Affes Statistik-blogg

Sverige – Våld mot tjänsteman 1975-2008

Posted in Kriminalstatistik - Sverige by Affe on juni 15, 2009

sverige_folk_tjansteman_1975_2008

Sverige_folk_tjansteman_1975_2008_small

2001 = göteborgskravallerna

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. aso said, on juni 29, 2009 at 10:08 e m

  Om tjänsteman utöver sin tjänst på rätt sätt kommer inte utsätta för våld eller mishandel. det de som ställar till problem som försöker på sin sätt som är fel ta på andra som blir lidande.

  Gilla

  • Affe said, on juni 30, 2009 at 11:45 f m

   Hej aso,
   Du har nog en poäng med det. Åtminstone när det gäller vissa yrken. Samtidigt kan man nog se en ökning av våld mot tjänsteman som ett tecken på att allt fler i samhället inte känner delaktighet och inte accepterar spelreglerna. Att polisen ses som en fiende. Att man ger sig på socialsekreteraren när hon inte beviljar bidrag osv.

   Gilla

 2. sune said, on juli 25, 2009 at 8:33 e m

  säkerligen samhället som blivit oerhört känsligt för deras egna oberörbara o ska ständigt statuera exempel. En vanlig person har inte en chans trots att han blivit misshandlad av vakter o dyligt. Polisen vakter o myndigheter gör som de vill o lägger ner alla åtal vad gäller deras eget agerande. Du kan leva ett helt liv o sen beröra de som misshandlar dig grovt. Då åker du. Inga chanser att dina synpunkter eller uppenbarliga bevis, anmälan eller dyligt tas ngn hänsyn. Systemet är bara till för att skydda de sina. Individen är en slagpåse o svensken tror att samhället är en rätts-stat när det är en myndighetsstat som gör det som påassar dem. Lär er o tro inte på all djävla hjärntvätt massmedia med dess tillrättalagda information försöker inbilla dig. Tänk själv.Varför tror ni svensken anses blåögd för? Tro inte ni kan vinna mot dem men ge er inte o visa inte snällhet utan sopa till dem även om du själv får en släng. Se till att det blir dyrt för samhället o stävja laglydiga som inte gillar att bli påhoppade av systemets lakejer. 2500 kr per dygn etc gör maximal kostnad om du har möjlighet. För egen del drabbar det mig inte på kännbart sätt.

  Gilla

 3. Olle said, on oktober 19, 2009 at 10:58 f m

  Affe!

  Vad ska vi göra med alla förståndshandikappade som jobbar på BRÅ? Vad har hänt med demokratin om offentliga fakta och sanning endast sprids av privatpersoner och där myndigheterna ägnar sig åt att sprida friserade lögner? Din sida är suverän!!

  Gilla


Kommentera gärna. Håll god ton.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: