Affes Statistik-blogg

Mikaela Persson i Grön Ungdom, varför vill du inte svara?

Posted in Betraktelser, Migration by Affe on juli 6, 2009

För några dagar sen skrev jag en kommentar till ett inlägg på Mikaela Perssons blogg där jag ställde några frågor. Mikaela är språkrör för Grön ungdom Skåne och hade skrivit ett inlägg om en annan Mikaela i miljöpartiet.

struts
Mikaela skrev

Det är inte bara lite coolt att en miljöpartist blivit ordförande i den parlamentariska utredningen kring cirkulär migration. Mikaela Valtersson (MP) kommer göra ett superjobb för regeringen. Framförallt är jag glad över att det blir lite grön touch i ett för mig viktigt område.

Mikaelas blogginlägg finns i sin helhet här

Min kommentar inväntar fortfarande moderering på Mikaelas blogg. Sen jag skrev kommentaren har Mikaela skrivit flera nya blogginlägg, samt modererat (släppt fram) andra kommentarer. Jag börjar misstänka att hon inte vill svara på mina frågor. Det finns ingenting anstötligt i min kommentar eller i mina frågor. Inte heller på sidan jag länkar till. Det stör mig faktiskt litegrann att du bara struntar i kommentaren jag skrev. Jag är faktiskt ärligt intresserad av dina svar i denna fråga som du skriver rör ”ett för mig viktigt område.”.

Jag kommer skicka en kommentar till Mikaela med länken till detta inlägg så hon inte kan missa det. Flera hundra personer (potentiella väljare) kommer läsa detta och de vet alla om att du har läst mina frågor. Tänker du fortsätta agera struts?

Här kommer mina frågor igen.

Kan någon av Mikaelorna berätta för mig hur ni ska övertyga en lågutbildad långtidsarbetslös svensk medborgare som är beredd att ta vilket arbete som helst att det här är bra för vederbörande.

https://affes.wordpress.com/2009/06/24/arbetskraftsinvandringen-till-sverige-2009/

I inlägget framgår bl a att 88 städare arbetskraftsinvandrat till Sverige i år. Är det något som ni tror folk är medvetna om när arbetskraftsinvandring diskuteras? Berättar ni det för era väljare? och om ni gör det, vad är deras reaktion?

5 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jonas said, on juli 6, 2009 at 3:55 e m

  Bra!

  Gilla

 2. Thomasson said, on juli 10, 2009 at 7:11 f m

  Kommenterar inte ofta alls då det inte finns något direkt att kommentera. Det är intressant att bara läsa och ta del av dessa.

  Ville dock mest bara skriva ett ‘- Tack!’ för tiden du lägger ner på denna faktablogg.

  // Thomasson

  Gilla

  • Affe said, on juli 10, 2009 at 1:39 e m

   Hej Thomasson,
   Tack för din uppmuntran. Har aldrig förväntat mig att bloggen skulle bli någon diskussionsblogg direkt. Tanken var att den skulle fungera som en resurs vilket jag tror den börjar göra med tanke på besöksstatistiken. Just detta inlägg är ju ett undantag där jag inbjuder till diskussion, men Mikaela har tagit semester. Får väl hoppas att hon tittar in senare.

   Gilla

 3. Blodsven said, on juli 12, 2009 at 8:04 f m

  Affe tack för en bra blogg! Ang. dina frågor om ex.vis arbetskraftsinvandring, så vore det jävligt intressant att höra vad en liten naiv flumpartist har att säga. Hon har ju själv stuckit ut hakan, men verkligheten har dessa miljömuppar jävligt svårt för….

  Gilla

  • Affe said, on juli 13, 2009 at 12:14 f m

   Ja, jag är faktiskt mycket nyfiken på vad hon har att säga. Många är nog nyfikna. Av de som vet om att hundratals städare arbetskraftsinvandrar till Sverige dvs. Det är ju inte precis något som media blåser upp.

   Gilla


Kommentera gärna. Håll god ton.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: