Affes Statistik-blogg

Det rasistiska luderlandet Danmark!

Posted in Betraktelser by Affe on augusti 16, 2009

Detta, och mycket annat, skreks av besökarna (anhöriga till de åtalade) vid en rättegång i Danmark. Anledningen? De gillade inte domen livstids utvisning. En av de åtalades pappa kastade sin jacka mot domaren och var på väg att ge sig på honom, men blev övermannad.

”Jag ska döda dig” skrek Abdullah Maayuf Al-Badri och kastade en stol efter åklagare och två poliser var därefter tvungna att hålla fast honom. Ett par av de cirka 25 närvarande anhöriga närmade sig också åklagare, och denna måtte ta en annan utgång än han skulle. Allt detta medan stolar, bord och dörrkarmar fick både knytnävslag, slag med handflator och sparkar, tillsammans med höga rop, skrik och gråt.

Nöjesfältet i Vorbasse där flickan våldtogs.

Nöjesfältet i Vorbasse där den 14-åriga flickan våldtogs av fyra irakiska män.

Man kan förstå de anhörigas reaktioner. De åtalade hade ju bara (ironi) gruppvåldtagit en dansk flicka. En flicka som nyss fyllt 14 år och var oskuld.

Den nu 15-åriga flickan lider idag av posttraumatiskt stressyndrom. Samtidigt har hon fått diagnosen djup depression. Idag ligger räkningen för hennes psykologsamtal på ett femsiffrigt belopp för en ännu inte avslutad psykologbehandling. Därtill kommer ett behov för ytterligare behandling hos psykiatriker. Hennes familj lever idag på hemlig adress med hemligt telefonnummer och alarmsystem.

Jättebra jobb av Fröken Sverige som översatt Morten Perregaard artikel till svenska. Läs den!
http://imittsverige.blogspot.com/2009/08/morten-perregaard-om-fyra-irakier.html

Originalet på danska
http://www.sappho.dk/fire-irakere-udvist-for-bestandigt-for-voldtagt-af-14-arig.htm

En sorgens dag för Danmark
Greps i kyrka

7 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Trocadero said, on augusti 16, 2009 at 3:24 e m

  Ja, vad kan man säga. Äckliga stenåldersmänniskor som istället för att ta sitt straff för ett vedervärdigt brott tycker att hot och eventuellt mord är en bättre utväg. Hur lång tid kommer det att ta innan snyfthistorierna om dessa mäns ”extremt svåra” levnadsförhållanden skriks ut i högan sky?

  Gilla

 2. wodinaz said, on augusti 17, 2009 at 9:19 f m

  Riktiga avskum, och som ett kvitto på total moraliskt förfall: Först inte finna sig i att det är illegalt med våldtäkt, och sedan fullständigt förakta rätten. Dessutom verkar de inte ha något inre fördömmande i sin egen kultur; en sak att folk begår grova brott, men det är en helt annan sak när den egna kulturkretsen inte fördömmer dem.

  En avgörande skillnad mellan t.ex. svenskar el. danskar och dessa folk är att de svenskar som begår dylika brott enhälligt och fullständigt fördöms av sina egna. Samma verkar absolut inte råda när det gäller dessa folk, vilket förklarar deras överdrivna våldtäktsbenägenhet. Apologetisk etnocentrism är bara för äckligt.

  Danmark har en förhållandevis ny utlänningslag, vilken säger livstids utvisning för våldtäkt och/eller sex med minderåriga.

  Önskemål till SD: Föreslå samma lag i Sverige.

  Gilla

 3. Blodsven said, on augusti 19, 2009 at 4:11 f m

  Inte bara föreslå wodinaz, svenska folket skall kräva det av politikerna oavsett vilken som sitter vid makten. Detta beteende är inget annat än glasklar rasism mot oss nordbor. Visa ut hela jävla släkten så har man markerat en gång för alla vad som gäller. Fan vad jag mår illa av denna jävla ynkedom som vi har framförallt i Sverige..

  Gilla

 4. acer said, on augusti 22, 2009 at 7:51 e m

  Om detta skulle drabba mina barn så skulle araben få plikta med llivet.

  Gilla

 5. Nordbo said, on september 2, 2009 at 11:32 f m

  Bra blogg.

  Gilla

 6. Kim Lene said, on oktober 16, 2009 at 6:20 e m

  Underbar blogg !!!! Skönt med fakta om kulturberikarna.

  Ja vad säger man om dessa muslimer…..inget förvånar , när man ser deras ”damer” klädd i nå tygstycken , över trynet till och med.
  Inte förvånande att muslimkillarna våldtar normalt klädda tjejer , ja i detta fall till och med BARN !!! Är man muslim och kåt , då får man göra som man vill med en ”svennehora” eller som i detta fall med ett BARN från Danmark…..
  perfekt muslimjobb !
  Deras egna damer , med tygförsedda trynen , våldtar dom inte, vilket är fullt förståeligt , det hade nog ingen annan heller gjort. Fulare klädsel finns inte i denna värld, å trynet syns ju aldrig…

  Blir det inte stopp på denna invandring och medföljande brott , framförallt våldtäkter och misshandel, snart ……så blir jag också en kulturberikare , laglig eller ej, i nåt annat land , ett land som INTE har fyllt muslim och talibankvoten än, och förhoppningsvis HELT utan muslimer , men det är ju som med pesten……
  Hur som helst , jag måste väl få asyl någonstans, av samma orsak som muslimerna får asyl i Sverige , krig och elände !!
  Lite märkligt känns det , att söka asyl p.g.a. dessa orsaker…..men dom är ju tyvärr sann , se bara på denna underbara blogg !

  Jag orkar inte se skiten , ett Sverige fullt av patetiskt fega makthavare , politiker och journalister som gör allt för att stoppa folkets åsikter , en MYCKET farlig väg i nåt som kallas för demokrati…..

  Sverige liknar mest ett Stalins Ryssland , där fakta och frihet inte existerar , bara makthavarnas försök att kväva sanningen och smutskasta dom som verkligen tar fram den samma. Snyggt jobbat Sverige:-(((

  Från all tråkig ofrånkommen sanning, till något positivt :-))
  Jag gläds med framgångarna för SD med flera, och alla sköna bloggare som denna blogg t.ex. Ett litet hopp finns det för Sverige ända :-)) , men knappast tillräckligt för mig.
  Lycka till allihop , med återtagandet av ett muslimskt Sverige !!!!!

  Gilla

 7. Peter said, on oktober 17, 2009 at 4:42 e m

  Held og lykke svenskere, det er en kedelig situation vi er endt i…
  Jeg læste om den absurde stigning af voldtægter i Sverige gennem de seneste årtier.
  Kedeligt.

  Mvh
  En ven fra Danmark

  Gilla


Kommentera gärna. Håll god ton.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: