.I I Sociialisters tankeförbud ingår att vi skulle kunna ha olika värderingar.

  Stå på dig Affeman!!

  Gilla

  • Affe said, on december 26, 2009 at 5:39 e m

   Hej Olle,
   Tack för den kommentaren! Intressant det där med din kontakt med Brå.

   Nej det där med ”andel unga” t ex anser jag bara är en skicklig avledningsmanöver från ffa Sarnecki som ofta tjatar om det. Många går på det och köper resonemanget att ”brottsligheten har inte ökat, det är andelen unga som har ökat, och de är mer brottsaktiva”. Jaha… men då har väl brottsligheten ökat?…

   Eller när det gäller invandrare. ”Det beror inte på att det mer invandrare, det beror på att invandrare har fler barn och unga och barn och unga är mer brottsaktiva

   Bara finter…

   Jag antar att du postade din kommentar under fel inlägg? Ser du detta så kopiera gärna din kommentar under ”Några vanliga frågor” så tar jag bort den här under.

   Gilla

 15. otto olsen said, on januari 2, 2010 at 1:56 e m

  Vi kommer før eller senere til å bli tvunget til å deportere alle ikke-europeiske muslimer ut av Europa…ellers er vår sivilisasjon dødsdømt…og det er vi som individer også!

  Gilla


Kommentera gärna. Håll god ton.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: